Onze kleine dame wordt alweer bijna vijf maanden! We zitten nu wel nog even in de ellendige vier maanden sprong. Gelukkig gaat er daarna een nieuwe wereld voor de kleine open en zal ze weer nieuwe dingen kunnen en ontdekken. Haar interesse in de buitenwereld begon eigenlijk wel al eerder. Tijdens autoritten raakte ze na een half uur altijd lichtelijk gefrustreerd, omdat ze niets te doen had. Als haar zussen met haar speelden was het goed, maar die hadden ook geen zin om voortdurend entertainment te zijn. Zij zijn meer van de dutjes tijdens het rijden. Dus ging ik op zoek naar iets voor de mini om mee te spelen in de auto, wat niet kwijt kan raken en wat niet zal vervelen voor haar. De activiteitenboog van Sophie de giraf bood uitkomst.

Het gemak van de activiteitenboog

Natuurlijk zijn er tal van activiteitenbogen verkrijgbaar, dus waarom zou je voor die van Sophie de giraf gaan? Allereerst is het een kwestie van smaak. Persoonlijk word ik altijd vrolijk van de figuurtjes uit de reeks. Het past natuurlijk ook wel bij de andere items, die ik heb van dit merk. Maar geef nou toe, dat het er ook gewoon leuk en vrolijk uit ziet. Als het je om het even is, dan attendeer ik je graag op de praktische kant van deze activiteitenboog. Het is namelijk zeer eenvoudig te monteren door de universele klem. Het is echt slechts een kwestie van draaien waardoor het handje open en gaat en dan weer draaien om te sluiten. Zo past het op elk baby autostoeltje, maar ook bijvoorbeeld op de kinderwagen. En de boog zelf kan je ook in vorm ombuigen. Ook wel zo belangrijk als je het op verschillende items wil plaatsen. Aan de boog hangen een rammelaar, een bijtring, Kiwi de vogel, een spiegel en labels met het geluid van knisper papier. Veel speelplezier dus!

De kleine is ook erg tevreden

Onze baby is duidelijk naar de speeltjes van de activiteitenboog aan het grijpen en is blij als ze er eentje te pakken heeft. De langere autoritten zijn zo wel wat aangenamer. Tenzij ze haar luier vol maakt, want dan kan geen enkel speeltje haar troosten. (en ja, dit doet ze standaard bij elke autorit). Aangezien we nu niet meer echt vaak ver weg gaan, is de activiteitenboog naar de kinderwagen verplaatst. De kleine dame vindt het heerlijk naar de speeltjes boven haar te kijken. Vooral als de kap omhoog staat en het gordijntje ervoor in verband met de zon. De activiteitenboog hangt er dan achter, dus heeft ze nog steeds vermaak als ze niet naar de omgeving kan kijken.

activiteitenboog Sophie de giraf