Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De Speelgoed van het Jaar verkiezing”

Komende woensdag wordt bekend gemaakt welk speelgoed de felbegeerde titel van Speelgoed van het Jaar zal krijgen. Heel spannend dus. Al helemaal als je bedenkt dat het vandaag de laatste dag is dat iedereen nog kan stemmen op zijn of haar favoriete speelgoed. Ik juich ook iedereen aan eens een kijkje te nemen op de website, alleen al om cadeau inspiratie op te doen voor de feestdagen. Maar vandaag vertel ik je zelf al wat meer over een paar genomineerden.

Poopsie Slime Surprise

We starten in de leeftijdcategorie 6-7 jaar. Hier vind je onder de Under Wraps Lol Surprise en de Squirrel Go Nuts. Ook een genomineerde is de Poopsie Slime Surprise. Vandaag heb ik met gevaar voor eigen leven het aan een test onderworpen. Ik hou namelijk echt gewoon helemaal niet van slijm. De liefde voor dat spul is na het testen ook niet veranderd, maar ik kan nu wel zeggen dat ik begrijp waarom het genomineerd is. Allereerst natuurlijk omdat kinderen wel dol zijn op slijm. Alleen daarom al behoort het tot de favorieten van de verkiezing. Maar wat nou echt leuk is aan dit stuk speelgoed is het ondervindende stukje wat erbij hoort. Het is niet zo dat je het pakketje opent en gelijk met het slijm kan spelen. Eerst moet het scheikundig gemaakt worden. Als je de bijgesloten instructies volgt is het eigenlijk kinderspel. Als je net als ik teveel druppels in het goedje doet is de geur ondraaglijk (voor een volwassene dan). Eerlijk is eerlijk, zelfs ik vond het leuk om de chemische reacties te zien als je het ene ingrediënt toevoegd bij het andere. Vanwege dat element is het terecht genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Verder blijft het natuurlijk wel nog steeds gewoon slijm.

Fingerlings Hugs

In de leeftijdscategorie 4-5 is de Fingerlings HUGS opgenomen.  Van dit aapje kon ik wel gelijk enthousiast worden. Er zijn namelijk zoveel interactieve robots verkrijgbaar, maar die zijn doorgaans nogal hard. De HUGS is een pluche beest wat het knuffelen toch een stuk aangenamer maakt. En het is geschikt voor speelse kleine kinderen. Je kan het prima in de lucht gooien of aan de arm slingeren. Verder kent het meer dan 40 geluidjes, waaronder apenkreten en boertjes. Maar het allerfijnste is toch echt nog steeds dat je er zo lekker mee kan knuffelen. Ik kan me voorstellen dat dat een gevoel van geborgenheid kan geven. De Fingerlings HUGS is dus een prima speelmaatje voor elke peuter of kleuter.

Leerplezier Slimme Moves RockIt en Spark

Het is een behoorlijke lange naam voor een product vind ik, maar dat zijn we wel gewend van Fisher-Price. Het lijkt soms alsof ze alle typerende kenmerken in de productnaam willen verwerken. Aan de andere kant mogen ze dat ook gewoon, want je kan zeggen over dit merk wat je wil maar ze leveren altijd goede en uitdagende producten. RockIt, ik houd het bij de korte naam, bleek een echte verrassing. Het product is geschikt voor kinderen van zes tot zesendertig maanden. Onze eenjarige dame was inderdaad er gecharmeerd van. Het waren alleen haar zussen die er geen genoeg van krijgen. Je kan namelijk je eigen stem opnemen en opnieuw afluisteren. Ze hebben serieus een uur lang grapjes ingesproken en herhaald. En een lol dat ze hadden! Af en toe mocht de mini nog genieten van een dansje, maar vooral de opname functie werd gebruikt. Ik hoop dat ze binnenkort ook zo enthousiast zullen worden van de Engelse woordjes functie die erop zit. Al met al dus een geinig stuk speelgoed en blijkbaar ook zeer vermakelijk voor de leeftijd 4-5 jaar.

