TOP
Alles voor het dagelijks leven

“Als blogger kan je niet meer zonder!”

Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon. Niet omdat het nou zo nodig was, maar omdat ik mezelf en mijn blog eens wilde. Mijn nieuwe toestel maakt namelijk echt prachtige foto’s. Ik hoef niet eens te photoshoppen en dat komt goed uit, want dat deed ik nooit en kan ik niet. Verwacht dus binnenkort prachtfoto’s te zien. je kan al wat bewonderen op mijn instagram account mocht je nieuwsgierig zijn. Maar goed, sinds ik blogger ben is mijn telefoon dus een stuk belangrijker geworden. Je merkt het ook als je met een groep andere bloggers uit eten bent, want van alle gerechten moet eerst een foto worden gemaakt. Dat doe ik zelf net wat minder, maar de camera is wel altijd ready om foto’s te maken. Vooral als ik met de kids een dagje weg ben, maak ik rustig honderd foto’s. Het kwam dus ook wel eens voor dat ik druk bezig was met alles vastleggen en ik het batterijpercentage met de minuut zag afnemen. Ik zal je zeggen, een blogger met nog maar tien procent accu op de telefoon is een zwaar gestreste  blogger. Gelukkig is daar een handig apparaatje voor uitgevonden: de powerbank!

Als je niet elke nacht je telefoon aan de snoer wil heb hangen is de externe batterij eigenlijk gewoon een must. Eigenlijk raad ik je ook af om je telefoon ongezien op te laden in verband met brandveiligheid. Het schijnt namelijk nog wel eens voor te komen dat opladers oververhit raken als de telefoon te lang aangesloten is (dus na honderd procent opgeladen te zijn). Maar ja, als je je telefoon niet elke nacht aanlegt, dan kan je overdag nog wel eens zonder genoeg batterij komen te zitten. En aangezien er niet altijd en overal een stopcontact voorhanden is, is een powerbank eigenlijk geen gek product om te hebben. Al helemaal als je deze zomer dagenlang aan het zwembad of strand wil vertoeven.

Powerbank kopen?
Mocht je nog geen goede powerbank in huis hebben, kan ik je de website Powerbankcenter zeker aanraden. Op deze website vind je een flink assortiment aan externe batterijen. Ze verkopen ze zelfs in de vorm van de drol emoji. Ik zelf kan je de xiaomi powerbank aanraden, maar ook de powerbank 10000mah qua vermogen te zijn. En de prijzen zijn ook lang zo gek nog niet.

Omdat het Moederdag is en zeker alle moeders de frustratie herkennen van een lege telefoon, mag ik van Powerbankcenter iemand blij maken een shoptegoed van € 25 om vrij te besteden op haar website. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een reactie achter te laten, dat je mee doet. De winactie loopt tot en met zaterdag 19 mei en de winnaar maak ik op Facebook bekend. Natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

«

»

9 COMMENTS
 • Rianneweerd

  2 jaar ago

  Superleuk en superhandig! Ook als je geen blogger bent maar wel heel veel met foto’s doet. Ik doe graag mee

 • Anna

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Diana

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee! Handig!

 • Iris Steenbekkers

  2 jaar ago

  Ik laad mijn telefoon altijd wel op of kan hem nog ergens opladen . Maar mijn dochter die vergeet het regelmatig . Dus daar zou het eigenlijk wel een uitkomst voor zijn .

 • Eve Allijn

  2 jaar ago

  Zo herkenbaar!! Ik heb er een hekel aan zonder te zitten, net als je die leuke foto wil maken of net als je precies de titel voor een artikel verzint. Ik doe graag mee om verdere stress te beperken, haha!

 • kempenaers anita

  2 jaar ago

  doe zeer graag mee, shoptegoed voor een powerbank altijd welkom

 • brants harry

  2 jaar ago

  powerbank zeer handig nooit meer een platte gsm

 • Marange Krouwel

  2 jaar ago

  Dit is zo handig. Ik doe graag mee!!

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Een Powerbank, dat is handig.
  Vooral op vakantie, als er geen stopcontact in de buurt is.
  Ik heb geen Facebook, maar volg Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Ik heb de zomer in mijn bol en aan mijn voeten

Ik heb helemaal de zomer in mijn bol. De vogeltjes ...

Sluiten