Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De aanwinst voor de babykamer: een Nijntje vloerkleed”

Iedereen weet inmiddels wel dat ik graag naar speelgoedbeurzen ga om het nieuwste van het nieuwste te bekijken. Maar ook om contacten te onderhouden en nieuwe aan te leggen. Ik kan er niets aan doen, ik houd van de gezelligheid! Zo nu en dan ontdek ik ook weer nieuwe webshops. Zo laatst ook. Ik had nog nooit van Kreisy gehoord, maar ben inmiddels wel groot fan. En ik denk jij ook als je dit artikel gelezen heb. Kreisy is namelijk ergens heel erg goed in en dat is wat er op je vloer ligt: kleedjes! Van deurmatten tot vloerkleden, de leukste versies vind je bij Kreisy.

De leukste matten van Kreisy

Op de beurs, waar ik de charmante man achter de webshop trof, lagen al een aantal exemplaren deurmatten en vloerkleden om te betasten en te bekijken. Mijn oog was direct gevallen op die van Nijntje. Super zacht en ontzettend leuk om te zien. Al snel werd de map met nog meer voorbeelden tevoorschijn gehaald. Deurmatten met schilderijen van Herman Brood of Urbanus, placemats van Les Caboux Tchoux en weet ik niet wat nog meer is er beschikbaar. Ik zag al helemaal voor me hoe je je voeten veegt op een afbeelding van de meest bekende Vlaamse cabaretier. Mijn enthousiasme werd opgemerkt door de vriendelijke man van Kreisy en al snel kwam een samenwerking tot stand.

Super zachte Nijntje vloerkleed

Een paar weken terug ontving ik dan mijn felbegeerde kleedje van niemand minder dan Nijntje. Het was nog even een discussie thuis bij wie deze op de kamer mocht liggen. Het was namelijk zo zacht, volgens de meisjes. Uiteindelijk werd unaniem besloten dat de nu nog jongste van het Nijntje vloerkleed mocht genieten in haar kamertje totdat het zusje geboren is. Maar een volgende keer zou toch één van hen aan de beurt zijn. De jongste is er in ieder geval wel blij mee. Ze heeft er al heerlijk op gezeten en ik zie haar dan voelen hoe zacht het onder haar beentjes is. Dat wordt vast veel speelplezier op Nijntje.

Winactie

Van Kreisy mag ik nog iemand blij maken met Nijntje vloerkleed. En je mag het formaat zelf bepalen! Zo is er een large variant die ongeveer bijna zo groot is als een deur! Hoe gaaf is dat? Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Laat mij weten welke maat je het liefst zou willen hebben (zie de foto). Ook zou het fijn zijn als je Kreisy op Facebook en op Instagram gaat volgen. Voor elke volgactie doe je met een extra lootje mee om te winnen. Meedoen kan tot en met 31 augustus. Succes!

Facebook Comments

«

»

31 COMMENTS
 • Betti Scheringa

  8 maanden ago

  Wauw gaaf zeg
  Doe heel graag mee voor in de speelkamer van dochters en gastkinderen
  Zullen ze geweldig vinden

  Volg via facebook

  • Betti Scheringa

   8 maanden ago

   Doe graag mee voor de large variant

 • Hanne Mout

  8 maanden ago

  Dolgraag voor mijn dochtertje. Wat zal ze er blij mee zijn.

 • Esther Noordergraaf

  8 maanden ago

  Wow wat een gaaf kleed, ziet er heerlijk zacht uit! Graag doe ik mee voor de large nijn Binnenkort gaan we verhuizen en dit kleed zal geweldig staan op de nieuwe kamer van onze dreumes, naast zijn nijntje lamp.
  Kreisy Facebook en Instagram geliked

 • Laura Kolthof

  8 maanden ago

  Super leuk, ik doe heel graag mee voor mijn zoontjes van 3 en 1,5 jaar oud. Ze zijn allebei gek op Nijntje en het middelste formaat zou erg leuk voor ze zijn
  Ik like Kreisy ook op FB en Instagram.

 • Anna wienen

  8 maanden ago

  Ik doe mee voor de large variant voor mijn dochter Julia

 • elisabeth maria martina

  8 maanden ago

  hier word mijn kleinzoon vast helemaal happy van, verras hem maar met dat mooie medium exemplaar #duimenmaar

 • Lenny Wibbelink

  8 maanden ago

  De middelste voor mijn kleine Nijn fan. Dit zal haar kamertje mooi opfleuren.

