Verhalen van een werkende moeder
TOP
Mama

“Zo gaat het nu met mij: de update”

Het was alweer even geleden dat ik wat over mijzelf verteld heb. Het was er even niet van gekomen door alle hectiek van ziekenhuisopnames, bestraling van mijn moeder, naar schoolgaande kinderen en het griepvirus dat bij ons in huis naar binnen geslopen was. Maar  uiteraard klets ik je nu gewoon graag even bij hoe het deze dagen met mij gaat.

Lichamelijk

Ik was heel goed bezig met mijn niet chipjes dieet en het intermittent fasting. Helaas was dat allemaal op een laag pitje gekomen. Ik merk dat als het om mij heen even te hectisch wordt, ik gewoon geen ruggegraat meer heb. De zakken chips werden weer in huis gehaald en smakelijk verorberd. Het sporten lukte al niet meer in verband met andere verplichtingen op die dag, maar ik deed ook geen enkele moeite om het op een ander moment in te halen.  Het fasting kwam al helemaal niet meer van de grond. Ik zag de kilootjes gewoon weer terugkomen aan mijn lichaam. Tijd dus voor een persoonlijke interventie. Na een ontzettend ranzig weekend qua eten,  wordt vanaf vandaag het roer weer omgegooid. Zo heb ik dan ook al mijn eerste intermittend fasting dag achter de rug. Het was best pittig, maar oh zo bevredigend. Het flesje water wordt weer goed gevuld om aan de dagelijkse minimale hoeveelheid te komen en de avonden zullen weer snackvrij doorgebracht worden.

Geestelijk

Ik heb gemerkt dat het psychisch ook wel even erg pittig is geweest. Er is zoveel gebeurd in zo’n korte tijd met als klap op de vuurpijl de ziekenhuisopname van de jongste. De hectiek van alles in combinatie met een slechte leefstijl  zorgde ervoor dat ik mij niet altijd even goed voelde. Daar heeft mijn omgeving niet heel veel van gemerkt, want het was vooral ’s-avonds dat ik er last van had. Degene die er het meeste hinder van had was ik zelf. Ik merkte dat het mij gewoon echt even aan energie ontbrak.  Maar gelukkig gaat het weer beter en heb ik er weer zin in. Nu nog wat achterstanden wegwerken wat de blog betreft, waaronder een enorme berg aan winacties, en dan komt het helemaal goed. En je kent me, ik blijf liever gewoon optimistisch!

Dus….

En zo gaat het dus nu met mij. Hopelijk kan ik bij de volgende update weer mooie cijfers laten zien wat betreft mijn lichaamsomvang. Wat op zich wel nog een leuk bericht is, is dat mijn schildklierwaarden nog steeds goed zijn. Dat ik nog maar een halve schildklier heb is dus geen enkel probleem voor mijn lichaam. Gewoon eens per jaar checken of alles nog goed werkt en dat is het wel. Op dus naar een gezond(er) kwartaal!

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Oma Will

  1 week ago

  Goed dat je ondanks de tegenslagen nog lekker positief en optimistisch blijft, zo houden..!
  En fijn dat je schildklierwaarden nog steeds goed zijn en geen problemen geeft.
  Wordt straks alleen maar beter.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Check deze leukerd van @affenzahn_official Schattig hè? De tijgervariant is nu te winnen op mijn blog! #linkinbio #winactie #review #mamablogger #toilettas
 • Summer, here we come!
 • Ze staan in de rij voor de Cozy Coupe van @littletikesbenelux #binnenkortmeer #gekregen #mamablogger #review #winactie
 • Veerle wilde een selfie maken 😂
 • Even een krijspaleisje pakken
 • Als mama een nieuwe tas heeft en dochterlief ermee vandoor gaat. #GastonLuga #GastonLugaNL #gekregen #review #binnenkortmeer
 • De zon schijnt en de vakantie komt er aan. Tijd om de tuin op orde te brengen. Het speelhuisje van de kinderen moet af en het kleine beetje gras dat nog over is moet bijgesnoeid worden. Daarna ook zeker nieuw gras zaaien, want er is bijna niets meer over.
 • Geweldige vrouwen en lieve vriendinnetjes!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Naar school: meerdere gebroken harten, maar ook veel liefde

Er zijn gewoon alweer twee weken voorbij sinds de vierde ...

Sluiten