Zoals veel kinderen, zijn ook mijn meisjes dol op slijm. Ze vinden het heerlijk om erin te knijpen en te kneden. Zelf slijm maken van lijm, scheerschuim en lenzenvloeistof is bij ons thuis echt uit den boze, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Er zijn verschillende producten te koop met kant en klaar slijm, bijvoorbeeld van Poopsie. Lotte en Maud mochten twee nieuwe producten uitproberen.

De Cutie Tooties Surprise

De eerste is een Cutie Tooties Surprise. Het is een glitterspeeltje met oogjes in de vorm van een drol die je open moet maken. Dan kan je de slijm eruit halen. Op het lijstje wat erbij zit, kan je zien wat voor soort slijm het is. Lotte en Maud waren zo blij, want zij hadden de slijm die kan stuiteren! Verder zit er een klein, schattig poppetje bij, de cutie pootie. Die van Lotte en Maud heet Grizz. Voor meer over de Cutie Tootsie Surprise klik je hier.

Lees ook: crate creatures van MGA

De Sparkly Critters

Ze mochten  ook de Sparkly Critters uitproberen. Het is een soort groot blik, die je openmaakt en waar verschillende pakketjes in zitten. Het eerste pakketje was een blikje Fanta met een rietje, de tweede een lepeltje en een zakje om de slijm in te bewaren, de derde was een schattig roze poppetje met een speentje die Nanners heet en in het laatste pakketje zaten twee zakjes met unicorn magic en unicorn shimmer voor in het slijm. Toen mochten Lotte en Maud het slijm gaan maken. Ze vulden het blikje met water en spoten dat met het rietje in de mond van het poppetje. In het poppetje zat het slijmpoeder al. Even schudden en daarna kon je het poppetje laten poepen door in het hoofd te drukken. Het slijm dat uit het poppetje kwam was eerst nog heel dun maar na 15 tot 20 minuten wachten, werd het dikker en leek het steeds meer op echt slijm. Even goed kneden, de glitters erbij en er ontstond prachtig glitterslijm, waar Lotte en Maud urenlang plezier van hebben 😊. Voor meer informatie over de Sparkly Critters klik je hier.

Lees ook: de Pooey Puitton