Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat er bepaalde merken zijn waar ik vaker over geschreven heb en stiekem gewoon heel erg fan van ben. Ik kan er niets aan doen, want ze maken nou eenmaal leuke producten. En als je dan de luxe hebt om zo nu en dan het zelf te mogen proberen, word je gewoon nog blijer van het merk. Één van de merken waar ik dus zo dolenthousiast van word, is de Kleine Giraf en haar BubaBloon.

Kleine Giraf heeft alles

De eerste keer dat ik hoorde van de Kleine Giraf was toen ik Sophie als kraamcadeau voor mijn oudste dochter kreeg. Ik wist niet dat zoiets simpels zo geweldig kon zijn. Inmiddels zijn we tal van producten verder en is mijn liefde voor dit merk alleen maar toegenomen. Als je nog op zoek bent naar een leuk geschenk voor de feestdagen weet ik dan ook dat je zeker zal slagen als je even een kijkje neemt op de website. Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een leuk schoen-, Kerst- of verjaardagscadeautje heb ik wel een leuke suggestie voor je.

De BubaBloon

Het heet de BubaBloon. Eigenlijk is het gewoon een soort van ballon, maar dan met een leuk omhulsel wat het gelijk ook een stuk geschikter maakt voor de allerkleinste kindjes. Er zijn heel veel verschillende varianten van te verkrijgen, maar er is één die net wat specialer is dan de andere. Hoe gaaf is het namelijk om zelf je bal in te kleuren? Met de BubaBloon Color Your Own kan dat dus gewoon. En dan niet één keer, want na het wassen van de zak kan je gewoon alles weer opnieuw inkleuren. Zo kan er elke keer met een “nieuwe” bal gespeeld worden.

Lees ook: zijn ballonnen gevaarlijk?

https://meervanmir.eu/review-kleine-giraf-bubabloon-ballon-bal

Aangeraden door de fysiotherapeut

Wat ik zelf ook wel erg leuk vind aan de BubaBloon is hoe goed het is voor de ontwikkeling van de armspiertjes van de allerjongsten. Wij kregen als advies van de fysiotherapie om de dreumes zoveel mogelijk met een grote bal te laten spelen als ze op haar rug ligt. Maar een gewone bal is gelijk zo zwaar en een strandbal of te groot of te weinig grip. De BubaBloon is het perfecte maatje om mee te trainen, je pakt het goed beet en het is vrij licht. Als je dus wat extra stimulans wil voor je kleintje is dit product wat mij betreft een echte aanrader!

https://meervanmir.eu/review-kleine-giraf-bubabloon-ballon-bal