Ken jij het Marvel Grote Verhalenboek al?

Superhelden zijn in een huishouden van jongens eigenlijk altijd wel aanwezig. In hun hoofd, maar ook in het interieur. Zeker vijf jaar geleden hebben wij al voor mijn bonuskind een toepasselijke kinderlamp opgehangen in zijn kamer. Nu is hij vorig jaar verhuisd van kamer in het huis en is zijn oude lamp naar zijn jongere broertje gegaan. Het is een Marvel lamp. Vol met superhelden dus, onder andere Captain America, Hulk, Thor, Iron man en Spiderman. 

Toen mijn jongste zoon het Marvel Grote Verhalenboek zag rende hij naar de lamp van zijn broer en keek omhoog. Heel hoorbaar was het woordje ‘Wow’ te horen. Zo schattig! Hij herkende de plaatjes op het boek van de lamp en dit vond hij enorm gaaf. Voorlezen ‘s-avonds is dus inmiddels een klein feestje geworden.

Lees ook: de betoverende sprookjes van Disney

De inhoud van het Marvel Grote Verhalenboek

In het boek zitten allerlei kleine verhaaltje over hun superhelpen: Spider-Man, Captain America, Iron Man, Hulk en de andere superhelden. Met heel veel kleurrijke tekeningen is het verhaal zelfs door de allerkleinste goed te volgen. Elke dag beleeft een andere held een spannend avontuur. 

De illustraties zijn echt heel erg mooi gedaan. Het zijn niet van die kleine tekeningetjes, maar ze bevatten soms de hele pagina. Mijn zoons vinden ze in ieder geval enorm gaaf om naar te kijken. Soms vindt mijn jongste de schurk er wel heel erg eng uit zien. Aan het einde van het verhaal is hij dan ook altijd wee blij dat de schurk gepakt wordt. 

Leuk voor alle Marvel fans

Wat ik het beste vind aan het boek …. het zijn allemaal kleine verhaaltjes waardoor je binnen 5-10 minuten klaar bent. Het past dus perfect in onze avondroutine. Daarnaast heb ik alle Marvel films gekeken en vind ik de verhaaltjes dus ook zelf leuk om te lezen. Als je fan bent net zoals ik, herken je ook zeker alle superhelden. Hierdoor is het voorlezen ook zeker een feestje voor mij. 

Het boek is zeker een aanrader voor de ouders  die Marvel liefhebbers zijn en die alvast hun kleintjes in de Marvels mee willen krijgen. Heb je nooit een film ervan gezien, wat ik mij haast niet kan voorstellen, ook dan is het boek echt leuk. De tekeningen maken het heel makkelijk om te volgen en elk verhaaltje is een avontuur op zich. Je hoeft dus geen ervaring te hebben in Marvels. Ik vind het Marvel Grote Verhalenboek oprecht een leuk boek vol superhelden. 

Meer informatie over dit boek