Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Tip: De Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech”

Zoals je weet heb ik al een aantal genomineerde producten van Speelgoed van het Jaar van dichtbij kunnen bewonderen. Wat nog leuker is dat we ook het een en ander thuis verder mochten proberen. En zoals gezegd hadden mijn meiden zo hun voorkeuren. Vandaag is het de droomwens van ons tweede moppie welke ik uitgebreid getest. Vanaf het moment dat ze het in het echt heeft gezien, heeft ze het nergens anders meer over. Ik heb het over de enige echte Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech! Niets alleen voor jongens, ook geweldig voor meisjes. Aldus mijn kleuter.

Liefde op het eerste gezicht

Dat mijn meisje groot fan van de racebaan is, wist ik al. Ze heeft er bij de bekendmaking van de genomineerden van Speelgoed van het Jaar echt eindeloos meegespeeld. Het was even doorkrijgen hoe de knopjes werkte en het autootje ging rijden, maar daarna was het een en al pret. Er werden parcourtjes afgelegd, maar ook gewoon keiharde races gereden. Met een en al liefde keek ze naar de scheurende voertuigen en stond ze elke keer opnieuw in de rij om weer zelf te mogen rijden. Sindsdien staat de racebaan met stipt op één op haar verlanglijstje voor Sinterklaas. Gelukkig is deze mama goed bevriend met de Goedheiligman, dus kon dat wel geregeld worden. Het betekende alleen ook wel dat het verdere testen in het geheim moest gebeuren. Wat vervelend toch voor deze mama, dat ze met autootjes racen moest.

Getest door mama

De grootste klus was eigenlijk om de racebaan in elkaar te zetten. Het moest een beetje op gevoel proberen. Ik heb dus ook gewoon maar een deel van de baanonderdelen gebruikt. Voor het testen had ik ook niet alles nodig. De loops en schans had ik al gezien bij de nominaties van het Speelgoed van het Jaar, dus ik geloofde wel dat het zou lukken. Mijn doel was om met het raceautootje rondjes te rijden. Eerst even opladen. Dat ging vrij simpel. Je plaatst het wagentje in de polsband, wat tevens ook je afstandsbediening is, en het begint gelijk te laden. Dit duurt overigens echt niet lang. Aan de onderkant van het raceautootjes zit een aan- en uitknopje. Door het aan te zetten en daarna de polsband erboven te hangen, verbind je de twee met elkaar. Daarna kan het racen beginnen! Ik heb stiekem echt een tijdje lang rondjes gereden. Ik zelf had er ook gewoon de grootste lol in. Nu maar aan de Sint een tweede raceauto vragen, want dan kunnen dochterlief en ik het tegen elkaar opnemen. Ik kijk er nu al naar uit!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar

De Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech is genomineerd in de categorie 6-7 jaar. Natuurlijk hebben de vakmensen er ook hun mening over gegeven.
De mening van de jury:
Een spectaculair uitziende racebaan voor kinderen van 6 en 7 jaar. Heeft je vriendje ook een armband, dan kun je samen racen. De autootjes zijn oplaadbaar.
Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
De Turbo Force Racetrack is een racebaan met enkele loopings en een soort wissel met één race-auto die vanaf een polsband bestuurd kan worden. Leuk speelplezier voor kinderen die van racen en snelle auto’s houden. Het leukst om samen met een vriendje te spelen, maar dan moet er wel een extra auto en polsband meegebracht of aangeschaft worden.

Winactie 

Ook al fan van de Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech? Leuk dan toch dat ik een set weggeef! Wat je moet doen om kans te maken? Ik hoor graag of het voor een jongen of meisje bestemd is. Meedoen kan tot en met 19 oktober. Succes! De set is uiteraard ook al te koop bij Bol.

Vergeet sowieso niet te stemmen op jouw favorieten van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019! Tot 3 november kan je stemmen. Kijk ook gelijk hoe je fantastische prijzen kan winnen. Wie zal de prijs winnen op 6 november?

Facebook Comments

«

»

35 COMMENTS
 • Ingrid langstraat

  1 maand ago

  Leuk voor mijn zoontjes! Ze hadden samen een racebaan gekocht, maar deze werkt helaas niet goed. Zou gaaf zijn als zij dit kunnen proberen!

 • elisabeth maria martina

  1 maand ago

  voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal top, mijn kleinzoon verheugt zich hier vast heel erg op

 • Gerlindeij

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor mijn 6 jarige kleuter! Hij zal dit fantastisch vinden

 • sylvia

  1 maand ago

  wauw, ik denk dat deze mama er ook stiekem wel mee wil spelen!! onze beide jongens zouden het geweldig vinden om hiermee samen te racen, dus ook wij zouden er gelijk een 2e auto bij aanschaffen.

 • Lesley s

  1 maand ago

  Gaaf! Vandaag waren we aan het stemmen bij speelgoed van het jaar. Terwijl we de categorieën braaf doorliepen, ging mijn zoon helemaal uit zijn dak bij het zien van deze baan maar ook mijn dochter! Ze zitten allebei in de categorie 6&7 en met deze set kunnen ze goed samen spelen. Wij maken graag kans! En bij bol heb ik hem ook gezien inderdaad! Super leuk
  Voor Sinterklaas!

 • Marange

  1 maand ago

  Ja heel gaaf. Mijn zoontje Sam zou dit geweldig vinden. Fingers crossed

 • Goele H

  1 maand ago

  Ik heb 2 jongens en 1 meisje die dit wel geweldig zouden vinden. Kunnen ze mooi samen spelen

 • Tamara

  1 maand ago

  Een hele stoere dame!

