Het lijkt nog als de dag van gisteren, dat ik op zoek was naar een leuk cadeau voor Moederdag. Ergens klopt het ook wel, want ik ben weer op zoek. Maar het is nu wel een jaar later! Het blijft een eeuwige speurtocht naar iets leuks en origineels te vinden. Gelukkig heb ik door mijn website en TikTok genoeg bedrijven, die mij weten te attenderen op hun leuke producten. Dit jaar mocht ik mijzelf verwennen met een presentje van Bella Mia.

Wie of wat is Bella Mia?

Als je van gepersonaliseerde cadeautjes houdt, ben je waarschijnlijk al wel bekend met deze online winkel. Zo niet, dan ga je geheid verheugd raken na het lezen van dit artikel. Bella Mia heeft namelijk hele leuke gepersonaliseerde items. En daar bedoel ik niet de standaard handdoeken en mokken mee (alhoewel die uiteraard ook heel leuk zijn). Bij Bella Mia kwam ik vrij veel presentjes tegen, die ik nog niet eerder tegen gekomen was. De borrelplank natuurlijk wel, maar de sleutelhangers waren voor mij de verrassing. Net zoals het glaswerk!

puzzelhart bella mia

Mijn cadeau

Door Bella Mia werd ik blij gemaakt met glazen hart met puzzelstukjes er op afgebeeld. In elk stukje stond de naam van één van mijn kinderen en er waren twee van papa en mama. Samen vormden we het hartje en daarmee dus het gezin. Waar ik aanvankelijk dacht dat het een klein stukje plexiglas zou zijn, was ik aangenaam verrast met het robuuste cadeau. Ja, het is natuurlijk wel van plexiglas, maar het is niet heel dun of fragiel. Ik vermoed dat het wel een centimeter dik is. Het wordt ook nog eens feestelijk geleverd (als je de envelop niet meerekent), in een mooi doosje met een fluwelen binnenkant. Dat maakt het helemaal speciaal om te kopen voor een mama. Op de website van Bella Mia kan je het eveneens vinden onder Stukjes van Oma’s hart, wat ik op zich ook een heel leuk idee vind: een hart vol met de namen van alle kleinkinderen.

Hoe dan ook, mocht je van gepersonaliseerde items houden, neem dan vooral eens een kijkje bij Bella Mia.