De zomervakantie komt nu wel echt dichtbij voor iedereen. Wij zullen deze gewoon thuis doorbrengen, want we zijn net terug van ruim twee weken Italië. Het was echt een top vakantie! Ik heb ook tijdens het verblijf in Montescudaio, vlakbij Pisa, een hoop inspiratie op gedaan voor de blog en wat fijne producten getest. Allemaal handig voor de vakantie of gewoon voor de leuk. Zo begon ik mijn review momenten met een paar schoenen die al een hele tijd op mijn bucket list stonden. Misschien ken je het merk British Knights wel?

Ik had al een paar keer met een paar schoenen van dit merk in mijn handen gestaan. Als je me al wat langer volgt, weet je dat ik dol ben op schoenen. Ik heb echt tig paar in huis liggen. Ik liep altijd heel graag op hakken, omdat dat mij op en top vrouw liet voelen. Helaas heb ik ook wat zwakkere enkels en durf ik geen hakken te dragen sinds ik moeder ben. Althans, als ik een kind moet dragen. Ik ben als de dood dat ik door mijn enkels knak en ik met kind en al val. Daarom zie je mij nu eigenlijk vaker op gympjes lopen dan op hakken. Voor de vakantie wilde ik graag een zomers paar waar ik ook nog eventueel wat kilometertjes mee zou kunnen lopen. Ik kwam toen de bloemetjes schoenen van British Knights tegen en wist gelijk dat ik die wilde hebben. Ze zagen er zo heerlijk vrolijk en vooral ook comfortabel uit. Met schoenendoos en al zijn ze dan ook mee gegaan naar het verre Italië.

De eerste dag dat we een dorpje gingen bezoeken heb ik mijn nieuwe gympjes gelijk aan gedaan hoor. Het was alsof ik op kussentjes liep. Ik vroeg wel nog even aan manlief of ik met mijn bijna 40 jaar niet een tikkie te oud was een merk zoals British Knights, maar hij vond van niet.  En als wel zo zou zijn geweest, had het me toch niet uitgemaakt. Daar zaten de gympjes toch echt gewoon te lekker voor. Oké, op de enorm warme dagen waren ze wellicht een beetje warm aan mijn voeten, maar dat zou voor elk schoeisel gelden. Ze waren gewoon oprecht prima om lange wandelingen op te maken. Dus wat mij betreft een absolute aanrader als het om comfort gaat. En het helpt natuurlijk ook dat ze er leuk uit zien.