 • Nele

  1 maand ago

  Hier speelt zowel de zoon als de dochter met auto’s, dus beiden zouden hier veel plezier aan beleven

 • Marleen

  1 maand ago

  Ha, leuk voor onze kleinkinderen, die genieten hier zeker van. En natuurlijk ook heel fijn voor mama als zij lekker racen

 • Oma Will

  1 maand ago

  Wow, dit zou mijn kleinzoon geweldig vinden.
  Hij is van het racen en groot fan van Max Verstappen.
  Zou een geweldig cadeau zijn voor onder de Kerstboom.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hem.

 • Marian Zw

  1 maand ago

  Wat een gaaf speelgoed! Dit zou zeker een geweldig cadeau zijn voor mijn zoon, maar ik weet zeker dat mijn dochter ook mee speelt!

 • Anna wienen

  1 maand ago

  Ik doe mee voor een meisje

 • Jolanda

  1 maand ago

  Ik doe graag mee voor zowel mijn dochter als zoon!! Zullen ze onwijs leuk vinden!

 • Martijn

  1 maand ago

  Zou graag willen winnen voor onze kanjer Liam(zoon). Hartstikke liefhebber van het racen met zijn cars en andere autocollectie en dit zou ie uiteraard ook weer te gek vinden als uitbreiding voor zijn assortiment en bijna racemuseum 😉

 • Judith Veldhuizen

  1 maand ago

  Wat ontzettend leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Zou leuk zijn als we hem kunnen verrassen met deze mooie baan voor sinterklaas

 • Tessa

  1 maand ago

  Dat ziet er tof uit! Ik ding graag mee voor mijn kleuterzoon die dol is op racen!

 • Marian B

  1 maand ago

  Mijn zoontje zag dit laatst ergens en sindsdien heeft hij het nergens anders meer over. Het staat op ons lijstje. Dit zou een super cadeau zijn voor Sinterklaas of het afzwemmen. Ik denk dat hij zijn zusje wel op afstand moet houden of anders moeten we ook een tweede auto aanschaffen … Eerst maar eens zien te winnen 😉

 • Corinne

  1 maand ago

  Ik doe mee voor mijn zoon.

 • Willeke

  1 maand ago

  Wat een toffe winactie! Ik doe mee voor mijn zoon en dochter #fingerscrossed

 • Marijke

  1 maand ago

  Leuk voor mijn kleinzoon!

 • Lieke van Veen

  1 maand ago

  Gaaf ik maak heel graag kans. Mijn neefje is helemaal gek op auto’s.

 • Els Wanders

  1 maand ago

  Ik doe graag mee, voor een meisje en een jongen.

 • melissa van stipdonk

  1 maand ago

  Ik maak graag kans voor onze Jarno (6 jaar). hij heeft nog geen racebaan maar speelt er bij vriendjes graag mee dus hij zal hier zeker blij van worden

 • Iris

  1 maand ago

  Deze baan ziet er zo gaaf uit en zullen mijn kids ook echt te gek vinden, dus ik doe heel graag mee. Ik heb een zoon en een dochter, maar dit cadeau valt in de leeftijdscategorie van mijn zoon

 • Miekske Dingens

  1 maand ago

  Heel graag een kansje, voor zowel ons zoontje als onze stoere meid 🙂 <3

 • Cuypers M.

  1 maand ago

  Graag zou ik een kans willen maken voor mijn kleinzoon! Zo heeft ie bij oma weer een onwijs gave speelset

 • Isabelle de Reker

  1 maand ago

  Wat een te gek gave set, daar zullen mijn drie kids allemaal dolgraag mee racen Te gaaf voor zowel meisjes als jochies We duimen heel hard onze duimen blauw

 • Nelly

  1 maand ago

  Leuk voor mijn dochter, ik loot graag mee.

 • Iris

  1 maand ago

  Wat leuk! Ik loot mee voor mijn kids☺️

 • Renilda van thielen

  1 maand ago

  Wow top. Ik doe mee voor mijn kleinkinderen.

 • Claudia Diependaal

  1 maand ago

  Wauw ik loot heel erg graag mee voor de kleinkinderen! Zo gaaf!

  • Claudia Diependaal

   1 maand ago

   Voor 1 jongen en 2 meiden trouwens!

 • Lida

  4 weken ago

  Ik zou nog graag mee willen doen voor de 2 broertjes. De site te laat geopend, als het niet meer kan is het pech hebben. En ook stom van mij. Jammer het is een super mooi set.

 • Denise

  4 weken ago

  Wij hebben op de turbo force gestemd dit jaar, omdat dit zeker niet alleen voor jongens, maar ook voor stoere meiden is!
  Vrijdag is ons stoere meisje jarig en ze zou dit echt “vet cool” vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Zo’n handschoen is maar vreemd...
 • Dat wordt weer naar het postkantoor 🎉
#winactie #mamablogger #linkinbio #noglangnietklaar
 • Wat ben ik toch dol op deze draakjes. Vanochtend deden ze een show voor hun zusje. Natuurlijk wilden ze ook in kostuum naar school. Die blikken onderweg waren geniaal. Ik vind het heerlijk dat het mijn meiden niet kan deren en zij gewoon hun eigen weg gaan.
 • Yup!
 • Nog eentje dan. Zo stond ze op vanmorgen. @theprfactory
 • Kids kijken vol spanning naar het Sinterklaasjournaal en mama is naar Last Christmas van @universal_nl . #binnenkortmeeroverdefilm #winactie
 • De #giegelchallenge van #mylittlepony. Doe jij ook mee?
 • Sanne voor het eerst bij de kapper #5yearsago

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Filmtip: Solan en Ludwig gaan naar de maan

De tweede week van oktober staat vol gepland met allemaal ...

Sluiten