TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Tip: De Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech”

Zoals je weet heb ik al een aantal genomineerde producten van Speelgoed van het Jaar van dichtbij kunnen bewonderen. Wat nog leuker is dat we ook het een en ander thuis verder mochten proberen. En zoals gezegd hadden mijn meiden zo hun voorkeuren. Vandaag is het de droomwens van ons tweede moppie welke ik uitgebreid getest. Vanaf het moment dat ze het in het echt heeft gezien, heeft ze het nergens anders meer over. Ik heb het over de enige echte Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech! Niets alleen voor jongens, ook geweldig voor meisjes. Aldus mijn kleuter.

Gelijk verliefd op de Turbo Force

Dat mijn meisje groot fan van de racebaan is, wist ik al. Ze heeft er bij de bekendmaking van de genomineerden van Speelgoed van het Jaar echt eindeloos meegespeeld. Het was even doorkrijgen hoe de knopjes werkte en het autootje ging rijden, maar daarna was het een en al pret. Er werden parcourtjes afgelegd, maar ook gewoon keiharde races gereden. Met een en al liefde keek ze naar de scheurende voertuigen en stond ze elke keer opnieuw in de rij om weer zelf te mogen rijden. Sindsdien staat de racebaan met stipt op één op haar verlanglijstje voor Sinterklaas. Gelukkig is deze mama goed bevriend met de Goedheiligman, dus kon dat wel geregeld worden. Het betekende alleen ook wel dat het verdere testen in het geheim moest gebeuren. Wat vervelend toch voor deze mama, dat ze met autootjes racen moest.

Getest door mama

De grootste klus was eigenlijk om de racebaan in elkaar te zetten. Het moest een beetje op gevoel proberen. Ik heb dus ook gewoon maar een deel van de baanonderdelen gebruikt. Voor het testen had ik ook niet alles nodig. De loops en schans had ik al gezien bij de nominaties van het Speelgoed van het Jaar, dus ik geloofde wel dat het zou lukken. Mijn doel was om met het raceautootje rondjes te rijden. Eerst even opladen. Dat ging vrij simpel. Je plaatst het wagentje in de polsband, wat tevens ook je afstandsbediening is, en het begint gelijk te laden. Dit duurt overigens echt niet lang. Aan de onderkant van het raceautootjes zit een aan- en uitknopje. Door het aan te zetten en daarna de polsband erboven te hangen, verbind je de twee met elkaar. Daarna kan het racen beginnen! Ik heb stiekem echt een tijdje lang rondjes gereden. Ik zelf had er ook gewoon de grootste lol in. Nu maar aan de Sint een tweede raceauto vragen, want dan kunnen dochterlief en ik het tegen elkaar opnemen. Ik kijk er nu al naar uit!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar

De Turbo Force – Super Racetrack Set van VTech is genomineerd in de categorie 6-7 jaar. Natuurlijk hebben de vakmensen er ook hun mening over gegeven.
De mening van de jury:
Een spectaculair uitziende racebaan voor kinderen van 6 en 7 jaar. Heeft je vriendje ook een armband, dan kun je samen racen. De autootjes zijn oplaadbaar.
Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
De Turbo Force Racetrack is een racebaan met enkele loopings en een soort wissel met één race-auto die vanaf een polsband bestuurd kan worden. Leuk speelplezier voor kinderen die van racen en snelle auto’s houden. Het leukst om samen met een vriendje te spelen, maar dan moet er wel een extra auto en polsband meegebracht of aangeschaft worden.

https://meervanmir.eu/tip-de-turbo-force-super-racetrack-set-van-vtech/

De set is uiteraard ook al te koop bij Bol.

Vergeet sowieso niet te stemmen op jouw favorieten van de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2019! Tot 3 november kan je stemmen. Kijk ook gelijk hoe je fantastische prijzen kan winnen. Wie zal de prijs winnen op 6 november?

«

»

37 COMMENTS
 • Ingrid langstraat

  9 maanden ago

  Leuk voor mijn zoontjes! Ze hadden samen een racebaan gekocht, maar deze werkt helaas niet goed. Zou gaaf zijn als zij dit kunnen proberen!

 • elisabeth maria martina

  9 maanden ago

  voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal top, mijn kleinzoon verheugt zich hier vast heel erg op

 • Gerlindeij

  9 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn 6 jarige kleuter! Hij zal dit fantastisch vinden

 • sylvia

  9 maanden ago

  wauw, ik denk dat deze mama er ook stiekem wel mee wil spelen!! onze beide jongens zouden het geweldig vinden om hiermee samen te racen, dus ook wij zouden er gelijk een 2e auto bij aanschaffen.

 • Lesley s

  9 maanden ago

  Gaaf! Vandaag waren we aan het stemmen bij speelgoed van het jaar. Terwijl we de categorieën braaf doorliepen, ging mijn zoon helemaal uit zijn dak bij het zien van deze baan maar ook mijn dochter! Ze zitten allebei in de categorie 6&7 en met deze set kunnen ze goed samen spelen. Wij maken graag kans! En bij bol heb ik hem ook gezien inderdaad! Super leuk
  Voor Sinterklaas!

 • Marange

  9 maanden ago

  Ja heel gaaf. Mijn zoontje Sam zou dit geweldig vinden. Fingers crossed

 • Goele H

  9 maanden ago

  Ik heb 2 jongens en 1 meisje die dit wel geweldig zouden vinden. Kunnen ze mooi samen spelen

 • Tamara

  9 maanden ago

  Een hele stoere dame!

