NERF is het schietspeelgoed van dit moment. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op zowel jongens als meisjes. Door de verschillende blasters is het mogelijk om alleen of samen met anderen te spelen, zowel binnen als buiten. NERF blasters vuren pijltjes af tot ruim 20 meter ver. Het schietspeelgoed van NERF bestaat uit diverse series, met elk zijn eigen soort schietspeelgoed in een bepaald thema en type kleurstelling met bijbehorende pijltjes en accessoires. 

De N-Strike Elite serie

Wij hebben van de N-Strike Elite serie de Stryfe en de Rough Cut mogen proberen. Dit is absoluut een mooie aanvulling op de andere NERF blasters die we al hebben. Zowel de Stryfe als de Rough Cut is een klein formaat, waardoor je het makkelijk mee kan nemen. Per keer kan je één pijltje afschieten. Je doet het pijltje in de voorkant erin, je trekt het hendeltje naar beneden en je bent klaar om te schieten.

Op de verpakking staat dat je hier mee kan spelen vanaf 8 jaar. Als je kind snapt dat hij niet op bepaalde onderdelen mag schieten, kan hij er ook al iets eerder mee spelen. De pijltjes zijn van een soort van schuimrubber met een wat hardere oranje kop. Uiteraard is het nog steeds niet de bedoeling om op elkaars gezicht te schieten, want dat kan pijn doen. Bij elke blaster krijg je twee pijltjes geleverd. Natuurlijk is het altijd mogelijk om extra pijltjes te kopen. Net als een mooi zakje waar je je extra pijltjes in kan bewaren. 

Eindeloos speelplezier

Als je kind hier eenmaal aan begint is hij verkocht. Binnen NERF zijn er namelijk zo veel mooie blasters naast de Stryfe, dat hij nooit voldoende heeft of uitgespeeld is. Wat leuk is aan NERF is dat het er absoluut voor zorgt dat je kind in beweging komt. Niemand wil namelijk worden uitgeschakeld, toch?!?  En niets is zo leuk als een schiet wedstrijdje met papa. Zeker een aanrader voor iedereen. 

Geschreven door Bobijn