TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Tijdloos plezier met My Little Pony”

Weet je wat ik nou zo grappig vind? Dat er naast al het nieuwe speelgoed, dat er uit komt, ook nog een hoop is dat óf weer terug komt of nooit is weggeweest. Denk maar bijvoorbeeld aan Barbie. Deze slanke dame was in mijn moeders jeugd al de pop om mee te spelen en na al die jaren is ze bijna niet meer weg te denken uit het leven van welk klein meisje dan ook. Haar naam is in ieder geval wereldberoemd genoeg! Een voorbeeld van speelgoed dat in mijn tijd favoriet was en na héél veel jaren terug van weg is geweest, zijn de trollen. Heel fijn voor mijn moeder, want zo kon mijn oude trollencollectie van zolder worden gehaald en nu spelen de kleinkinderen er mee. Een ander jeugdsentiment stuk speelgoed voor mij zijn de “My Little Pony’s“. Als kind had ik er twee. Eentje was heel bijzonder, want het gaf licht in het donker. Wel was het groene haar niet zo zacht als die van mijn andere Pony en ik weet nog hoe teleurstellend ik dat vond. Helaas heb ik mijn Pony’s niet meer, dus moeten mijn meiden het met doen met de nieuwere.

Twilight Sparkle en Spike

Terwijl ik dit schrijf zijn de meiden zoet samen met de My Little Pony’s aan het spelen. Sanne noemt de diertjes steevast Winnie Pony’s en Veerle heeft het over de Bony Pony’s (beetje typische naam). Van de Sint hebben ze het kasteel gekregen en daar wordt nu druk vadertje en moedertje in gespeeld. Twilight speelt de hoofdrol in hun avonturen, net zoals in de televisie serie. Deze dame hebben we in drie verschillende formaten in huis, dus dan is het makkelijk vadertje en moedertje ermee te spelen. Er is er echter eentje duidelijk hun favoriete Twilight. Met deze spelen ze het liefst (of maken ze ruzie om).

Het liefst spelen ze met Twilight Sparkle, die samen met haar vriendje Spike de Draak in een doos zat. Deze 18 centimeter grote pony kan namelijk zingen! Als je op haar cutiemark (het symbooltje op haar achterwerk) drukt zingt ze een kort vrolijk melodietje. Als je kind net zoals de mijne er voortdurend op drukt, word je uiteraard wel gillend gek ervan, maar zo af en toe is het prima te behappen. Wat wel echt bijzonder is, is dat als je Spike tijdens het zangspel van Twilight hem bij haar hoofd houdt, hij met haar meezingt. Dat maakt deze My Little Pony uniek ten opzichte van de anderen hier in huis. Verder heeft ze uiteraard prachtige haren zoals gewoonlijk. Ideaal om eindeloos te kammen en te vlechten om dan weer te kammen en te vlechten.

De My Little Pony set Twilight Sparkle en Spike is onder andere hier te koop.

«

»

19 COMMENTS
 • Betti scheringa

  3 jaar ago

  Doe graag mee voor mijn oudste
  Die is dol op my little pony
  Helemaal sinds de film die we in de bios hebben gezien

 • Anna

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia…

  Facebook: An Na

 • Iris Steenbekkers

  3 jaar ago

  Grappig jouw verhaal. Ik heb ook met al die dingen gespeeld . Verschillende pony’s met geuren, licht gevende pony’s in het donker . Heb veel manen gevlochten . Ze gingen zelfs mee in bad. Barbies en my little pony’s ging ook goed samen hoor . Ik heb mijn uren daar mee vermaakt . Jammer dat ik die niet bewaard heb .

 • Marian Zw

  3 jaar ago

  Blijft echt super schattig! Had er vroeger een waar ik zo zuing op was dat ik er niet mee durfde spelen. Stond op een plankje boven mn bed:)

 • Marian van Trigt

  3 jaar ago

  2 meisjea en spelen veel met elkaar. Vinden dit erg leuk

 • Patricia Paling

  3 jaar ago

  Geweldig!!! Ik was vroeger ook helemaal gek op My Little Pony! En nu mijn 6-jarige dochter ook! In december stond haar verlanglijstje vol met van alles en nog wat van MLP! Ze zou deze zingende Twiligth Sparkle zooo gaaf vinden!! En dat Spike dan ook nog mee kan zingen, maakt het nog gaver!

 • Marleen Borst

  3 jaar ago

  Wat leuk, onze dochter speelde ook met little pony, helaas zijn deze niet bewaard, onze kleinkinderen spelen heel lief samen, dit setje zou voor hun , muziekfanaatjes en fan van little pony ontzettend leuk zijn.

 • Cindy

  3 jaar ago

  Super zeg!!!.
  Wauw dit gaat ons meisje TE GEK leuk vinden.

  Mooi voor haar verjaardag! !

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Elin zit naast mij op de bank en zegt: ‘oh mama, mag ik daarvoor sparen?’
  ‘Ja natuurlijk schat, maar ik ga eerst proberen er één voor je te winnen!’
  Elin heeft thuis nog geen My Little Pony, maar ze speelt er heel graag mee bij opa en oma met de My Little Pony van tante Willemien toen ze nog klein was. Maar ze wil er ook graag thuis mee spelen. …

 • Marian B

  3 jaar ago

  Vroeger was ik een echte My Little Pony fan, en stiekem nog steeds wel een beetje 😉 Gelukkig is mijn dochtertje er ook helemaal weg van en kan ik met haar mee spelen. Met Twilight en Spike zal ik haar zeker erg blij maken, dus ik doe graag een poging!

 • Iris

  3 jaar ago

  Heerlijk voor mijn dochter en een mooi sentiment voor mij, ik doe graag mee

 • melissa

  3 jaar ago

  Dat zou leuk zijn. onze elise wordt met carnaval 7 jaar en haar verlanglijstje staat vol met my little pony en zo gaat ze ook verkleed met de carnaval. dit zou echt een superleuk cadeautje voor haar zijn.

 • Oma Will

  3 jaar ago

  Wat leuk!
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter,
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Bodil

  3 jaar ago

  Aah, wat leuk! Mijn jongste dochter wordt bijna 3 en zou dit echt geweldig vinden!
  (Heb geen Facebook, waag wel graag een kansje 🙂 )
  Liefs!

 • Trotsema fati

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee dat lijkt me super leuk voor mijn dochtertje.

 • Jolanda

  3 jaar ago

  Lijkt me een heel leuk kado voor mijn dochter van 4, ik doe graag mee met deze winactie.

 • Danielle

  3 jaar ago

  Wat leuk!! Ik doe heel graag mee om mijn nichtje hiermee te verrassen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Zingende Rainbow Dash van My Little Pony - MeerVanMir on januari 21, 2018
 • Pingback: Crystal Empire kasteel van My Little Pony van Hasbro on januari 21, 2018
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Gastblog Noor: even mama scherp houden

  Zoals je al eerder deze week van mama gehoord had, ...

  Close