 • Nele

  9 maanden ago

  Hier speelt zowel de zoon als de dochter met auto’s, dus beiden zouden hier veel plezier aan beleven

 • Marleen

  9 maanden ago

  Ha, leuk voor onze kleinkinderen, die genieten hier zeker van. En natuurlijk ook heel fijn voor mama als zij lekker racen

 • Oma Will

  9 maanden ago

  Wow, dit zou mijn kleinzoon geweldig vinden.
  Hij is van het racen en groot fan van Max Verstappen.
  Zou een geweldig cadeau zijn voor onder de Kerstboom.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hem.

 • Marian Zw

  9 maanden ago

  Wat een gaaf speelgoed! Dit zou zeker een geweldig cadeau zijn voor mijn zoon, maar ik weet zeker dat mijn dochter ook mee speelt!

 • Anna wienen

  9 maanden ago

  Ik doe mee voor een meisje

 • Jolanda

  9 maanden ago

  Ik doe graag mee voor zowel mijn dochter als zoon!! Zullen ze onwijs leuk vinden!

 • Martijn

  9 maanden ago

  Zou graag willen winnen voor onze kanjer Liam(zoon). Hartstikke liefhebber van het racen met zijn cars en andere autocollectie en dit zou ie uiteraard ook weer te gek vinden als uitbreiding voor zijn assortiment en bijna racemuseum 😉

 • Judith Veldhuizen

  9 maanden ago

  Wat ontzettend leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Zou leuk zijn als we hem kunnen verrassen met deze mooie baan voor sinterklaas

 • Tessa

  9 maanden ago

  Dat ziet er tof uit! Ik ding graag mee voor mijn kleuterzoon die dol is op racen!

 • Marian B

  9 maanden ago

  Mijn zoontje zag dit laatst ergens en sindsdien heeft hij het nergens anders meer over. Het staat op ons lijstje. Dit zou een super cadeau zijn voor Sinterklaas of het afzwemmen. Ik denk dat hij zijn zusje wel op afstand moet houden of anders moeten we ook een tweede auto aanschaffen … Eerst maar eens zien te winnen 😉

 • Corinne

  9 maanden ago

  Ik doe mee voor mijn zoon.

 • Willeke

  9 maanden ago

  Wat een toffe winactie! Ik doe mee voor mijn zoon en dochter #fingerscrossed

 • Marijke

  9 maanden ago

  Leuk voor mijn kleinzoon!

 • Lieke van Veen

  9 maanden ago

  Gaaf ik maak heel graag kans. Mijn neefje is helemaal gek op auto’s.

 • Els Wanders

  9 maanden ago

  Ik doe graag mee, voor een meisje en een jongen.

 • melissa van stipdonk

  9 maanden ago

  Ik maak graag kans voor onze Jarno (6 jaar). hij heeft nog geen racebaan maar speelt er bij vriendjes graag mee dus hij zal hier zeker blij van worden

 • Iris

  9 maanden ago

  Deze baan ziet er zo gaaf uit en zullen mijn kids ook echt te gek vinden, dus ik doe heel graag mee. Ik heb een zoon en een dochter, maar dit cadeau valt in de leeftijdscategorie van mijn zoon

 • Miekske Dingens

  9 maanden ago

  Heel graag een kansje, voor zowel ons zoontje als onze stoere meid 🙂 <3

 • Cuypers M.

  9 maanden ago

  Graag zou ik een kans willen maken voor mijn kleinzoon! Zo heeft ie bij oma weer een onwijs gave speelset

 • Isabelle de Reker

  9 maanden ago

  Wat een te gek gave set, daar zullen mijn drie kids allemaal dolgraag mee racen Te gaaf voor zowel meisjes als jochies We duimen heel hard onze duimen blauw

 • Nelly

  9 maanden ago

  Leuk voor mijn dochter, ik loot graag mee.

 • Iris

  9 maanden ago

  Wat leuk! Ik loot mee voor mijn kids☺️

 • Renilda van thielen

  9 maanden ago

  Wow top. Ik doe mee voor mijn kleinkinderen.

 • Claudia Diependaal

  9 maanden ago

  Wauw ik loot heel erg graag mee voor de kleinkinderen! Zo gaaf!

  • Claudia Diependaal

   9 maanden ago

   Voor 1 jongen en 2 meiden trouwens!

 • Lida

  8 maanden ago

  Ik zou nog graag mee willen doen voor de 2 broertjes. De site te laat geopend, als het niet meer kan is het pech hebben. En ook stom van mij. Jammer het is een super mooi set.

 • Denise

  8 maanden ago

  Wij hebben op de turbo force gestemd dit jaar, omdat dit zeker niet alleen voor jongens, maar ook voor stoere meiden is!
  Vrijdag is ons stoere meisje jarig en ze zou dit echt “vet cool” vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Tante Jet Theeset van VTech voor een de kleine theeluit - MeerVanMir on oktober 12, 2019
 • Pingback: Een bezoekje aan SEA LIFE en Legoland in Oberhausen - MeerVanMir on oktober 12, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Filmtip: Solan en Ludwig gaan naar de maan

  De tweede week van oktober staat vol gepland met allemaal ...

  Close