De 35ste negenmaandenbeurs 2020 is vandaag gestart. Een baby concert met strijkorkest, begeleid door Tatem Dagelet opende de beurs. Tot en met 1 maart kan je weer shoppen en genieten op de negenmaandenbeurs. Het is een leuke beurs voor de (aanstaande) mama. Je kan van alles uitproberen en proeven.  Bovendien zijn er ook leuke workshops om te volgen. Samen met je kleintje of met je dikke buik kan je bij de Kruidvat een foto laten maken en een uur later ophalen. Heb je nog niet alles, ga naar de negenmaandenbeurs. Wij hebben alvast een aantal producten bekeken en hieronder beschreven. 

Difrax

Difrax is de eerste, die goede doelen steunt deze beurs. En wel door een samenwerking met CliniClowns. Voor elke verkochte CliniClowns speen gaat één euro rechtstreeks naar de CliniClowns. Reden genoeg dus om daar een kijkje te nemen en wat tutjes in huis te halen.

Daarnaast heeft Difrax een mooie lijn, de ‘I Love’ lijn. Wie kent ze niet, de ‘I love mama’ speen. In deze lijn kan je nu ook een anti-colic S baby fles kopen. En vergeet vooral niet de glazen fles!

Thule

Thule Spring is een nieuwe, leuke en functionele kinderwagen. Thule heeft er echt over nagedacht om je leven makkelijker te maken. De wagen heeft drie wielen en is met één hand te sturen. Bovendien kan je met een kind op je arm de wagen met één hand inklappen. Wat enorm fijn is, is dat hij na inklappen vanzelf rechtop blijft staan en is het makkelijk te dragen, vervoeren en opbergen. Het heeft een zonnescherm met ventilatiegaten en een kijkvenster bovenop. De wagen is in aluminium of zwarte kleur verkrijgbaar en in 12 verschillende combinaties. 

Als beursspecial biedt Thule aan gratis launchpack aan bij de aanschaf van de Thule Sleek kinderwagen.

Nijntje

Nijntje is voor iedereen herkenbaar en dit jaar bestaat Nijntje al 65 jaar. Nijntje besteed hier zeker aandacht aan, maar vind het ook heel belangrijk om aandacht te besteden aan Sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is de grootste erfelijke bloedziekte die je niet kent. Het is een erfelijke ziekte die gekenmerkt wordt door ernstige bloedarmoede en ondraaglijke pijnaanvallen. Nijntje wil de patiënten met deze ziekte een steun in de rug geven, zodat er meer onderzoek komt naar behandeling van deze ziekte. 

Op de beurs kan je alle herkenbare producten van Nijntje kopen. Zowel de producten met de bekende Nijntje kleuren zijn er, maar ook de nieuwe lijnen met de zachte kleuren is te koop. 

C&A

Voor het eerst zijn de Nijntje rompertjes van de C&A te koop op de beurs. C&A probeert altijd na te denken over sustainability en duurzaamheid. Alle rompertjes bij C&A zijn van katoen. Nu kan je bij inleveren van twee oude rompertjes een gratis tweede romper ontvangen. C&A heeft deze actie opgezet om naast ouders tegemoet te komen, ook de wereld tegemoet te komen. De oude romper wordt gerecycled of krijgen een tweede leven als vulmateriaal, brandstof of zelfs papier. Op deze manier wordt door de C&A afval tot een minimum beperkt. 

Nuby

Nuby heeft een potje bedacht die net lijkt op een mini wc. De kleine wc kan zelfs doortrekken en maakt dan ook het geluid van het doorlopen van water. Aan de achterkant kan je een pak billendoekjes doen. Voor de zindelijk wordende peuter lijkt het net alsof hij naar zijn eigen toilet gaat, maar dan op een kleinere variant. 

Nuby is ook heel goed aan het nadenken over het milieu. Nuby maakt namelijk gebruik van Triton plastic. Dit plastic kan heel makkelijk hergebruikt worden. Daarnaast is het plastic van de Nuby verpakking van zetmeel en kan dus weggegooid worden bij het GFT. 

In de beursgids kan je een bonnetje terugvinden waarmee je elke dag kan meedoen aan onze wedstrijd met als prijs deze kostbare dozen boordevol met het beste dat Nûby te bieden heeft. (1x/dag wordt een verrassingsdoos weggegeven)

Dooky

Dooky heeft een nieuw logo ontworpen voor op de producten van de Maxicose. Met het nieuwe product hoef je niet meer de gordels moeilijk door het Dooky heen halen. 

Dooky heeft het hartje, die je aan je kinderwagen kan hangen en waar je je tassen aan kan hangen nu in drie mooie kleuren, baby blauw, baby roze en zilver. De buggy haak is ontzettend praktisch voor als je weg bent en je net iets te veel tasjes bij je hebt. 

De kleine keuken

Alle producten van De Kleine Keuken zijn biologisch van natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Voor de allerkleinste zijn er bijvoorbeeld super lekkere koekjes. Ook voor de kindjes vanaf 3 jaar is er nagedacht. De Kleine Keuken heeft natuurlijke chips ontwikkelt. Hierdoor kan je een goede keuze maken in voeding en verzorging tijdens elke periode van jouw kind. 

Tijdens de beurs kan je 5 producten uitzoeken voor €10. Prima deal dus!

