Goed nieuws voor alle papa’s en mama’s: de zomervakantie is bijna voorbij. Slecht nieuws voor alle kinderen: de zomervakantie is bijna voorbij. Leuk nieuws voor iedereen: we sluiten het af met een leuk uitje. Volgend weekend is het namelijk weer Kinepolis kidsweekend. Wat dit inhoudt? Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt het Kinepolis Kids Weekend plaats met de film Ted & De Magische Smaragd. Tijdens dit weekend wordt de avontuurlijke familiefilm op verschillende tijden vertoond en zijn er in de bioscopen allerlei activiteiten te beleven. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een springkussen en een kleurhoek. Het Kids Weekend vindt plaats in 16 Kinepolis theaters door heel Nederland. Tickets zijn hier verkrijgbaar. 

Ted & De Magische Smaragd tijdens Kinepolis Kids Weekend

Ted & De Magische Smaragd tijdens Kinepolis Kids Weekend

Als het om een kids weekend gaat is een heerlijke familiefilm altijd welkom. Ik heb er uiteraard hoge verwachtingen van, want het is een Universal Paramount productie. Tot dusver maken zij animatiefilms waar ik echt van genieten kan. Ik kijk er dan ook naar uit om tijdens het Kinepolis Kids Weekend met mijn oudste twee meiden vierkante oogjes te creëren. Misschien dat deze mama nog een cappuccino kan drinken terwijl haar dochters het springkussen onveilig maken. Hoe dan ook, het wordt geheid een gezellig gebeuren. En als ik zo de plaatjes van Ted & De Magische Smaragd bekijk, wordt het ook een hilarische film om te zien. Oh ja, voordat ik het vergeet hierbij een kleine synopsis (zo heet dat blijkbaar) van de nieuwste productie van Universal:

Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie, geregisseerd door Enrique Gato.

Ted & De Magische Smaragd tijdens Kinepolis Kids Weekend