Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 6 tot 10 jaar

“L.O.L. Suprise! #Hairgoals; een review en ‘unboxing’”

Mijn zesjarige dochter is compleet waus van alles wat met L.O.L. te maken
heeft. En hoewel ik dacht dat het slechts een tijdelijke hype zou zijn, denk
loom-elastiekjes en flippo’s, blijken de L.O.L. heuse blijvertjes. Niet alleen zijn er al verschillende series verschenen, er is een L.O.L. koffer, een poppenhuis en weet ik wat nog meer. En mijn dochter wil, zoals het een echt meisje van zes betaamt, ALLES.

Gelukkig mochten we voor MeervanMir een L.O.L. Surprise! #Hairgoals unboxen, zoals dat zo mooi heet. Ik noem het gewoon uitpakken, maar unboxen klinkt een stuk interessanter. En hoe je het ook noemt: de dochter was dolblij en ik heb weer wat credits verdiend voor deze voorjaarsvakantie. Nu alleen nog iets over de L.O.L. Surprise! #Hairgoals schrijven! Wel, bij deze.

L.O.L. Surprise! #Hairgoals

De Hairgoals zijn dus de nieuwste uitvinding in het land van L.O.L. Deze poppetjes hebben echt haar. Heel wat leuker dan de rubberen pruikjes uit de eerste series. We zagen de eerste echte haarstukjes in de L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! koffer die dit najaar uitkwam, en het bleek een hit.

De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat. Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.

Echt haar én kleurverandering

De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang – ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.

Groot was natuurlijk de spanning welke #Hairgoal wij zouden ontvangen. Die met de leuke staartjes? Of die met het roze kapsel? Maar nee, wij hadden een rare edition. Dat is er eentje…. zonder haar.

Ik dacht dat dit we een tegenvaller zou zijn voor de dochter. Ik bedoel, dat haar, daar draait het juist om. Maar nee, een rare edition is nog vele malen cooler (al zeggen ze dat tegenwoordig niet meer, het is tante gaaf of ziek) dan gewone #hairgoals en hiermee kun je écht de blits maken op school. Al zeggen ze dat laatste ook niet meer, maar je begrijpt wat ik bedoel.

Unboxing

Hierbij wat plaatjes van onze unboxing. Hoewel een L.O.L. altijd wel lichtelijk bijdraagt aan de plastic soup, zitten er ook wel echt veel dingetjes in. Je krijgt dus waar voor je geld. Er zitten maar liefst 15 verrassingen in. En ja, dat uitpakken blijft toch wel het allerleukste voor de kindjes.

Zoals je op de laatste foto ziet hebben wij ook nog wel wat #Hairgoals te bereiken met de dame. Wie weet zet het verzamelen van #Hairgoals en het kapstertje spelen met de L.O.L. poppetjes haar aan om zelf ook wat meer aandacht aan haar kapsel te besteden?

Lees ook: de inhoud van de L.O.L. koffer

Winactie

Wil jij ook de #hairgoals in huis? Laat dan een reactie achter en wie weet komt deze jouw kant op. Meedoen kan tot en met 9 maart. Succes!

Facebook Comments

«

»

24 COMMENTS
 • Wendy Van De Reyd

  1 jaar ago

  Mijn dametje Sharona is ook mega gek van de LOL serie , popjes , diertjes ze vind het gewoon super schattig haha , deze hairgoals zou ze dus maar Al te graag willen winnen, mama duimt mee

 • Linda Smeets

  1 jaar ago

  Wat zijn ze schattig! Ik zou hier graag onze dame mee willen verrassen en doe dan ook graag mee.

 • Anna wienen

  1 jaar ago

  Jaaaa ik doe graag mee

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Wat een schattige L.O. L popjes met al die leuke verrassingen en een mega kleurverandering.
  Dat vindt mijn kleindochter van 6 jaar vast heel gaaf.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag weer een kansje.

 • Lisanne Bons

  1 jaar ago

  De LOL surprise hype is hier nog lang niet voorbij dus doe graag mee voor mijn dochter

 • Ingrid

  1 jaar ago

  Wat een leuk en grappig verhaal…mijn dochter wil ze ook allemaal. Het leukste vindt zij het ‘unboxen’ zoals zo hip heet in deze tijd, en ik win graag een hairgoal (met of zonder haar:-)) voor onze lieve meid. Zij vindt het ook geweldig dat deze mee mogen in bad..dat wordt vast veel LOL, dus wij hopen samen op zo’n leuke hairgoal!!

