TOP
Films en series

“Filmtip: Jim Button & De Stad van de Draken”

Als een echte filmliefhebber kan ik genieten van bijna alle genres. Zo kan je mij wel wakker maken voor een leuke chick flick of musical (ja, ik weet het), maar durf ik een horror echt niet in mijn eentje te kijken. Het zal wel iets met mijn ongelooflijke fantasie te maken hebben. Waar ik ook altijd erg enthousiast van word, zijn avonturenfilms. En dan het liefst ook met een tikkeltje fantasie erbij. Denk maar aan bijvoorbeeld Neverending Story of Labyrint of The Dark Crystal. Alhoewel ik de laatste als kind ook doodeng vond. Die Skekses bezorgden mij echte nachtmerries. Ik vind het dan ook bijzonder leuk, dat er weer zo’n leuke familie avonturenfilm in de bioscoop komt.

Het verhaal van Jim Button

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden?

Winactie

Het klinkt mij als een spannende film en de trailer zag er ook wel leuk uit. Ik denk dat al die zee scenes in de bioscoop heel goed tot hun recht zullen komen. Lijkt het je wat om dit voor mij te gaan ontdekken? Laat het mij dan weten en wellicht ga ik jou verblijden met één van de 3×2 bioscoopkaartjes! Meedoen kan tot en met 4 september en de winnaar maak ik op Facebook bekend. Succes!

«

»

23 COMMENTS
 • Anna wienen

  11 maanden ago

  Jaaa jaaa jaa ik doe mee

 • Ingrid Hopster

  11 maanden ago

  Er komt een draak in voor dus staat hij hier op het verlanglijstje om te gaan kijken van mijn zoon, dus ik doe graag mee

 • Marcia Kan

  11 maanden ago

  Lijkt me een leuke, avontuurlijke familiefilm die vast ook bij mijn meiden in de smaak zal vallen!

 • Claudia Diependaal

  11 maanden ago

  Ik maak graag kans!

 • Tamara

  11 maanden ago

  Leuke film lijkt me, ik doe graag mee!

  • Natasja

   11 maanden ago

   Oeh! Zeker benieuwd naar met de kinderen. Neverending story heb ik zelf vroeger inderdaad ook gekeken. Ken je deel 2 ook? Net als de Dark Crystal. Spannend inderdaad!

 • Laura

  11 maanden ago

  Ja zeker, ik ben benieuwd naar alle zee scenes en neem mijn zoon graag mee om dat samen te ondervinden 🙂

 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

  draken zijn favoriet bij mijn kleinzoon

 • elly van Dongen

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee, met Adam samen naar de film….

 • Iris

  11 maanden ago

  lijkt me mooie film. Ik doe mee om samen met mijn zoontjes te gaan kijken

 • Renilda

  11 maanden ago

  ik loot mee voor mijn kleinkinderen

 • Nelly

  11 maanden ago

  Ik loot graag mee om de film in de bioscoop te zien.

 • Eliatha Buurmans

  11 maanden ago

  Een trein die varen kan, doet me direct aan Harrie Potter denken.
  We zijn gek op fantasiefilms, ben benieuwd naar deze.
  Hopelijk word deze ook in de Imax zaal vertoond, met extra grote levensechte draken en zee dieren.
  Ik doe dus graag mee.

 • Heleen Haarsma

  11 maanden ago

  Ohhh dit lijkt me geweldig! We keken vroeger met het hele gezin naar de tekenfilmserie van Jim Button, wat was dat leuk! 🙂 Zou een superleuk uitje zijn om met ons hele gezin weer eens samen wat te doen!

 • lottie

  11 maanden ago

  Lijkt mij een onwijs leuke film om samen met mijn neefje naar toe te gaan!

 • Marianne van den Hoek

  11 maanden ago

  Leuk leuk leuk leuk leuk Mijn kleinzoon Tijn en ik zouden deze film heel graag willen zien!

 • Suus

  11 maanden ago

  Superleuk, ik maak graag kans!

 • Anneliese de Waal

  11 maanden ago

  Heel erg leuk voor de jongens, mijn zonen, doe graag voor ze mee.
  Lijk me een erg leuk film voor de jongens.

  Groetjes Anneliese

 • Annelies van Hurne

  11 maanden ago

  leuke avonturen film. Daar houden mijn dochter en ik wel van.. Ik doe graag mee

 • maaike beld

  11 maanden ago

  Leuk, ik waag een kans!

 • Ingrid langstraat

  11 maanden ago

  Lijkt mij erg leuke film, ik doe graag mee!

 • Lisanne Bons

  11 maanden ago

  Wat super leuk. Denk dat mijn lieve draakje deze film heel mooi en spannend gaat vinden. Doe graag mee voor haar

 • Lynn Brekelmans

  11 maanden ago

  Zou heerlijk zijn een filmmiddag met een van de kids!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Read previous post:
Een duurzame les van de dochter

Ik ben niet de meest duurzame persoon, die op deze ...

Close