Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Winacties

“Drie nominaties voor speelgoed van het jaar voor VTech!”

Toen ik net begon met bloggen heb ik al eens uitgebreid geschreven over mijn favoriete speelgoed in de categorie geluid en lichtjes. Eigenlijk had ik maar twee redelijke wensen wat dat betreft soort speelgoed en dat is dat de kinderen er iets van op konden steken, maar vooral dat het een uitknop heeft. Want deze mama wil ook af en toe gewoon wat rust. Één van de bekende merken in verantwoord en educatief speelgoed is toch wel VTech. En laten ze nou net ook veel producten hebben met geluid en lichtjes. Alles voor de kleine techneutjes in de dop. Het is dan ook niet voor niets dat ze elk jaar weer nominaties hebben voor speelgoed van het jaar. Dit keer zijn de volgende producten genomineerd:

In de Categorie 0 t/m 3 jaar: 

VTech MagiBook
MagiBook is een slim, interactieve speelboek vol techniek wat kinderen van 2 tot 6 jaar stimuleert om spelenderwijs grenzen te verleggen. MagiBook werkt met opdrachtenboekjes op niveau. Met wel 3000 interacties per activiteitenboek en een systeem dat met de magische pen echt tot leven komt met liedjes, geluiden en muziek. De audio content is simpel te downloaden via Explor@ Park. Het systeem groeit spelenderwijs met de ontwikkeling van het kind mee. En wat nog leuker is, is dat er meerdere boeken verkrijgbaar zijn. Zo kan je kind opdrachten blijven maken en zich zelf blijven uitdagen.

 

      

In de Categorie 4 en 5 jaar:

VTech Little Love – Suzy en haar puppyvriendje
Voor de ouders onder ons met kleuters is de Little Love Suzy een echte musthave. Zeker nu ze een lieve zachte puppy als vriendje heeft.  Suzy en haar puppy hebben wel nog veel te leren. Dat vraagt om een poppenmoeder/vader die vol overgave met de opvoeding begint. En het baasje leert spelenderwijs ook steeds meer.  Little Love Suzy en haar pup zijn daarom het perfecte koppel voor eindeloos, interactief speelplezier. Er kan afzonderlijk van elkaar mee gespeeld worden, maar als ze beiden een rol in het verhaal krijgen, begint het plezier echt.

 

In de Categorie 6 en 7 jaar: 

VTech Kidizoom Flix in het roze en blauw

In de High-Tec categorie is Kidizoom Flix het ideale robotvriendje. Het heeft een stevig karakter dat met kinderen meereist of thuisblijft en het fort bewaakt. De slimme robot maakt foto’s en filmpjes, maar herbergt tevens een schat aan spelletjes op basis van augmented reality. Wanneer hij wordt aangezet verschijnt er een oog, waarmee alle bewegingen nauwgezet worden gevolgd. Kidizoom Flix knipoogt en reageert op wat de eigenaar doet of laat. Het kekke cameraatje met snapchatfuntie vertoont zich het liefst custom made, qua uiterlijk en skills.

 

 

VTech heeft zoals altijd weer leuk en innovatief speelgoed weten te produceren. Ik ben zeer benieuwd hoeveel prijzen ze dit jaar in de wacht zullen slepen. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel het MagiBook. Niet alleen omdat mijn kinderen in die leeftijdscategorie vallen, maar vooral ook omdat ik dol ben op speelgoed waar ze spelenderwijs wijzer van kunnen worden en waar ze uitdaging in kunnen vinden. Het is daarom des te leuker dat ik van VTech iemand blij mag maken met dit geweldige stuk speelgoed, de Magibook. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten en het bericht te liken op Facebook.  Je kan mee doen tot en met 30 september. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

Facebook Comments

«

»

24 COMMENTS
 • Marange

  3 jaar ago

  Jaaa heel leuk! Hier ook grote fan van VTech. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sam. Fingers crossed!

 • Marjo

  3 jaar ago

  Super leuk voor de kinderen. Ik denk dat de oudste 2 er allebei erg graag mee willen spelen!

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee…!

  Facebook: An Na

 • Els Wanders

  3 jaar ago

  Ik wil graag mee doen voor mijn dochtertje Lisa van 3 jaar.

