Auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Daar kan je mijn twee kleine mannetjes zeker weten blij mee maken. Ik weet niet waar dat in zit. Volgens mij is het idee dat het rijdt of dat je er mee kan rondrijden. Dan zijn auto’s met kiepwagens al helemaal leuk, want daar kan je ook nog dingen in doen. En als het ook nog eens van een merk is dat aan het milieu denkt, dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Ken je de producten van Viking Toys al?

De ecoline van Viking Toys

Vikingtoys heeft een ecoline ontworpen, speelgoed gemaakt van rauwe suikerriet, met onder andere een super leuke kiepauto. Van de suikerriet wordt in een speciale fabriek groene polyethyleen geproduceerd. Viking Toys gebruikt dit groene PE om de Ecoline te maken. Suikerriet absorbeert CO2 uit de lucht en vermindert hiermee het broeikaseffect. De verpakkingen zijn ook weer gemaakt van gerecycled karton.

De kiepauto is bij ons zoals te verwachten een succes. De kuip van het voertuig heeft genoeg ruimte om spulletjes in mee te vervoeren. Ook is er een mogelijkheid om een touw vast te maken aan de voorkant. Helemaal geweldig natuurlijk!!! Je kan dan rondlopen met een auto achter je aan getrokken. Bovendien kan je je speelgoed van A naar B verhuizen en dat zonder te dragen. 

Ik ben enthousiast over de ecoline

Wat ik altijd belangrijk vind, is dat ik veilig speelgoed geef aan mijn kinderen. Mijn twee jongens steken namelijk zo veel mogelijk speelgoed in hun mond. Vooral mijn zoon van één jaar is daar heel goed in. Wat is het dan fijn om te weten dat het speelgoed van Viking Toys BPA vrij is. Het is gewoon helemaal veilig. Dan hoef je je daar niet meer zorgen over te maken. Daarnaast kan het speelgoed ook in de vaatwasser. Ik zie hier heel veel voordelen van in, want in de zomer moet die wagen natuurlijk ook mee naar buiten. En dan vooral naar buiten nadat het net geregend heeft. Lekker door de modder ermee rijden, want dat is natuurlijk het leukst. Of ermee spelen in de zandbak. Wat fijn dat ik elke keer daarna ervoor kan zorgen dat de wagen als nieuw is. 

https://meervanmir.eu/duurzaam-en-super-leuk-speelgoed-van-viking-toys/

De Viking Toys wagen is absoluut een aanrader voor de kleine ontdekker. Op meerdere manieren kan de kleine er plezier mee hebben. Al is één auto met twee jongetjes wel een uitdaging 😊. 

Geschreven door Bobijn

https://meervanmir.eu/duurzaam-en-super-leuk-speelgoed-van-viking-toys/

Voor meer producten van Viking Toys klik je hier. Ander duurzaam speelgoed zijn bijvoorbeeld de dena toys gemaakt van siliconen.