Heb je het gezien? Heb je tijdens je drukke werkdag ook de eerste zonnestralen tevoorschijn zien komen? Nog een paar dagen en we gaan gewoon officieel de lengte in en wat heeft iedereen daar naar uit gekeken. Eindelijk weer wat vitamine D opslurpen!!! Dat de lentekriebels al bij velen aanwezig zijn, heb ik al gemerkt. Ik krijg veel aanvragen binnen voor testritjes op mijn bakfiets. Babboe zelf heeft zoveel bestelling dat ze inmiddels een levertijd van 20 weken heeft! In die tijd kan je, om het lentegevoel vast te houden, ook gewoon je tuin aanpakken! En soms kan dat zo simpel door het aanschaffen van nieuwe sierkussens. Al nieuwsgierig?

Oude stoelen, een nieuwe look!

De stoelen in onze tuin hebben we al een aardig tijdje. Om eerlijk te zijn, ik vind ze gewoon niet mooi meer en zou wel nieuwe willen hebben. De hogedrukspuit heeft nog weinig effect, zeg maar. De sierkussens, die op de stoelen liggen, horen er niet oorspronkelijk bij en gaan ook al inmiddels wat jaartjes mee. Op zich geen probleem natuurlijk, als ze er niet zo onwijs truttig uit zagen! Ik ben er van overtuigd dat als ik deze zou vervangen voor een nieuwe set met vrolijke kleurtjes, de tuin er al een stuk gezelliger uit zou zien. Stiekem ben ik al wat aan het neuzen gegaan bij de tuinkussenshop. De rode tuinkussen met hoge rug lijkt mij wel wat. Maar de knalgele vind ik ook wel wat hebben. Het fleurt in ieder geval de boel helemaal op.

Extra zit

Op mijn verlanglijstje heb ik wel nog wat staan uiteraard. Ik zou heel graag iets van een loungebank in de tuin willen hebben. Eentje waar ik met de kinderen heerlijk op kan chillen (zoals mijn oudste dat noemt). Het is toch net wat meer relaxed zitten dan op tuinstoelen aan een tuintafel. Dus ook daar ben ik al een beetje voor aan het rondneuzen op websites. En als ik geslaagd ben in mijn zoektocht, weet ik dat ik ook daar de gele sierkussens voor bestellen kan. Oh, ik verheug mij er nu al op!