TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Bouwen met de magnetische tegels van Magna Tiles”

We blijven nog even in de bouwsferen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind het altijd erg leuk als mijn kinderen van niets een heel bouwwerk weten te maken. En stiekem speel ik er zelf ook wel eens mee. Als ze ‘s-avonds op bed liggen en ik zie wat ongebruikte blokjes liggen, dan ga ik ook bouwen. Ik maak dan een zo hoog mogelijke toren, balancerend op enkele blokjes. Een soort van evenwichtsoefening zeg maar. Eigenlijk willen we allemaal gewoon nog kind zijn. En al helemaal als er magneten in het spel zijn! Weet je hoe rustgevend deze zijn? Ik betrapte mezelf er op dat ik tijdens een gesprek voortdurend het van en aan elkaar klikte. Super leuk zijn die bouwschijfjes van Magna Tiles

Lees ook: Aviation van Twickto

Een nieuwe manier om te bouwen

Het echt anders dan je gewend bent. Niet omdat het leuke kleurtjes heeft of omdat ook dit weer de creativiteit van je kind stimuleert. Nee, het is gewoon heerlijk om mee te spelen en ook enigszins verslavend. Althans, ik kan er niet vanaf blijven als ik eenmaal stukjes in mijn handen heb. Ik heb het dus over de Magna-Qubix Set. Dit zijn stukjes magneten in allerlei vormen, kleuren en maten, die je allemaal op verschillende manieren aan elkaar kunt laten klikken. Het leuke aan deze magneetjes is namelijk, is dat ze alle kanten op werken. Er zijn dus geen tegenpolen wat je bij normale magneten wel hebt. En door de verschillende vormen kan je de meest uiteenlopende bouwwerken en creaties bedenken. Van een huisje tot een dier, alles is mogelijk. De kleinste kinderen beginnen meestal horizontaal, terwijl de wat oudere kinderen al snel de hoogte in gaan. Het bevordert dus ook nog eens het ruimtelijk inzicht! Allemaal mooie voordelen, maar het leukste is gewoon nog om er mee te spelen.

Winactie

De Magna Tiles zijn echt heel leuk om mee te spelen en bouwen. En je kan nu gewoon een set van maar liefst 32 onderdelen bij mij winnen! Om kans te maken op dit gave speelgoed, hoef je alleen maar te laten weten voor wie je het wil winnen. Meedoen kan tot en met 14 december. Succes.

Wil je meer sets van Magna Tiles bekijken? Klik dan hier.

«

»

49 COMMENTS
 • Alyt van der Heide

  8 maanden ago

  Doe graag mee voor mijn gastkindjes.

 • Ingrid Hopster

  8 maanden ago

  Ik zou graag willen winnen voor mijn zoon Quinten

 • J Vink

  8 maanden ago

  Leuk voor kleinzoon Daan
  Die mag graag bouwen

 • Marian

  8 maanden ago

  Ik weet wel iemand die dit geweldig vindt! (Tom die 5 wordt)

 • elisabeth maria martina

  8 maanden ago

  voor kleinzoon quin zijn die heel tof nu maar #duimen dat ik bof

 • Riggie van Lochem

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn kids. Zelfs mijn jongste van 3 jaar vind magneten zo ook leuk. Die magforners hebben wij in huis dit is een hele leuke aanvulling voor alle 3 mijn kids.

 • Vanessa Raffaela Sibma

  8 maanden ago

  Wat ontzettend leuk speelgoed! Mijn zoon van bijna 5 jaar is gek op bouwen. Dit zal een top verjaardagskado zijn.

 • elly Dongen

  8 maanden ago

  Zou geweldig zijn voor Dex, bouwer van nature!

 • Goele H

  8 maanden ago

  Dit lijkt me wel erg leuk voor mijn oudste en jongste zoontjes, ik denk dat ze hier erg leuk samen mee zouden kunnen spelen en ontdekken.

 • Dorien

  8 maanden ago

  Voor mijn 3 zoontjes, die dol zijn op bouwen En magneten 🙂

 • Nele

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, een grote fan van al het speelgoed waarmee je kan bouwen.

 • Joyce

  8 maanden ago

  Oehhhh, ik doe graag mee voor Maik (mijn zoon; 3 jaar oud) hij houdt van bouwen en ik weet zeker dat hij dit super tof gaat vinden!

 • JN Kingma Postma

  8 maanden ago

  Jeetje wat een gave winactie met deze mooie en educatieve magna tiles.
  Ik zou graag winnen voor mijn dochters.
  Een van 12 en een van 3.
  Beide groot liefhebber van samen iets moois bouwen.
  Met dit mooie speelgoed zijn ze uren zoet.
  En voor mama en papa genieten omdat het zo vertederend is hoe ze samen delen en spelen.

 • Anna wienen

  8 maanden ago

  Voor mijn dochter Julia

 • Suus

  8 maanden ago

  Ik waag graag een kansje voor mijn m33fje.

 • Tamara Jongkees

  8 maanden ago

  Heel leuk voor mijn zoon! En hopelijk goed te combineren met zijn geomag.

