Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De aanwinst voor de babykamer: een Nijntje vloerkleed”

Iedereen weet inmiddels wel dat ik graag naar speelgoedbeurzen ga om het nieuwste van het nieuwste te bekijken. Maar ook om contacten te onderhouden en nieuwe aan te leggen. Ik kan er niets aan doen, ik houd van de gezelligheid! Zo nu en dan ontdek ik ook weer nieuwe webshops. Zo laatst ook. Ik had nog nooit van Kreisy gehoord, maar ben inmiddels wel groot fan. En ik denk jij ook als je dit artikel gelezen heb. Kreisy is namelijk ergens heel erg goed in en dat is wat er op je vloer ligt: kleedjes! Van deurmatten tot vloerkleden, de leukste versies vind je bij Kreisy.

De leukste matten van Kreisy

Op de beurs, waar ik de charmante man achter de webshop trof, lagen al een aantal exemplaren deurmatten en vloerkleden om te betasten en te bekijken. Mijn oog was direct gevallen op die van Nijntje. Super zacht en ontzettend leuk om te zien. Al snel werd de map met nog meer voorbeelden tevoorschijn gehaald. Deurmatten met schilderijen van Herman Brood of Urbanus, placemats van Les Caboux Tchoux en weet ik niet wat nog meer is er beschikbaar. Ik zag al helemaal voor me hoe je je voeten veegt op een afbeelding van de meest bekende Vlaamse cabaretier. Mijn enthousiasme werd opgemerkt door de vriendelijke man van Kreisy en al snel kwam een samenwerking tot stand.

Super zachte Nijntje vloerkleed

Een paar weken terug ontving ik dan mijn felbegeerde kleedje van niemand minder dan Nijntje. Het was nog even een discussie thuis bij wie deze op de kamer mocht liggen. Het was namelijk zo zacht, volgens de meisjes. Uiteindelijk werd unaniem besloten dat de nu nog jongste van het Nijntje vloerkleed mocht genieten in haar kamertje totdat het zusje geboren is. Maar een volgende keer zou toch één van hen aan de beurt zijn. De jongste is er in ieder geval wel blij mee. Ze heeft er al heerlijk op gezeten en ik zie haar dan voelen hoe zacht het onder haar beentjes is. Dat wordt vast veel speelplezier op Nijntje.

Winactie

Van Kreisy mag ik nog iemand blij maken met Nijntje vloerkleed. En je mag het formaat zelf bepalen! Zo is er een large variant die ongeveer bijna zo groot is als een deur! Hoe gaaf is dat? Je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Laat mij weten welke maat je het liefst zou willen hebben (zie de foto). Ook zou het fijn zijn als je Kreisy op Facebook en op Instagram gaat volgen. Voor elke volgactie doe je met een extra lootje mee om te winnen. Meedoen kan tot en met 31 augustus. Succes!

Facebook Comments

«

»

31 COMMENTS
 • Betti Scheringa

  1 maand ago

  Wauw gaaf zeg
  Doe heel graag mee voor in de speelkamer van dochters en gastkinderen
  Zullen ze geweldig vinden

  Volg via facebook

  • Betti Scheringa

   1 maand ago

   Doe graag mee voor de large variant

 • Hanne Mout

  1 maand ago

  Dolgraag voor mijn dochtertje. Wat zal ze er blij mee zijn.

 • Esther Noordergraaf

  1 maand ago

  Wow wat een gaaf kleed, ziet er heerlijk zacht uit! Graag doe ik mee voor de large nijn Binnenkort gaan we verhuizen en dit kleed zal geweldig staan op de nieuwe kamer van onze dreumes, naast zijn nijntje lamp.
  Kreisy Facebook en Instagram geliked

 • Laura Kolthof

  1 maand ago

  Super leuk, ik doe heel graag mee voor mijn zoontjes van 3 en 1,5 jaar oud. Ze zijn allebei gek op Nijntje en het middelste formaat zou erg leuk voor ze zijn
  Ik like Kreisy ook op FB en Instagram.

 • Anna wienen

  1 maand ago

  Ik doe mee voor de large variant voor mijn dochter Julia

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  hier word mijn kleinzoon vast helemaal happy van, verras hem maar met dat mooie medium exemplaar #duimenmaar

 • Lenny Wibbelink

  1 maand ago

  De middelste voor mijn kleine Nijn fan. Dit zal haar kamertje mooi opfleuren.