 • Saskia

  3 jaar ago

  Ja! Ook ik doe heel graag mee! Wat gaaf dat je dit weer mag weggeven!
  Ik ga hard duimen…

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor Lucas en Eva. Wat een gaaf cadeau voor ze dat MagiBook 😀

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Hiermee heb je het dubbel en dwars goedgemaakt hoor, dat je gisteren geen blog postte 😉
  Ik doe graag mee voor Joas. Leuk verjaardagscadeautje in oktober.
  En ik lees dat het ook eigenlijk tot 6 jaar is, dus ook heel leuk verjaardagscadeautje in oktober voor Elin. Een dubbelcadeautje dus 🙂 Oef, dat wordt vechten als wij ‘m dan zouden winnen.

 • Dionne van der Kooij

  3 jaar ago

  Ja! Hij staat hier bovenaan het verjaardag lijstje van onze tweeling. Inderdaad vind ik het belangrijk naast dat het leuk en goed speelgoed is, dat ze er ook nog iets van kunnen leren. Al jaren grote fan van vtech, en dit is weer zo’n absolute topper!

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  vtech magibook voor kleine quinn dat zou leuk zijn

 • Stacey k

  3 jaar ago

  Super gaaf voor me stoere neefjes die er graag op uit gaan. De vtech kidizoom flex zou ik graag kado willen doen aan me neefje die van alles wil laten zien aan z’n tantie. Dat kan dan mooi met deze musthave

  • miriam

   3 jaar ago

   AUTHOR

   Dan heb je niet het artikel goed geleze

 • Chantal

  3 jaar ago

  Wauw ik heb echt nog nooit gehoord van het magiboek dat terwijl wij toch grote fan zijn van vtech maar dankzij jou ben ik weer op de hoogte;)lijkt me een super leerzaam en vooral leuk stuk speelgoed!
  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje
  Groetjes

 • Helma Keijzer

  3 jaar ago

  Ken je dat???? Dat de oudste (7) 3x per dag 20 minuutjes op de tablet mag?? …Soms meer soms minder soms dagen niet… En dat we toek ze 2 was het zo schattig vond dat ze dat ding al begreep?
  Nu onze jongste 2 is, probeer ik de tablet zover mogelijk uit haar buurt te houden…
  waarom ik dat doe??? Geen idee. Maar wat zou het dan leuk zijn om dit mooie “boek” van vtech te winnen voor haar.
  Ik doe graag mee voor Emmie.

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Heel leuk! V-tech is inderdaad altijd goed!

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Ik kende deze helemaal nog niet. Wat een leuk boekje zeg. Daar doe ik heel ererg graag aan mee. Wat lief dat je er een mag weggeven!

 • Kirsten

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee met de winactie! Hier twee grote fans thuis van Vrech!

 • Iris

  3 jaar ago

  Wauw, dat zou een superleuk cadeautje zijn voor mijn dochters eerste verjaardag. Ik zou graag mee willen doen, maar heb geen Facebook

 • Cindy j

  3 jaar ago

  Magibbook voor zoontje hij 21 september jarig! Na veel tegenslagen met hen in het ziekenhuis is dit wonder dat nu weer net uit het ziekenhuis is !
  Hij heeft veel doorstaan. Ahgremmm! Mannetje naar dit is 1e x dat niet in het ziekenhuis ligt en ook avonds droog dus een ongelukje meer! Zooo trots . Dat verdient we verrassing

 • Marian B

  3 jaar ago

  Lijkt me erg leuk voor mijn dochtertje. Ik hou ook erg van uitdagend en leerzaam speelgoed. VTech is zeker een van onze favoriete merken. Dat wordt duimen!

 • Melissa

  3 jaar ago

  Wat een superleuke actie heb je weer.ik ben ook fan van vtech!en zoontje jarno van 4 ook.hij gaat nu net naar groep 1 en leert graag.door zijn auto immuunziekte heeft hij wat achterstand vooral met spraak en dit zou hem zoveel motiveren!

 • Lieke van Veen

  3 jaar ago

  Wat leuk! De feestdagen komen er weer aan dus dit zou een ideaal cadeautje zijn voor mijn neefje.

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en ik doe graag mee.

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Wat een leuk product, leerzaam en veel speelmogelijkheden. Zou ik graag mijn kleine neefje blij mee maken!

 • Linda Post

  3 jaar ago

  Ze bedenken toch iedere keer weer zulk leuk speelgoed. Fantastisch!

 • Lyn

  3 jaar ago

  Tof, ik doe graag mee voor mijn neefje.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Af en toe vind ik nog een ontbrekende sok. We geven niet op!
 • Wat een uitzicht 😍
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma: voor het eerst naar de kleuterklas

Sanne gaat alweer naar de kleuterschool. Om er even een ...

Sluiten