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  die vind mijn kleindochter vast helemaal te gek

 • Kim

  1 jaar ago

  Jaaaa hier een jonge dame die ook dol is op L.O.L.
  Voor haar verjaardag kreeg ze haar eerste hairgoal en ook hier kregen we de rare edition.

  Samen met haar jongere zusje zijn ze idd zeker een uur zoet met uitpakken, uitzoeken wat ze hebben, bakjes water erbij, ze gaan helemaal los.

  Wij doen dus heel graag mee voor een middagje speelplezier.

 • Milou Vink

  1 jaar ago

  Omg ik was er al voor aan het spaaren maar nu kan ik hem winnen ik hou van lol want hebb er heeel veel al ik doe mee

 • Renske Nieuwenhuizen

  1 jaar ago

  Graag win ik voor Saar en Milou een lol surprise hairgoals. De meiden zijn allebei groot fan van de poppetjes.

 • wendy

  1 jaar ago

  zou dit zo graag winnen voor de kleindochters die er gek op zijn

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn grote LOL fan ze zou het zeker geweldig vinden

 • Kim

  1 jaar ago

  Kom maar op! Ik duim hard voor onze dochter.

 • Bjorn Neys

  1 jaar ago

  Klein kansje met al deze fans , maar heb zelf ook een grote LOL fan in huis en zou haar er super graag mee verrassen, dus waag een kansje en duim mee

 • Sonja Rietjens

  1 jaar ago

  Wat een grote ogen zou mijn kleindochter trekken moest oma haar na al hier verschijnen en haar ermee kunnen verrassen, gewoon wauw , ze zijn dan ook mega leuk , ❤

 • Marian B

  1 jaar ago

  Ze zijn wel heel leuk! Wat een LOL verrassing zou dat zijn voor mijn meisje, loot daarom graag weer mee.

 • André van der Does

  1 jaar ago

  Mijn kleine meid is ook gek op alles wat er van L.O.L. te krijgen is, dus die zal super blij zijn als ik ik zo’n pop voor haar mag winnen!

 • Jolein koolske

  1 jaar ago

  OMG wat een super leuke LOL poppentjes weer zeg !! Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om nieuwe te verzinnen en mijn dochters er elke keer weer gek op zijn Ik doe dan ook dolgraag mee voor mijn dochters! Ze hebben zelf al zitten neuzen en vinden ze allemaal weer super gaaf maar dat poppentje met die paarse haren en poezen jurkje aan vinden ze echt super vet ! Mijn dochters zijn al begonnen met hun rapport geld op te gaan sparen en je raad al wel wat ze nu willen kopen hiervan he? Hoe gaaf zou het zijn als ik ze gewoon al met 1tje kan verblijden

 • Sharon de Ridder

  1 jaar ago

  Wat een leuke review 😀 Mijn dochters zijn ook wild van LOL, dus we maken graag kans 🙂

 • Simone Wiersma

  1 jaar ago

  Leuk! Ik ken het nog niet, maar t ziet er leuk uit. Vind Mn dochter vast ook

 • melissa

  1 jaar ago

  ja want deze nieuwe lol zijn superleuk en mijn dochter wil ze dolgraag aan haar hele lol collectie toevoegen! ik doe dus mee!

 • Alyt van der Heide

  1 jaar ago

  Doe ontzettend graag mee voor mijn zesjarige meid. Ze heeft vorig jaar op haar verjaardag een L.O.L. bal gekregen (poesje met kattenbak). En nog speelt ze er dagelijks mee. Had dat niet verwacht
  Denk dat ze met de L.O.L. hairgoals ook veel speelplezier heeft. Kan ze afwisselen.

 • Claudia Diependaal

  1 jaar ago

  Wow ik doe heel erg graag mee! Op het nippertje, dat dan weer wel! Super leuk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De inhoud van de L.O.L. Surprise Bigger Surprise - MeerVanMir on maart 2, 2019
 • Instagram
  • Dit dus...
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog oma: en toen was ik geopereerd aan mijn borst

  De voorbereidingen voor de operatie werden getroffen. Eerst langs de ...

  Sluiten