The Boss Baby Family Businessde stoerste baby is terug!

Toen ik zwanger van Noor was, kwam het eerste deel van The Boss Baby uit. Nu jaren later is er dan eindelijk een deel twee. Hopelijk is het net zo grappig als het eerste deel. Alhoewel ik mij voornamelijk herinner dat ik erg moe en hoogzwanger was. De kids vonden het geweldig en hebben daarna alle afleveringen op Netflix ook bekeken. Meerdere keren uiteraard. Want één keertje is nooit voldoende om er echt van te genieten. Aldus mijn dochters. Enfin, er is dus nu een tweede deel dat The Boss Baby Family Business heet. Maar weet je nog waar het eerste over ging?

The Boss Baby

Tim Templeton vertelt over zichzelf als zevenjarige. Zijn leven verandert echter totaal vanaf het moment dat zijn uiterst vreemde broertje arriveert. Deze opereert onder de naam Boss Baby, loopt in kostuum en draagt een aktekoffertje. Niet typisch een baby dus. Hij is dan ook op een missie en dat is de bedreigingen van Francis Francis, de CEO van Puppy Co, te stoppen. Deze wel de balans van liefde in de wereld wil verstoren. Ondertussen probeert Tim zijn broertje als volwassene te ontmaskeren aan zijn ouders. Dat Boss Baby hulptroepen heeft, had hij niet verwacht.

De film koop je hier.

The Boss Baby: Family Business

The Boss Baby Family Business

Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. Tim en zijn vrouw Carol, de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina. Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Eikenboom Centrum voor de Gevorderde Kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich in The Boss Baby Family Business weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven.

De trailer zie je hier

Playtime is over!

Niet meer spelen, maar lachen wordt het gewoon. Deel twee klinkt weet als een leuk en grappig verhaal. Deze mama heeft er in ieder geval alweer zin in. Jij ook?

The Boss Baby: Family Business