Puur met olie

Puur met olie staat op de beurs met een workshop over etherische oliën. Door middel van een basispakket van oliën kan je direct aan de slag. In de starter kit zitten twaalf oliën, waarvan zes singles en zes blends. De singles zijn oliën die van één plant afkomstig zijn, de blends zijn vooraf samengestelde mixen van meerdere singles met een bepaalde ondersteuning. Hieronder kort uitgelegd waarvoor de oliën ondersteuning kunnen bieden.

Naast de oliën ontvang je ook de Desert Mist diffuser waarin je de oliën kan vernevelen waardoor het zich verspreid in de kamer. Het geeft een heerlijke geur, je lichaam neemt de oliën op en kan zo het lichaam ondersteunen. Voeg je bijvoorbeeld lavendel toe aan de shampoo van je kinderen dan voorkom je daarmee hoofdluis. 

Joolz

Joolz Aer is de nieuwe buggy van Joolz die vanaf volgende week te koop is. De buggy is maar 6 kg zwaar. Er zijn vijf verschillende kleuren. De buggy met het zwarte frame is gemaakt van PET en heeft daarmee een duurzaam tintje. De buggy is bij het opklappen heel compact. Ingeklapt kan je hem zelfs met een koordje over je schouder dragen. De kap die op de buggy zit, kan groter gemaakt worden en heeft een gaasje voor luchtcirculatie. Doe je de rits aan de achterkant open en je kleine kan in de  ligstand. 

Aerosleep

Aerosleep heeft een nieuwe ingenieuze matras ontwikkelt. Wie kent het niet, je kleintje heeft wat last met ademen ’s nachts. Als ouder doe je daarom maar een handdoek onder de matras aan het hoofdeinde. Aerosleep heeft nu een matras gemaakt waar je een driehoud aan de ene kant eruit kan halen en toe kan voegen aan de andere kant. Hierdoor krijgt het matras een hellend vlak, zonder dat je extra producten hoeft toe te voegen. Vanaf 1 april is deze matras beschikbaar. 

Waterwipes

Het doekje van WaterWipes is het doekje zonder chemicaliën en bevat 99,9% water en een druppel fruitextract. WaterWipes helpt luieruitslag voorkomen en is zeer geschikt voor gebruik op tere huidjes van pasgeborenen. De doekjes bevatten ook geen parfum. 

Maxi-Cosi 

Maxi-Cosi denkt mee met de ouders!!! Er is een modulaire autostoel ontwikkelt, de Coral autostoel. Het is de Maxi-cosi, maar dan met de mogelijkheid om het binnenste gedeelte van de stoel eruit te halen. Het safety materiaal van de Maxi-Cosi kan je in je auto laten. Dit scheelt enorm veel gewicht. Normaal weegt de Maxi-Cosi namelijk 4,8 kg en dit binnenste weegt maar 1,7 kg. Tot ongeveer 1 jaar is dit stoeltje te gebruiken voor je kleintje. De kleuren zijn zwart, grijs, rood, blauw en groen. Daarnaast kan de zonneklep een stuk lager dan je gewend bent, dus hoef je niet meer te klooien met doekjes eroverheen. 

Boekstart

Iedereen weet dat lezen goed is voor je ontwikkeling. Om dat te stimuleren kan elke ouder zijn of haar kind aanmelden bij de bibliotheek en ontvangt dan een leuk koffertje. Hopelijk wordt boekjes lenen dan nog aantrekkelijker.

Stokke

De Stokke Beat is een makkelijke inklapbare wagen. In de boodschappenmand kan wel tot 10 kg aan boodschappen vervoerd worden. De heel wagen weegt maar 9,5 kg en is in drie kleuren beschikbaar. 

Voor de Stokke High chair heb je geen inbussleutel nodig. Door middel van een makkelijk kliksysteem is de stoel makkelijk op te zetten. De stoel is te gebruiken tot en met 3 jaar. Het tuigje wat erbij zit kan je eraf halen en in de was doen. Het voetenplankje kan je omdraaien waardoor dit twee mogelijkheden biedt voor de voeten van je peuter.  

Kruidvat

Natuurlijk is de negenmaandenbeurs ook bekend door en met Kruidvat. De opening is altijd bij die stand, dus je kan er niet omheen. Niet dat je dat zou willen hoor. Ook dit jaar kan je er weer terecht voor een shopper vol heerlijke items voor weinig geld. Wie wil dit nou niet?

Zeeman

Als het om rompertjes gaat, is de Zeeman wel echt ideaal. En als je net papa of mama bent geworden, krijg je er eentje gratis! Klik hier om je ervoor aan te melden en haal het tijdens de beurs op.

Bulbby

Als je van gepersonaliseerd houdt, moet je natuurlijk even bij Hero en Bulbby langslopen. Want niet alleen hebben ze een leuke samenwerking met Ouders van Nu, ze hebben sowieso gewoon echt leuke items. De rugzakken van mijn kinderen bijvoorbeeld, komen van Bulbby vandaan. Het is sowieso de moeite om eens een kijkje te nemen op de website.

Toch altijd weer leuk

Al met al blijft de negenmaandenbeurs 2020 toch leuk om te bezoeken en nieuwe inspiratie en samenwerkingen op te doen. Volgend jaar zijn wij weer van de partij hoor!

Lees ook: negenmaandenbeurs 2019