Winactie
Ter ere van de Speelgoed van het Jaar verkiezing geef ik twee keer de Poopsie Slime Surprise weg. Wil jij eens lekker aan de slag met spulletjes om slijm te maken, laat dan een reactie achter onder dit bericht of op Facebook. De actie loopt tot en met 10 november en de winnaar maak ik bekend op mijn pagina.

Facebook Comments

«

»

16 COMMENTS
 • Jacqueline Van de Manakker

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee voor die 2 hier, zullen ze echt geweldig vinden

 • Les S

  1 jaar ago

  Super leuk! Wij doen mee hoor!

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  dat zal mijn kleindochter vast te gek vinden

 • Lizet

  1 jaar ago

  Hier kan ik mijn dochter Lizzy wel mee verrassen! Zelf al aantal keren geprobeerd slijm te maken maar helaas, deze mama is er op de een of andere manier niet geschikt voor om slijm te maken…
  Laat ik het dan maar eens proberen met de Poopsie Slime Surprise, want zoals ik je berichtje lees moet dit niet kunnen mislukken en heb ik punten gescoord bij mijn dochter

 • Femke Dekker

  1 jaar ago

  Hier in huis een dochter van 7 die dol is op slijm (mama iets minder nadat ik een tijdje terug het groene slijm niet meer uit de kleren kreeg) …. maar om mijn dochter te verblijden doe ik toch graag mee aan deze actie

 • Mariette van den Donker

  1 jaar ago

  Mijn dochtertje Emma van 5 wil al heeeeeel lang slijm maken enz. Helaas heeft ze mij als moeder en ik weiger het te kopen. Als we dit winnen beloof ik dat ik mijn dochtertje dolblij ga maken 😉

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Hier ook een dochter die dol is op slijm ik waag heel graag een kansje voor haar!

 • Milou Vink

  1 jaar ago

  Ik doe graag mee met de winactie van de poopsi slime surprise!!!

  Groetjes Milou

 • Marian B

  1 jaar ago

  Natuurlijk willen we lekker slijm maken, kom maar op met de poopsi slime surprise, want we laten ons graag verrassen!

 • Iris Bakker

  1 jaar ago

  Ik strijk mijn hand over mijn moederhart en doe graag mee met deze winactie want mijn kids zouden hier zo blij van worden #tweewekenkerstvakantie

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Hier zijn de meiden helemaal gek op slijm. Graag doe ik mee voor mijn kleindochters .
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen facebook.

 • Patricia Paling

  1 jaar ago

  Jaaa, super leuk!!! Die staat op het verlanglijsje van mijn dochter. Ze zou er super blij mee zijn. Een geweldig cadeautje voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of voor 25-12!

 • Els Wanders

  1 jaar ago

  Ik doe mee voor mijn dochtertje Lisa, ze vind slijm heel erg leuk. We hebben het zelf nog nooit gemaakt.

 • melissa

  1 jaar ago

  Tja, het kan niet anders of dit staat al op het verlanglijstje 🙂 Is natuurlijk ook helemaal van deze tijd en superhip. We hebben laatst al zelf slijm gemaakt (geen daverend succes haha) dus daarom waag ik graag een kansje voor onze elise; leuk voor sinterklaas!

 • Marcia Kan

  1 jaar ago

  Jaaaaaa, mijn meiden zijn helemaal ‘into’ slime (welk kind niet) en zou een geweldig Sinterklaascadeau zijn!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Wie ziet het plaatje het snelst? Ontdekt het met Lynx - MeerVanMir on november 4, 2018
 • Instagram
  Instagram has returned invalid data.

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  De lekkerste chipjes zijn de Boerderijchipjes

  Vorige week is er een droom voor mij en meisjes ...

  Sluiten