Weet je waar ik nou oprecht bewondering voor heb? Van die moeders (vrijwel nooit vaders), die allerlei babyboeken weten bij te houden, fotoboeken vol weten te maken en eigenlijk ook gewoon scrapbooks hebben. Ik zelf heb sinds de geboorte van mijn oudste mij voortdurend voorgenomen foto albums te laten drukken, maar helaas is het altijd alleen maar bij voornemens gebleven. Ik heb niet het geduld om al mijn 20.000 foto’s door te spitten om daar vervolgens een kleine selectie te vereeuwigen op papier. Nou ja, vooral ook de tekstjes erbij en zo, heb ik geen zin in. Terwijl ik het wel ontzettend leuk vind om door dit soort boeken heen te bladeren of naar al mijn foto’s op mijn telefoon te scrollen. En ontmoette ik Studio Ins & Outs.

Wie of wat is Studio Ins & Outs?

Als je dus wel het typetje zoals hierboven omschreven bent, dan is Studio Ins & Outs een waar Walhalla voor je. Je kan er namelijk terecht voor al je knutsel- en plakwerk als het gaat om herinneringen maken. Van babyboeken, tot schoolfotoboeken, tot vakantieboeken. Laten we vooral niet de kaartjes en washi tapes vergeten. Je kan er eindeloos je plakboek plezier ophalen. En het leuke is, is dat je de invulboeken ook helemaal naar je eigen smaak ontwerpen kan! Mocht je verder nog wat inspiratie willen op doen, kan je ook zeker terecht bij Studio Ins & Outs. Op TikTok hebben ze bijvoorbeeld hele leuk graag geziene filmpjes staan. Nu vraag je je zeker af hoe een persoon zoals ik dan in contact ben gekomen met Studio Ins & Outs? Aangezien ik totaal niet van dit soort knutselen houd.

Ook voor mensen zoals ik

Ik stelde mij dezelfde vraag. Ik vind de producten van Studio Ins & Outs echt super leuk, maar zou ik er wat mee gaan doen of verdwijnt het in de kast. Dit vertelde ik de dames dus ook toen ik ze op een beurs tegen kwam. En raad eens wat! Er is toch een match! Als je van niet veel gedoe houdt, zoals ik, kan je ook de verkorte versie van plakboek maken oppakken. Ik heb daarom sinds een paar maanden een zelfontworpen “MeerVanMir op pad” boekje waar elke reis slechts 4 bladzijdes kan beslaan. Ik plak dus echt de highlights in. Daarvoor heb ik ook een super handig compact printertje mee, die de door mij gewenste foto’s vanaf mijn mobiel op een sticker print. Er staan daardoor inmiddels al drie reizen in mijn boekje!

Studio Ins & Outs

Het is inspirerend

De kinderen zagen mij keuvelen met mijn printertje en boekje en hebben toen besloten iets gelijkwaardigs op te zetten. Ze hebben nu beiden een notitieboek waar ze hun mooiste vakantie herinneren in opplakken. Super schattig om te zien hoe blij ze worden van die fotootjes van vakantie. Mijn achtjarige zei zelfs dat het haar helpt om niet te verdrietig te zijn als de vakantie weer voorbij is. Nu zou ze het immers niet meer kunnen vergeten, want ze had de beelden nog. Kortom, je hoeft niet super fanatiek plakboek fanaat te zijn om blij te worden van de invulboeken van Studio Ins & Outs. Neem vooral er zelfs een kijkje!

Met code ‘MeervanMir’ krijg je 5 euro korting op een invul- of plakboek, dat je zelf kunt ontwerpen. Bijvoorbeeld een Travel Journal met eigen titel in een leuke kleur, of een Vakantieboek voor de zomervakantie!

Studio Ins & Outs