Ken jij By Xanne al?

Inmiddels heb ik alweer een week kunnen genieten van de zomervakantie. We slapen een beetje uit, gaan lekker naar het zwembad, de bioscoop of een pretpark en genieten van ons mooie huis en onze heerlijke tuin. Echt ontspannen dus! We gaan ook nog een paar dagen weg, zodat we er echt even lekker uit zijn. Maar daarnaast staat deze zomervakantie ook in het teken van: “De babykamer!”.

Van kantoor/rommelhok tot babykamer.

Alle slaapkamers bij ons in huis zijn bezet. Boven zijn er in totaal 3 en wij hebben geen zolder, dus moesten we iets anders bedenken. Onze kleine meid slaapt de eerste paar maanden bij ons op de kamer in een co-sleeper. Maar we willen toch alvast een eigen kamertje voor haar maken. Omdat Sylvester een eigen bedrijf heeft, hebben we, toen we hier gingen wonen, beneden een kantoor gemaakt. Echter zitten we altijd met onze computer aan de keukentafel en is het kantoor meer een rommelhok geworden😊. We hebben besloten om deze ruimte om te toveren tot babykamer.

Het kamertje moet vooral rust uitstralen.

Het is natuurlijk heel leuk om een prachtig gestyled kamertje te creëren, zo recht uit een woonmagazine, maar het moet vooral praktisch zijn. Bovendien worden baby’s wat mij betreft gedurende de dag sowieso al geconfronteerd met oneindig veel prikkels, dus het kamertje moet ook rust uitstralen. Ik heb een aantal basiskleuren gekozen die terugkomen in de knuffeltjes, het beddengoed en de overige accessoires namelijk mintgroen, oudroze en okergeel. De muren blijven voorlopig gewoon wit en de gordijnen zijn mintgroen.

Originele handgemaakte producten van By Xanne.

Eerder schreef ik een blog over alle onzinnige babyproducten die volgens mij totaal overbodig zijn, maar van sommige producten kan ik geen genoeg krijgen. Neem nou de hydrofiele doelen en dekentjes, daar heb ik echt nooit genoeg van. Natuurlijk kan je deze prima aanschaffen bij de grote welbekende ketens, maar originele, handgemaakte producten hebben wat dit betreft echt mijn voorkeur. Mijn moeder maakte vroeger heel veel zelf, van kleertjes tot dekentjes en lakentjes. Helaas heb ik dat talent niet geërfd. Althans, misschien zou ik het wel kunnen, maar dan moet ik er echt de tijd voor nemen en dat lukt mij op dit moment niet. Gelukkig zijn er tegenwoordig hele leuke webshops te vinden waar je deze producten kunt bestellen. Eén daarvan is By Xanne.

By Sanne dekens

Een breed aanbod aan allerlei producten voor de allerkleinsten, maar ook voor minder kleine kinderen.

By Xanne heb ik prachtige handgemaakte dekens gezien en vervolgens de ZigZag versie besteld. Behalve dat de deken heel mooi is, zijn de producten van byxanne ook veilig, functioneel en gemakkelijk te gebruiken. Wat ik een groot voordeel vind, is dat deze deken wat zwaarder is, wat onze dochter een meer geborgen gevoel geeft als ze straks in haar ledikantje ligt. En het feit dat deze deken origineel is en dus alleen bij ons meisje in haar bedje ligt, is stiekem ook wel heel leuk. Via deze webshop kan je niet alleen mooie dekens, kleertjes en hydrofiele doeken bestellen, maar byxanne maakt ook hele leuke originele producten zoals ijslollywantjes of een poncho speciaal voor in de auto. Ga zelf maar eens een kijkje nemen zou ik zeggen! Ik weet in ieder geval dat ik By Xanne vast nog eens een bestelling ga doen!

Lees meer van Joos

By Sanne dekens