“Krijg jij een vierde kind?” wordt meestal met de grootste schrik gevraagd. Het is tegenwoordig zeer bijzonder om zo’n groot gezin te hebben. Hoe ik dat doe is dan doorgaans de volgende vraag. Gewoon, met veel geduld, weinig slaap en acceptatie dat ik deels geen leven meer heb. Ook wil men meestal dan weten of ik alles nog bewaard had of dat het nieuw aangeschaft moest worden. Gelukkig ben ik een soort van hoarder en had ik nog niets weg gedaan, dus ook geen winterjas. Zo kon alles weer tevoorschijn gehaald worden en opnieuw gebruikt worden. Nou ja, bijna alles dan.

Alles behalve een winterjas

Mijn vier (succesvolle) zwangerschappen eindigden allemaal in een ander seizoen. Ik begon met de zomer, toen de lente, de herfst en deze kleine zal in de winter geboren worden. Dat betekent dus dat mijn zwangerschapskledingcollectie inmiddels behoorlijk uitgebreid is. En mijn zussen hebben al hun kleren ook nog eens aan mijn garderobe toegevoegd, dus ik overdrijf niet als ik op een gegeven moment 10 broeken telde! De hoeveelheid truitje en jurkjes zijn ook gewoon net zoals in een reguliere kledingkast. Zoveel heb ik dus, maar toch ontbrak er gewoon een item: een goede winterjas!Ik had wel eerder een zwangerschapwinterjas aangeschaft, maar deze heeft de tand des tijds (drie zussen) niet doorstaan. Ik meen mij te herinneren dat we het wel ergens hadden bewaard om te laten repareren, maar zou echt niet meer weten waar. Bovendien was het niet eens een hele mooie. Niet zoals degene die ik nu heb. Love it!

https://meervanmir.eu/mijn-nieuwe-winterjas-van-gebe-maternity/

Mijn winterjas van Gebe Maternity

Je kent het label Gebe Maternity natuurlijk al van mijn gastblogger Renée. Zij heeft al eerder meerdere items ervan mogen ontvangen waar ze echt enorm enthousiast over was. Nu ik zelf weer in verwachting bleek, heb ik dan ook gelijk contact met Gebe Maternity opgenomen en ze laten weten dat ik wel heel erg graag één van hun jassen zou willen proberen. Een paar dagen later had ik mijn nieuwe kledingstuk al in huis en snapte ik gelijk het enthousiasme van Renée. Wat een kwaliteit spul is dat zeg! Ik voel me op en top vrouw en chique zodra ik de jas aantrek. Het walwis gevoel valt me ontzettend mee. Van de puberdochter van een vriendin van mij hoorde ik ook dat het echt oprecht goed stond. Ze vond de ruimte voor de groeiende buik wel grappig aan de jas. En ruimte is er ook genoeg. Ik ben inmiddels 39 weken zwanger en nog staat de voorkant verre van op spanning. Ik denk dat een tweelingbuik dat er dan ook prima in zou passen. Of het een barre winterstorm zou doorstaan betwijfel ik, maar gelukkig heb ik die proef niet hebben te hoeven ondervinden. En gezien de extra ruimte past een dikke wintertrui eronder ook nog wel. Kortom, ik ben echt helemaal in mijn nopjes met mijn winterjas van Gébé Maternity.