De Thule Outset tent is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Thule en staat garant voor een avontuurlijke kampeerervaring. Het is de allereerste tent die aan de trekhaak van de auto kan worden bevestigd, zodat er snel en eenvoudig de allerleukste, spontane uitstapjes kunnen worden gemaakt. het is ontworpen met comfort in gedachten waarmee deze tent het assortiment van Thule uitbreidt met producten die achter op de auto gebruikt kunnen worden.

Na de succesvolle lancering van de bekroonde Thule Approach daktent, introduceert de wereldleider in duurzame en gebruiksvriendelijke autotenten nu ’s werelds eerste autotent die direct op de trekhaak van een voertuig kan worden gemonteerd. Hiermee heeft iedereen de mogelijkheid om een tent op het dak, of aan de achterkant van de auto te monteren, zodat consumenten de beste oplossing kunnen vinden bij hun voertuig en voorkeuren. Bovendien kunnen kampeerders er op vertrouwen dat de tent veilig aan de achterkant van het voertuig is gemonteerd en bestand is tegen alle weersomstandigheden dankzij eersteklas testfaciliteiten van Thule.

Voor snelle en gemakkelijke uitjes

Het monteren van de tent op de trekhaak van een auto is eenvoudig en vereist slechts één persoon:
Je rijdt simpelweg met de tent naar het voertuig, bevestigt het aan de trekhaak, trekt de hendel naar beneden om het te beveiligen, en vergrendelt het vervolgens op zijn plaats. Eenmaal op de bestemming duurt het slechts een paar minuten om de tent op te zetten. Als je na het opzetten van de tent snel een uitstapje wilt maken, kn het eenvoudig losgekoppeld worden van de auto.

Biedt het comfort van thuis

Met een panoramisch uitzicht en een ruim interieur, is de Thule Outset een comfortabele plek voor jou en je familie om te slapen en te ontspannen. De duurzame constructie van de tent kan alle elementen doorstaan, terwijl het zachte matras hetzelfde comfort biedt als het bed thuis. De Thule Outset heeft strenge tests ondergaan in de eersteklas testfaciliteit van Thule, waaronder tests in regen- en windkamers, evenals stadsbotsingstests om veiligheid tijdens het rijden te waarborgen.

Doordat de tent verhoogd is van de grond, biedt de Thule Outset een geweldige kampeerervaring zonder last te hebben van modder, insecten of oneffen terrein. Met dezelfde hoogte als je bed thuis, is het gemakkelijk in en uit de tent te stappen, wat voor iedereen eenvoudige toegang garandeert.

tent op trekhaak

Minimale impact

Dit is een van de nieuwste oplossingen van Thule voor de achterkant van een voertuig met trekhaak. Door de aerodynamische plaatsing van de tent achterin, heeft dit minder impact op het brandstofverbruik en de actieradius van de accu. Het biedt tevens de mogelijkheid om ruimte op het dak vrij te maken voor andere spullen, of om ervoor te zorgen dat je nog steeds geweldige avonturen kunt beleven, zelfs als het autodak geen zware lading aankan.

Innovatief design voor avonturiers

Het begin van innovatie wordt vaak geïnspireerd door een vonk van creativiteit. Voor Thule Outset was deze inspiratie het verlangen om kampeeroplossingen te revolutioneren. Henrik Eriksson, Global Design Director bij Thule, legt uit: “We wilden een volledig nieuwe manier van kamperen creëren, waarbij een alledaags voertuig wordt omgetoverd tot een luxe avontuurlijk voertuig.

Bij Thule draait design niet alleen om esthetiek; het gaat om het creëren van praktische, sterke en betrouwbare producten. De designstijl van Thule kenmerkt zich door krachtige vormen en strakke overgangen. Daarom stralen de kenmerken van het tentontwerp, zoals geaccentueerde randen en gearticuleerde vormen, zowel kracht als elegantie uit