Ik blog nu al zo’n drie jaar en ik heb volgens mij nog nooit over mijn guilty pleasures verteld. En ik heb er behoorlijk wat! Zo heb ik thuis een cd van The Kelly Family wat ik nog soms luister.  Daarnaast heb ik bijna alle albums van Celine Dion en was ik die hard Take That fan in mijn tienerjaren. Verder zet ik rustig kinderliedjes aan in de auto en zing dan luidkeels mee. Ook als ik geen kinderen bij me heb. En ik ben dus zeer groot fan musical fan! Vooral musical films. Love them!!!

Er hoeft niet eens een verhaal in te zetten wat mij betreft. Geef mij alle seizoenen van Glee en je ziet me voorlopig niet meer. Grease en The Sound of Music kan ik woord voor woord meepraten en laat ik maar niet beginnen over alle Disney films die er gemaakt zijn. Gewoon hemels! Helaas heeft manlief nagenoeg niets van een liefde voor musicals. Ik probeer hem er van te overtuigen een keertje met me mee te gaan naar een voorstelling, maar dan zegt hij altijd dat ik daar zussen en vriendinnen voor heb. Gelukkig zijn zijn moeder en zus ook groot fan, dus ga ik gewoon jaarlijks op stap met de schoonfamilie. De films kijk ik gewoon als hij niet thuis is.

De nieuwst mustsee op mijn lijstje is natuurlijk de recent op dvd uitgekomen Mamma Mia, here we go again. In juli heb ik de première van deze feel good mogen bijwonen en wat was dat leuk. Ik had echt de neiging om tijdens de film gewoon keihard mee te zingen. De dame naast mij deed dat gewoon en dat was nogal hinderlijk, dus ik hield mijzelf in. Maar nu hij uit is op dvd, kan ik helemaal los gaan. Je raadt dus al wat er bij mij onder de Kerstboom zal liggen (als manlief dit leest).

ocht je net zo’n fan zijn van Mamma Mia als ik, dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk twee dvd’s van deel twee weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is mij te laten weten wat je favoriete ABBA liedje is. De winactie loopt tot en met 12 december en de winnaar maak ik op Facebook bekend.