Merk je op dit moment dat er sprake is van een sleur in je relatie? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Hoe langer de sleur aanhoudt, hoe lastiger het is om hier iets tegen te doen. Om uit deze sleur te komen, kun je proberen om de spanning in de slaapkamer te verhogen. Lees snel dit artikel om erachter te komen hoe.

Bespreek met elkaar wat jullie fijn vinden

In een goede relatie komt het op communicatie aan. Durf daarom aan je partner aan te geven wat je prettig vindt in de slaapkamer. Heb je dit gedaan? Dan is de kans groot dat je partner hier ook open over wordt. Hierdoor weten jullie beter van elkaar wat jullie prettig vinden. En dit komt de lust in de slaapkamer uiteraard alleen maar ten goede.

Verras je partner eens

Het is ook aan te raden om je partner eens te verrassen in de slaapkamer. Als vrouw kun je bijvoorbeeld eens sexy lingerie dragen. Als man kun je je vrouw verrassen met bijvoorbeeld een erotische massage. 

Er zijn in ieder geval mogelijkheden genoeg. Probeer daarom te achterhalen wat je partner leuk vindt. En valt dat binnen de door jou gestelde grenzen? Dan kun je je partner op die manier eens leuk verrassen. Grote kans dat je uiteindelijk een verrassing van je partner terugkrijgt.

Probeer nieuwe dingen uit in de slaapkamer

Om de spanning nog verder te verhogen, is het advies om nieuwe dingen uit te proberen. Zo hoeven jullie echt niet altijd de liefde in bed te bedrijven. Probeer eens andere plekjes in huis uit of ga het spannende pad op door op andere locaties de liefde te bedrijven.

Het gaat hierbij echter niet alleen om de locatie, maar ook om de standjes. Probeer gerust eens nieuwe standjes uit en achterhaal wat jullie het leukste vinden. Als dat eenmaal duidelijk is, zijn jullie meer en meer in staat om te genieten van elkaar.

Probeer angsten of klachten weg te nemen

Voelt het op dit moment niet helemaal goed in de slaapkamer? Dit kan ook komen door bijvoorbeeld een angst of een lichamelijke klacht. Als het bedrijven van de liefde bij de vrouw pijn doet, kunnen jullie bijvoorbeeld eens glijmiddel uitproberen.

Ook hierbij komt het weer aan op communicatie. Durf open tegen elkaar te zijn, durf jullie gedachten te delen en durf nieuwe dingen uit te proberen. Hiermee wordt het in de slaapkamer niet alleen spannender, maar ook aangenamer. Dat lukt al helemaal goed als jullie eventuele angsten of klachten weg kunnen nemen!