Het is echt pas net winter en ik zit al te mijmeren over de zomer. Niet dat ik de wintermaanden zo vervelend vind hoor. Integendeel zelfs! Ik geniet met volle tuigen van de donkere avonden, haardvuurtje aan en met geitenwollen sokken onder een dekentje op de bank een romantische film kijken. Of heerlijk op wintersport gaan met het gezin. Daar kan ik me ook op verheugen. Maar de zomer heeft weer haar eigen sport waar ik erg naar uit kijk. Ik ben namelijk dol op duiken! Ik heb het wel al een paar jaar niet meer gedaan (door de zwangerschappen), maar daarvoor probeerden manlief en ik toch elk jaar wel een duik in te plannen. Wij hebben beiden een “advanced” diploma, dus we mogen onder andere ‘s-nachts duiken, maar ook naar wrakken. Die liggen doorgaans wat dieper. Het heeft gewoon iets magisch, die onderwaterwereld. Dus het Magisch Diepzeepaleis beloofde hetzelfde avontuur voor de kinderen.

Lees ook: Tante Jet theeset van VTech

Magisch Diepzeepaleis

Voor alle kinderen die dezelfde fascinatie hebben voor het wonderlijk schoon onder de zeespiegel, heeft VTech iets nieuws op de markt gebracht. Samen met de bekende vrolijke vriendjes kunnen kinderen nu avonturen beleven in het Magisch Diepzeepaleis. Net zoals met andere Vrolijke Vriendjes producten, heeft ook dit paleis Magic Points waarmee de Vrolijke Vriendjes herkent worden. Er wordt dan gereageerd met grappige zinnetjes. Als je de bijgeleverde zeemeermin Lynn op een Magic Point plaatst, zingt ze een vrolijk liedje voor je. Ze brengt drie verschillende gezongen liedjes ten gehore naast de zes melodietjes. De schelp bij het paleis is ook bijzonder. Het verandert namelijk van kleur als er een vriendje in wordt geplaatst. En als je de krab verplaatst kan je de vriendjes laten dansen in de balzaal van het Magisch Diepzeepaleis. Verder zit er nog een draaimolen en schommel aan. Genoeg dus voor veel speelplezier.

Handig om te weten

Bij het VTech Magisch Diepzeepaleis worden Zeemeermin Lynn, twee zeevriendjes en twee accessoires mee geleverd. Er zitten dus geen extra Vrolijke Vriendjes bij. Verder hoef je ook niet bang te zijn dat je ‘s-nachts opschrikt van een zingende zeemeermin, want het paleis schakelt zichzelf uit na een bepaalde tijd inactief te zijn geweest. En ja, ik ben inderdaad een keertje midden in de nacht wakker geworden van een spontaan pruttelende speelgoed theepot. Een automatische uitschakeling is dus zo verkeerd nog niet.