Mijn trouwe lezer weet dat ik dol ben op pakketjes. Perspakketjes, boodschappenboxen en goodiebags. Het voelt altijd als een klein feestje om deze uit te pakken. Wat zou er dit keer in zitten? RVG media & impact heeft dezelfde liefde volgens mij, want zij hebben een periodieke bloggersbox gemaakt. Ik was één van de gelukkige die dit keer eentje ontvangen mocht. Ik vertel jullie maar al te graag met welke geweldige producten ik kennis heb mogen maken.

Unlock! van Asmodee

Ik ben dol op spelletjes, maar het ontbreekt mij vaak aan tijd. Unlock! van Asmodee lijkt mij geweldig. Ik heb het helaas nog niet kunnen spelen. Vooral ook omdat je het nou eenmaal niet in je eentje kan doen. En aangezien ik fanatiek ben en graag binnen het uur ook wil “winnen”, heb ik genoeg medestanders nodig om de klus te klaren. Je speelt Unlock? namelijk samen. Aan de hand van kaarten en de app moet je proberen om binnen het uur te ontsnappen uit een kamer. Beetje zoals een escape room, maar dan wat meer digitaal. En wat ik persoonlijk erg leuk vind is, dat dit spel drie avonturen bevat. Dus drie keer speelplezier. Als je daarna er nog meer wil spelen, kan ik je al gerust stellen. Er zijn in ieder geval nog negen Unlock! spellen daarna uitgebracht. Met andere woorden: het is een hit!!! Oh ja, er is trouwens ook een kidsvariant van zag. Misschien dat ik die binnenkort in huis haal, want dit lijkt mij geweldig om samen met mijn oudste twee te doen.

Unlock! Asmodee

HG doet (nog steeds) wat het belooft

Mijn hart maakte serieus een klein vreugde sprongetje toen ik zag dat HG ook meedoet aan de bloggersbox van RVG. Mijn all time favoriet is nog steeds de schimmelverwijderaar, maar ik laat mij graag verrassen met nieuwe producten. In het pakket trof ik drie HG producten, namelijk de HG vlekverwijderaar, de HG desinfectie reiniger en de HG vloeibare ontstopper. Ik kende ze nog niet, maar weet dat ze hier in huis wel van pas gaan komen.

Met vier kinderen zijn vlekken altijd wel aanwezig. Zo net heb ik nog geprobeerd viltstift vlekken van de tafel af te krijgen. Overigens zonder succes, dus als je (of HG) nog tips hebt dan hoor ik deze graag. De HG vlekverwijderaar verwijdert vlekken uit stoffen bekleding waaronder ook autobekleding. Dit wordt een leuk klusje om op te pakken voor de oudste twee als ze weer eens onhandig doen.

De HG vloeibare ontstopper is een product dat je standaard in huis moet hebben. Ik ben zeer benieuwd of het ook werkt tegen of bij de enorme hoeveelheid haar van de meiden in ons doucheputje. Challenge accepted!

De HG desinfectie reiniger is de hulp in huis tegen bacteriën. De spray doodt 99,9% van de bacteriën. Gelukkig is het wel mild voor het milieu, want het is biologisch afbreekbaar. Tijdens zo’n pandemie zoals waar we nu in zitten, is deze desinfectiespray eigenlijk gewoon onmisbaar.

HG producten

Reinigen met een glimlach

Met de Henry of Hetty SprayMop kan thuis snel ‘een vlekje op de vloer worden weggewerkt’ of een hele keukenvloer worden gereinigd. De SprayMop is geschikt voor
harde vloeren zoals tegels, laminaat en natuursteen.

Dat klinkt al aantrekkelijk toch? En wat als ik nou zei, dat het heel fijn en gemakkelijk hanteerbaar is. En dat er een handig pompje aan de steel zit? En dat vooral de grote grijns er op het helemaal afmaakt? Je kan al bijna niet meer ervan balen als je moppen moet met de Numatic spraymop. Zelfs mijn oudste dochter wilde maar al te graag aan de slag ermee. Hopelijk houdt ze dit enthousiasme voor dweilen vast. Aan Hetty zal het in ieder geval niet liggen. Enne…Hetty werkt oprecht fijner dan dat ene bekende merk van die mega irritante reclames.

Er op uit met Thule

Voor de fanatieke avonturiers onder ons heeft Thule de nieuwe Stir Backpack 18L uitgebracht. Als je net als ik niet zo avonturistisch ingesteld bent is het ook gewoon een fijne rugzak om boodschapjes mee te doen. Zeker als het warmer wordt! Het heeft namelijk een luchtdoorlatend achterpaneel en schouderriemen. De vele extra zakjes zijn zeker een pluspunt. Dan hoef je niet meer zo te graaien naar je sleutels of pasjes of iets dergelijks. En ja, het is gewoon Thule, dus je weet dat het kwaliteit is.

Stir Backpack 18L

Klaar voor de zomer?

Nu de zomermaanden aan het naderen zijn, wordt het tijd om wat meer bezig met je lichaam te zijn dan dat je (hopelijk) normaliter al doet. Het tussendoortje vervangen door een gezonde snack is dan een goed begin. De Naturall Pure maaltijdshake ondersteunt zo’n gezond en / of actief leven. En het is ook nog eens 100%natuurlijk, dus zonder toegevoegde suikers, kunstmatige smaakstoffen of vulmiddelen. Persoonlijk vind ik het erg fijn om te drinken na het sporten. Het voelt alsof de spierpijn dan toch wat minder is. Mocht je het zelf willen proberen, gebruik dan de code goedestart15 voor 15% korting bij Naturall. De Thule komt in de kleuren Obsidian, WoodTrush en Alaska.

Naturall Pure
@meervanmir.eu

Ik ben dol op pakketjes ontvangen. Welke is jullie favoriet? @rvgpr #asmodee #thule #numatic #naturellpure #HG

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz