Ken je deze leuke figuur gummetjes van Iwako al?

Misschien herinner jij je van vroeger ook nog hoe speciaal het was om zo aan het einde van de schoolvakantie op schoolspullenjacht te gaan. Wij gingen dan naar de Campus afdeling van de V&D. Dat was altijd een waar feestje. Je zocht dan kaftpapier uit, nieuwe multomappen, schriften en weet ik wat niet meer. Oh ja, de agenda natuurlijk ook. Je had spontaan alles nieuw nodig van school. Althans, wij dan. Het was gewoon super leuk en een echt uitje. Ik weet niet of mijn moeder daar hetzelfde over dacht. Maar als kind heb ik er warme herinneringen aan. Tegenwoordig moet je voor groep 3 van de basisschool al op schoolspullen jacht gaan. De Campus afdeling is er helaas niet meer. Gelukkig kunnen we ons eigen uitje er van maken.

Groep 3 schoolspullen

Ik kan me niet van vroeger herinneren, dat we voor schoolspullen voor het leren lezen en schrijven al op pad gestuurd werden. Vind ik het erg? Helemaal niet, want ik houd enorm van dit soort uitjes. Met de oudste is het destijds een bezoekje aan de Paagman geweest. Het was op het laatste moment en helaas was de keuze niet erg groot. Niet dat er veel nodig was hoor. Slechts een elastomap, stiften, een etui, lijm en een schaar. De school zou zorgen voor schrijf- en tekenpotloden en een gum. Die laatste heb ik nooit begrepen, want de afgelopen twee jaar heb ik minimaal zes gummetjes meegegeven aan haar. Vreemd genoeg raakte ze ze altijd weer kwijt. Dit keer ga ik dat anders aanpakken. Namelijk met een unieke Iwako stijl en figuur gummetjes.

figuur gummetjes van Iwako

De meest leuke figuur gummetjes van Iwako

Van het merk Iwako heb ik twee super leuke pakketjes met werkelijk fantastische figuur gummetjes gekregen. Met deze versie weet je zeker dat ze niet kwijt raken (hoop ik) en weet iedereen van wie ze zijn. De hele klas zal namelijk jaloers zijn op de dino figuur gummetjes en de blocks gummetjes.

De dino gummetjes bestaan uit enkele dino’s en twee bomen. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze kunnen ook nog eens potlood weg krijgen. De blocks gummetjes zijn nog wat specialer. Dit zijn namelijk echte bouwsteentjes. Wij hebben de kat versie ontvangen, maar daar werd al snel een boot van gemaakt. Ze verheugt zich nu al er op om tijdens de les verder te bouwen. (Misschien dus toch deze heroverwegen?) Uiteraard kunnen de blocks ook gewoon als gum gebruikt worden. Gezien de hoeveelheid bouwstenen kan je er de hele basisschool mee door. Of je moet veel fouten maken of, wat in de lijn der verwachting ligt, ze voortdurend kwijt raken. Hoe dan ook, de figuur gummetjes van Iwako zijn wat ons betreft echt een aanrader als eerste schoolspullen voor groep 3.

figuur gummetjes van Iwako

Winactie

Leuk zijn deze figuur gummetjes van Iwako nietwaar? En ik heb van zowel de dino’s als de blocks een setje klaar liggen. Laat mij weten welke van de twee je het liefst zou willen winnen en maak gelijk kans. Meedoen kan tot en met 4 augustus. Succes!