 • m chen

  1 maand ago

  Ik doe mee, zal heel graag de large variant willen hebben om mijn nichtje ermee te verrassen kan ze ook als speelkleed gebruiken!

 • Claudia Diependaal

  1 maand ago

  Wow war een super gaaf kleed! Onze nieuwe aanwinst zou daar met zijn zusje en neefje en nichtje veel plezier op gaan hebben! De large zou geweldig zijn!

 • Annelies van Hurne

  1 maand ago

  Graag doe ik mee voor de large variant. Mooie kleed. geeft een warme uitstraling aan de kamer en ziet er knus en zacht uit.

 • Susan

  1 maand ago

  Wat een superactie! Nijntje is hier favoriet, dus zo’n mooi kleed zou zeer welkom zijn

 • Nelly

  1 maand ago

  Ik zou de large variant wel winnen winnen. Krijgt de kamer van mijn dochter een heel ander aanzien.

 • Marian B

  1 maand ago

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn kleine baby nichtje. Haar moeder is een een grote fan van Nijntje. Dit vloedkleed zal zeker in de smaak vallen!, het proberen waard!

 • marij brand

  1 maand ago

  de kleine van mn zus zal dit ook erg leuk vinden!

 • Jan

  1 maand ago

  De large variant voor op ons dochtertje haar kamer .

 • Lynn Brekelmans

  1 maand ago

  Ik vind maat M ontzettend leuk voor de gethematiseerde Nijntje kamer die ik wil gaan maken!

 • Iris

  1 maand ago

  ik doe mee voor de large variant. Zoooo moo☺ zeer fijn voor de kleintjes

 • renilda

  1 maand ago

  wat leuk! Ik loot mee voor de ‘middle’ maat

 • Eliatha Buurmans

  1 maand ago

  De large variant, gewoon voor in de woonkamer, ik ben zelf nog altijd fan met mijn 28 jaar.

 • An V

  1 maand ago

  60×114 zou idéaal zijn om de babykamer de finishing touch te geven. Superleuk die Nijntje accessoires.

 • lottie

  1 maand ago

  Super leuk voor mijn oppaskindje, aan wie ik altijd Nijntje voorlees!
  Graag de Medium maat!

 • Danielle

  1 maand ago

  Dit is geweldig voor op de kinderkamer. Een M zou mooi voor het bedje passen. 🙂

 • Bianca

  1 maand ago

  Oh wat gaaf voor mijn dochtertje die net de kamer van haar grote broer heeft gekregen en nog weinig spulletjes heeft. De middelmaat lijkt me erg leuk voor haar.

 • Tamara

  1 maand ago

  Hele toffe actie, ik doe graag mee voor de Large!

 • Oma Will

  1 maand ago

  Wat een schattig kleedje.
  Medium (de middelste) lijkt mij perfect voor de kamer van mijn jongste kleindochter.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Babette

  1 maand ago

  Super, Wat een mooi kleed! Lekker kleurrijk, zacht en lief.

  Dat wil ik graag in de grootste maat winnen voor onze dochter.

  Zou geweldig zijn om zo Nijntje voor haar uit de hoge hoed te toveren!

 • Anita te Gussinklo

  1 maand ago

  Wat een gaaf kleed.
  Ik doe graag mee voor de large versie.
  En ik volg je nu ook op Facebook & Instagram

 • Anneliese de Waal

  1 maand ago

  Echt een prachtig kleed, doe graag mee voor mijn dochtertje, waag graag een kans voor de large kleed.
  ❤❤

 • patricia Lubbertje

  4 weken ago

  Ik maak graag kans op de Large variant. Die zou perfect zijn voor de kamer die we nu voor onze baby aan het inrichten zijn. We verwachten de kleine rond de jaarwisseling. Ik volg op fb en insta (zowel jou als Kreisy)

 • Marion

  3 weken ago

  Heel graag de middelste maat. Ze zien er erg leuk uit!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
 • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van 😂
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Filmtip: vlieg op avontuur mee in Angry Birds 2

Ik weet nog heel goed dat het spelletje Angry Birds ...

Sluiten