Ik ben gek op foto’s. Overal in huis staan foto’s van mooie mensen en onvergetelijke momenten. Dat heb ik van huis uit mee gekregen, mijn moeder hing ook altijd veel foto’s op. Ik vind dat het ons huis echt persoonlijk maakt en ik geniet er elke dag van. En je persoonlijke foto op canvas drukken is natuurlijk nog meer speciaal!

Belachelijke prijzen, trap er niet in!

Toen Marley nog heel klein was, hebben we een fotoshoot gedaan in een professionele studio. De fotoshoot zelf was niet zo prijzig, maar de bestelling van de foto’s achteraf? Wat een belachelijke prijzen! We werden een aantal dagen na de shoot ontvangen in een sfeervol ingerichte kamer. Daar werden alle foto’s die er gemaakt waren vertoond op een scherm en op de achtergrond klonk een heel mooi muziekje. Mijn hele lijf zat natuurlijk nog vol hormonen, dus binnen no time zat ik daar te janken.

Sylvester zou zeggen dat daar normaal gesproken ook niet zoveel voor nodig is, maar nu speelde het nieuwe moederschap daarbij zeker een rol. Ik wilde het liefst natuurlijk alle foto’s kopen, zo mooi vond ik ze. De prijzen waren krankzinnig! Voor één foto op canvas van 50 bij 70 cm moesten wij maar liefst 200 euro betalen! Nou daar trapten wij mooi niet in!

foto op canvas laten drukken

Soms moet je zelf een beetje creatief zijn.

Bij de fotoshoot kregen wij 3 kleine foto’s cadeau en dat was ook precies waarmee we naar huis gingen. Op aanraden van een collega heb ik één van deze foto’s met een hele hoge resolutie in gescand op een goede scanner. Toen heb ik de foto via een webshop laten afdrukken voor maar 50 euro. Dat was een beter prijsje! Soms moet je zelf gewoon een beetje creatief zijn😊.

Het voelde alsof ik mijn kind achterliet in de supermarkt!

Kort daarna liep ik boodschappen te doen en zag ik in de hoek van de winkel een vrouw met een camera. Ze was net bezig met het vastleggen van een peuter op een hobbelpaard. Ik begreep al snel dat ik Marley ook op de camera kon zetten en dat ik dan achteraf het één en ander kon bestellen. Van te voren zat ik in ieder geval nergens aan vast. Natuurlijk ging ik in op dit aanbod en er werden behoorlijk wat kiekjes van onze kleine meid gemaakt.

Een paar weken daarna ging ik weer terug naar de winkel om de foto’s te bewonderen. Ik was natuurlijk reuze benieuwd! En wat zag ik daar? Mijn kleine Marley, afgedrukt op verschillende formaten, tentoongesteld in de hoek van de winkel. Ik wilde ze allemaal kopen! Maar ook hier schrok ik zo enorm van de prijzen, dat ik uiteindelijk maar één foto op canvas heb gekocht. De rest van de doeken zouden vernietigd worden. Toen ik de winkel uit liep en achterom keek, voelde het net alsof ik mijn eigen kind achterliet in de supermarkt.

Lees nog meer artikelen van Joos

Druk je persoonlijke foto op canvas voor een mooi prijsje!

Natuurlijk wil ik van ons nieuwe gezinslid straks ook een mooie foto op canvas laten bedrukken. Maar dat doe ik dan op een veel goedkopere manier. Mijn broer heeft een hele goede camera en hij kan prachtige foto’s maken, dus daar maak ik zeker gebruik van. Helaas bestaat de webshop, waar ik ooit een canvas voor een mooi prijsje bestelde, niet meer. Maar ik heb een hele goed vervanger gevonden.

Op Reclame.nl kan je voor een hele schappelijke prijs een foto op canvas laten drukken. De webshop is ook nog eens heel eenvoudig, binnen een paar keer klikken is de bestelling voltooid. Bovendien kan je kiezen voor een doek met een houten frame met of zonder baklijst. Ook de kleur van de baklijst kan variëren en ook de framedikte is aan te passen.

De foto’s zijn standaard af te drukken, maar ook in zwart wit of sepia. En mocht je de foto op canvas cadeau doen, dan pakken ze deze ook nog voor je in! Deze webshop ga ik zeker onthouden!