Het is nog geen jaar geleden, dat ik voor het eerst bekend werd met Gel-a-Peel. Misschien ken je het nog niet? Het was genomineerd voor speelgoed van het jaar in 2016 en inmiddels al door vele meisjes uitgeprobeerd. Zoals het met elk leuk innovatief product gaat, zijn er ook van de gel-a-peel meerdere soorten op de markt gekomen met steeds meer nieuwe accessoires. Reden genoeg dus om de nieuwste gel kits door Phéline te laten testen. Zij had immers ook de eerste set geprobeerd vorig jaar, dus wie kon er beter een vergelijking maken dan zij? Hoe is nu de nieuwe Gel-a-Peel kit? En is het speelgoed wat zij aan haar vriendinnetjes zou geven? Dit is haar oordeel:

Nieuw versus oud

Er was een nieuwe Gel-a-Peel en ik mocht het weer testen! Ik vond het heel leuk om te doen. Er zit een mooie parelmoerglans overheen en ook de formule was verbeterd. Het viel me inderdaad op dat je wat minder hard hoeft te knijpen in de tube, dan bij de eerdere Gel-a-Peel. Het werkte weer superfijn en de glans is echt prachtig! Je krijgt er nu ook superleuke sjablonen bij, zodat je een leuke creatie kan maken zoals bijvoorbeeld: Armbandjes, kettingen, ringen, vrolijke figuurtjes en nog veel meer.
Een klein minpuntje is het drogen, dit kan heel erg lang duren. Ik heb het best wel een paar uren moeten laten staan zodat het goed kon drogen. Maar goed, bij de oude versie duurde het zo ongeveer een hele dag, dus wat dat betreft is het een hele verbetering. Ik kan deze nieuwe versie zeker iedereen aanraden omdat het vrij simpel is en er makkelijk mee te werken is.

Dus als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor de creatieve dametjes onder ons, overweeg dan eens een Gel-a-Peel kit aan te schaffen. Het betekent gegarandeerd uren knutsel- en frutselplezier.

Winactie
Leuke producten moet je nooit in je eentje proberen. Vandaar dat ik twee mensen blij ga maken met een Gel-a-Peel kit. Je mag kiezen of je een Pearly Pastel Kit of een Sparkle Violet Kit wil winnen. Laat je keuze in een reactie achter. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 24 juni 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden)