In 1984 reed Case Logic-oprichter, Jamie Temple, door de bergen in Colorado, waar de rammelende cassettebandjes op de achterbank hem op een idee bracht. Hij knutselde twee opbergbakken in elkaar om dat probleem op te lossen waarbij het merk geboren werd. Die innovatieve inslag is nog steeds waar het bij Case Logic om draait. De muziek is wellicht veranderd, de technologie heeft zich verder ontwikkeld en het woord ‘mobiel’ heeft een nieuwe betekenis gekregen. Al meer dan 30 jaar ontwerpt en ontwikkelt het gedreven design team de meest ingenieuze producten die het makkelijk maken om elektronica, geluid én beeld overal mee naartoe te nemen.

Life, Simplified. 

Ik hoor je al denken. Wat is er nou zo bijzonder aam Case Logic? En waarom wil ik dit zo graag aan je vertellen? Heel simpel! Ik kende het merk nog niet, maar gebruikte het wel al voordat ik er ooit bewust van hoorde. Ik heb het namelijk in huis gehaald toen ik mijn MacBook kocht. Zo’n vier jaar geleden stond ik voor advies in de mediamarkt over wat ik allemaal aanschaffen moest. Ik stond te turen naar tientallen sleeves met de meest uiteenlopende printjes. Ik vond een keuze maken bijzonder lastig. Zodoende dat ik de vriendelijke medewerker om advies vroeg. Zijn antwoord was heel duidelijk. Als je een goed aansluitende sleeve voor je MacBook wilde, dan was die van Case Logic (hij wees ernaar) de enige optie. En hij had gelijk! Jarenlang heeft het mijn computer uitstekend beschermen bij valpartijen en omgestoten drankjes. Een echte aanrader dus!

sleeve case logic macbook

Een groen idee

Ook Case Logic gaat met haar tijd mee. Ken je de Case Logic Commence Recycled Backpack al? Dit is een rugzak met een inhoud van 24 liter wat is gemaakt van gerecyclede materialen. Natuurlijk is het verder van de bekende kwaliteit en houdt het je laptop, tablet en alle schoolspullen binnen handbereik en beschermd. Zo mooi om te lezen dat ook Case Logic helpt aan duurzaamheid van haar producten. Op de meest uiteenlopende manieren. Dus kan ik nogmaals met oprechtheid herhalen: Case Logic, eigenlijk gewoon logisch!

Case Logic Commence Recycled Backpack