 • m chen

  8 maanden ago

  Ik doe mee, zal heel graag de large variant willen hebben om mijn nichtje ermee te verrassen kan ze ook als speelkleed gebruiken!

 • Claudia Diependaal

  8 maanden ago

  Wow war een super gaaf kleed! Onze nieuwe aanwinst zou daar met zijn zusje en neefje en nichtje veel plezier op gaan hebben! De large zou geweldig zijn!

 • Annelies van Hurne

  8 maanden ago

  Graag doe ik mee voor de large variant. Mooie kleed. geeft een warme uitstraling aan de kamer en ziet er knus en zacht uit.

 • Susan

  8 maanden ago

  Wat een superactie! Nijntje is hier favoriet, dus zo’n mooi kleed zou zeer welkom zijn

 • Nelly

  8 maanden ago

  Ik zou de large variant wel winnen winnen. Krijgt de kamer van mijn dochter een heel ander aanzien.

 • Marian B

  8 maanden ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn kleine baby nichtje. Haar moeder is een een grote fan van Nijntje. Dit vloedkleed zal zeker in de smaak vallen!, het proberen waard!

 • marij brand

  8 maanden ago

  de kleine van mn zus zal dit ook erg leuk vinden!

 • Jan

  8 maanden ago

  De large variant voor op ons dochtertje haar kamer .

 • Lynn Brekelmans

  8 maanden ago

  Ik vind maat M ontzettend leuk voor de gethematiseerde Nijntje kamer die ik wil gaan maken!

 • Iris

  8 maanden ago

  ik doe mee voor de large variant. Zoooo moo☺ zeer fijn voor de kleintjes

 • renilda

  8 maanden ago

  wat leuk! Ik loot mee voor de ‘middle’ maat

 • Eliatha Buurmans

  8 maanden ago

  De large variant, gewoon voor in de woonkamer, ik ben zelf nog altijd fan met mijn 28 jaar.

 • An V

  8 maanden ago

  60×114 zou idéaal zijn om de babykamer de finishing touch te geven. Superleuk die Nijntje accessoires.

 • lottie

  8 maanden ago

  Super leuk voor mijn oppaskindje, aan wie ik altijd Nijntje voorlees!
  Graag de Medium maat!

 • Danielle

  8 maanden ago

  Dit is geweldig voor op de kinderkamer. Een M zou mooi voor het bedje passen. 🙂

 • Bianca

  8 maanden ago

  Oh wat gaaf voor mijn dochtertje die net de kamer van haar grote broer heeft gekregen en nog weinig spulletjes heeft. De middelmaat lijkt me erg leuk voor haar.

 • Tamara

  8 maanden ago

  Hele toffe actie, ik doe graag mee voor de Large!

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Wat een schattig kleedje.
  Medium (de middelste) lijkt mij perfect voor de kamer van mijn jongste kleindochter.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Babette

  8 maanden ago

  Super, Wat een mooi kleed! Lekker kleurrijk, zacht en lief.

  Dat wil ik graag in de grootste maat winnen voor onze dochter.

  Zou geweldig zijn om zo Nijntje voor haar uit de hoge hoed te toveren!

 • Anita te Gussinklo

  8 maanden ago

  Wat een gaaf kleed.
  Ik doe graag mee voor de large versie.
  En ik volg je nu ook op Facebook & Instagram

 • Anneliese de Waal

  8 maanden ago

  Echt een prachtig kleed, doe graag mee voor mijn dochtertje, waag graag een kans voor de large kleed.
  ❤❤

 • patricia Lubbertje

  7 maanden ago

  Ik maak graag kans op de Large variant. Die zou perfect zijn voor de kamer die we nu voor onze baby aan het inrichten zijn. We verwachten de kleine rond de jaarwisseling. Ik volg op fb en insta (zowel jou als Kreisy)

 • Marion

  7 maanden ago

  Heel graag de middelste maat. Ze zien er erg leuk uit!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Af en toe vind ik nog een ontbrekende sok. We geven niet op!
 • Wat een uitzicht 😍
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Filmtip: vlieg op avontuur mee in Angry Birds 2

Ik weet nog heel goed dat het spelletje Angry Birds ...

Sluiten