Ken jij de Crayon Adventures van Tiger Tribe al?

Afgelopen week ontving ik een zeer leuke magazine op mijn deurmat. Ik krijg er altijd hetzelfde gevoel bij als wat ik vroeger als kind kreeg met het Intertoys speelgoedboek vlak voor Sinterklaas. Maar deze ontvang ik twee keer per jaar én mijn verlanglijstje wordt vaak ook in het geheel vervuld. Ik ben er dan ook trots op om het speelgoed van Bertoy te mogen promoten elke keer. Inmiddels kent mijn trouwe lezer ze ook zeer goed. De merken Tiger Tribe, Mudpuppy en Crocodile Creek worden altijd met groot enthousiasme ontvangen. Het merk Iwako is sinds kort aan deze geweldige collectie toegevoegd.

Enfin, ik ontving dus het magazine met de nieuwste collectie en mijn hart maakte een klein sprongetje. Er zijn weer hele leuke nieuwe items bijgekomen! En ja, ik heb er een aantal al binnen, dus bereid je maar voor op wederom leuke nieuwe reviews én winacties.

Crayon Adventures van Tiger Tribe

De eerste aanwinst uit de nieuwe collectie van Bertoy is de Crayon Adventures van Tiger Tribe. Waar ik eerder de Doodles ontvangen had, is er nu een andere manier van krijten. Ik kan je zeggen dat deze mama erg enthousiast er van werd. De Doodles waren praktisch voor de kleine kinderhandjes.

De Crayon Adventures van Tiger Tribe zijn ideaal voor de kleuters en groter. Het schijnt krijt te zijn, maar het voelt anders op het papier. Gewoon heel soepeltjes. Het glijdt als het ware. Klinkt dat logisch? En het zit komt in zo’n leuk setje zoals die van vroeger. Je weet wel, dat je elk blokje verwisselen kan zodat je een ander kleurtje krijgt. Één krijtstift als het ware. Natuurlijk komt het setje ook met een boekje met plaatjes om in te kleuren. En zoals gewend, elke afbeelding drie keer.

Crayon Adventures van Tiger Tribe

Wederom geslaagd!

Je zou denken dat op een gegeven moment je de setjes wel kent, maar ook Crayon Adventures van Tiger Tribe is wederom een succes. Mijn dochter vond het heerlijk om te krijten. Vooral het neongele opzetstukje was haar favoriet. We vermoeden dat deze licht geeft in het donker. Dat worden leuke tekeningen om thuis op te hangen! Ook ik heb even wat gekrijt. Als je kind er niet mee aan de slag is, raad ik je aan er zelf mee verder te gaan. Het is vreemd genoeg heerlijk rustgevend. Kortom, we zijn weer helemaal heppiedepeppie met Tiger Tribe en haar nieuwste creatie Crayon Adventures!

Winactie

Vandaag maak ik de winactie net een tandje lastiger. Als je kans wil maken op dit leuke setje, laat dan in een reactie de naam van een ander setje van Tiger Tribe achter. Maar dan wel eentje waar ik over geschreven heb ;-). Meedoen kan tot en met 11 augustus. Succes!