 • Kelly Aarts

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de kinderen uit mijn kleuterklas! Thuis hebben we magformers, daar spelen mijn meiden erg veel mee.
  Dit lijkt er wel op, maar kun je denk ik met die kleurtjes ook goed gebruiken op een lightbox. Denk dat de kinderen hier heerlijk mee kunnen experimenteren en bouwen!

 • Marange

  8 maanden ago

  Ohhh super gaaf, ik doe mee voor mijn zoontje Sam. Hij houdt van bouwen, urenlang kan hij met zijn lego, clics of knex spelen. Dit ziet er geweldig uit. Duim duim duim

 • Nelly

  8 maanden ago

  Leuk voor mijn dochter

 • Iris

  8 maanden ago

  Wat leuk. Ik doe graag mee voor mijn zoontjes ☺️

 • Renilda

  8 maanden ago

  Ik loot mee voor mijn kleinkinderen

 • Marijke

  8 maanden ago

  Leuk voor mijn kleinzoon!

 • Frederique

  8 maanden ago

  voor mijn zoon, die is gek op alles dat met magneten te maken heeft!

 • melissa

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor onze Jarno; die is gek op bouwen en dit is een keertje wat anders als duplo of lego!

 • Marianne van den Hoek

  8 maanden ago

  Erg leuk voor de kleinkinderen, dit zou ik graag willen winnen.

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Denk dat ik er ook niet met de handen af kan blijven.
  Leuk speelgoed!!! Bouwen met magneten, handig Geen systeem dat moeilijk is los te maken voor de kleintjes.
  Ik speel ook graag mee voor mijn kleinkinderen.
  Een nieuw stukje speelgoed bij oma is altijd weer leuk.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • wilmsen anita

  8 maanden ago

  Ik doe mee voor de kleinkinderen

 • Peggy

  8 maanden ago

  Leuk voor mijn zoontjes.. Beiden dol op bouwen!

 • Miekske Dingens

  8 maanden ago

  Wat een leuk speelgoed! Daar zouden we heel graag mee willen bouwen, en met we, bedoel ik: de kids en ik hihi 😉

 • Marita Cuypers

  8 maanden ago

  Graag wil ik deelnemen aan deze actie voor mijn kleinkinderen x

 • m chen

  8 maanden ago

  Ik wil deze bouw setje voor mijn nichtje winnen!

 • Jan

  8 maanden ago

  Super leuk voor mijn zoontje.

 • Emmy

  8 maanden ago

  Ik win dit graag voor mijn lieve zoon die graag bouwt!

 • Paul

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor Emma en Loïs

 • Linda Raaijmakers

  8 maanden ago

  Ik doe heel graag mee voor neefje Sem

 • A den Besten Dekker

  8 maanden ago

  Super leuk voor mijn dochtertje. Op de peuterschool hebben ze dit ook, daar speelt ze graag mee. Maar ze is bijna vier, dat is geen peuterschool meer;) wat leuk als we het dan thuis gewoon kunnen gaan spelen

 • Anne

  8 maanden ago

  Super leuk voor mijn dochtertje. Op de peuterschool hebben ze dit ook, daar speelt ze graag mee. Maar ze is bijna vier, dat is geen peuterschool meer;) wat leuk als we het dan thuis gewoon kunnen gaan spelen

 • Roy

  8 maanden ago

  Heel erg leuk, ik doe mee voor ons dochtertje Eden

 • carina peters

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die zich uren kan vermaken met het maken/bouwen van dingen.

 • Iris Bakker

  8 maanden ago

  Dat zou mijn kleine ingenieur hartstikke leuk vinden, ik doe graag mee voor mijn zoon

 • Galinka van Bokhorst

  8 maanden ago

  Wil dit graag winnen voor de kindjes die ik straks als logopedist ga behandelen. Dan kunnen we spelenderwijs aan hun taalontwikkeling werken. Benoemen en verhaaltjes verzinnen bij alles wat ik of wat we samen hebben gebouwd

 • Linda Smeets

  8 maanden ago

  Enorm gaaf! Ik doe graag mee voor onze dochter Alicia die hier ontzettend blij mee zou zijn.

 • Claudia Diependaal

  8 maanden ago

  Dit lijkt me ecnt heel erg leuk! Ik loot graag mee voor de kleinkinderen!

 • sylvia

  8 maanden ago

  ik doe graag mee voor onze zoontjes, dit lijkt me geweldig speelgoed om uren samen te spelen!

 • Marian B

  8 maanden ago

  Hier kunnen mijn beide kinderen nog wel wat mee. Ik hou wel van zulk constructiemateriaal, goed voor de creativiteit.

 • Alyt van der Heide

  8 maanden ago

  Doe graag mee voor mijn gastouderopvang.

 • Noortje

  8 maanden ago

  Wat een vrolijke bouwsels zijn hiermee te maken, zeg! Super leuk voor mijn kids.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Colourmazing, een magische manier van kleuren - MeerVanMir on december 8, 2019
 • Pingback: Eindeloos bouwplezier met de Aviation #1 van Twickto - MeerVanMir on december 8, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  De duurzame en gave speelhutten van Hut Naar Her

  Je kan een huis vol met speelgoed hebben en nog ...

  Close