Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters, oftewel slijm

Zoals veel kinderen, zijn ook mijn meisjes dol op slijm. Ze vinden het heerlijk om erin te knijpen en te kneden. Zelf slijm maken van lijm, scheerschuim en lenzenvloeistof is bij ons thuis echt uit den boze, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Er zijn verschillende producten te koop met kant en klaar slijm, bijvoorbeeld van Poopsie. Lotte en Maud mochten twee nieuwe producten uitproberen.

De Cutie Tooties Surprise

De eerste is een Cutie Tooties Surprise. Het is een glitterspeeltje met oogjes in de vorm van een drol die je open moet maken. Dan kan je de slijm eruit halen. Op het lijstje wat erbij zit, kan je zien wat voor soort slijm het is. Lotte en Maud waren zo blij, want zij hadden de slijm die kan stuiteren! Verder zit er een klein, schattig poppetje bij, de cutie pootie. Die van Lotte en Maud heet Grizz. Voor meer over de Cutie Tootsie Surprise klik je hier.

Lees ook: crate creatures van MGA

De Sparkly Critters

Ze mochten  ook de Sparkly Critters uitproberen. Het is een soort groot blik, die je openmaakt en waar verschillende pakketjes in zitten. Het eerste pakketje was een blikje Fanta met een rietje, de tweede een lepeltje en een zakje om de slijm in te bewaren, de derde was een schattig roze poppetje met een speentje die Nanners heet en in het laatste pakketje zaten twee zakjes met unicorn magic en unicorn shimmer voor in het slijm. Toen mochten Lotte en Maud het slijm gaan maken. Ze vulden het blikje met water en spoten dat met het rietje in de mond van het poppetje. In het poppetje zat het slijmpoeder al. Even schudden en daarna kon je het poppetje laten poepen door in het hoofd te drukken. Het slijm dat uit het poppetje kwam was eerst nog heel dun maar na 15 tot 20 minuten wachten, werd het dikker en leek het steeds meer op echt slijm. Even goed kneden, de glitters erbij en er ontstond prachtig glitterslijm, waar Lotte en Maud urenlang plezier van hebben 😊. Voor meer informatie over de Sparkly Critters klik je hier.

Lees ook: de Pooey Puitton

17 thoughts on “Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters, oftewel slijm

 • Claudia de Breij says:

  Oh wauw wat een leuke actie is dit weer. Mijn kleinkinderen vinden slijm het einde! Ze zijn beiden geweldig! Maar de Sparkly Critters kijken me echt geweldig leuk!

 • De sparkly glitters lijkt ons het leukste, zo’n blik is natuurlijk al meteen spannend wat erin zou zitten. Hoewel,drolletjes het ook nog altijd wel goed doen in ons gezin

 • Kelly Aarts says:

  De Cutie Tooties Surprise! Mijn dochter is helemaal weg van deze, elke keer als ze de reclame ziet roept ze: ‘die wil ik voor mijn verjaardag!’, alleen duurt haar verjaardag nog 9 maanden

 • Wanda Groen says:

  Och mijn meisje van 9 zit naast mij en roept direct kijk mam dat is degene die ik zo graag wou hebben, de cutie tooties surprise!!!! Dus dat is duidelijk 😉

 • Het ziet er beide leuk uit en zal zeker in de smaak vallen hier. Sparky Critters is hier nog onbekend daarom zijn ze daar het meest nieuwsgierig naar. Spannend wat er in het blik zit.

 • Sandrijn van Ierland says:

  Cutie tooties surprise!!! Yes dat zouden mijn dochters fantastisch vinden . De Sparkly Critters trouwens ook.
  Maar Cutie Tooties surprise staat op nr. 1

 • Annick Tolboom says:

  Ze zijn allebei heel erg leuk. Maar ik denk dat mijn voorkeur uit gaat naar Cutie Tootsie Surprise. Dit omdat mijn kleutermeisjes dit zelf kunnen doen en het zeker weten goed gaat.

 • Ik heb het hele weekend het reclame deuntje van Poopsie Sparkly Critters in mn hoofd gehad, dus het lijkt me heel leuk om hier samen met mijn door waterpokken geteisterde zoon mee te kunnen spelen

 • De Sparkly Critters spreekt mij het meeste aan en mijn kleindochter van 6 jaar( Gek op Slijm) , vindt dat vast ook.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Liline Erdmann says:

  Aangezien ik een dochter van 3,5 en een dochter van 7wk heb is dit nog een ver van mijn bed show. Weet nog steeds niet goed of ik daarvan moet balen of er blij mee moet zijn! Mijn nichtjes zijn wel groot fan en het lijkt me leuk heb hiermee te verrassen. Ik denk dat de Sparkly Critters het meest in de smaak valt aangezien dat meerdere onderdelen bevat die je samen kunt voegen. Ik hoop voor de meisjes te kunnen winnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.