Eindelijk! Een kledinglijn voor jongens van Shoeby! En wel in samenwerking met… Freek Vonk! 

De eerste keer dat mijn jongens (nu 3 en 6) Freek’s Wilde Wereld (of was het nou Freek in het Wild?) op tv hadden gezien, waren ze gelijk onder de indruk. Als ik niet erbij werd geroepen wat Freek nu weer had gevonden, dan werd ’s avonds voor het slapen gaan wel uitgebreid verteld dat er al allemaal gespot was. Je mag raden hoe ze reageerde toen ik de heren voorstelde om te gaan kijken naar een nieuwe kledinglijn van en met Freek Vonk.

Beestachtig stoer

Vorige week woensdag was het dan zover. Samen met mijn mannetjes waren we bij de lancering van Shoeby’s Freek Vonk jongenskledinglijn. De heenrit was al speciaal, met alle tractoren onderweg, en het was zeker een verrassende middag. Bij de Hangar in Amsterdam (echt een unieke locatie met een passende rauwe stoere look), werden we ontvangen op een strandachtig terras. De kinderen konden heerlijk buiten rondrennen om daarna binnen lekker aan een grote tafel te tekenen en knutselen.

Tot natuurlijk Freek zijn intrede deed. Hij had zelfs zijn beste vriend Johan de Varaan meegenomen! Heel leuk om te zien dat alle kinderen steeds dichterbij kwamen (en volwassenen een stapje achteruit, zeker toen Johan op de grond werd gezet). Aangezien Freek op zijn wilde avonturen speciale kleding draagt om dieren naar zich te kunnen lokken, is een eigen ranger kledinglijn wel handig als hij in Nederland is. 

De kledinglijn

De jongens, die de gave kleding mochten tonen aan ons, liepen vast beraden en vol energie over de catwalk. Krokodillen en neushoorns maken deze kleding collectie uniek. Dit was echt iets voor mijn jongens, alle kledingstukken hadden iets eigentijds. 

De heren hebben nu beide DE jas die Freek zelf ook aan had! Wat mij betreft het pronk stuk van de collectie. Hij is zelfs binnenste buiten te dragen! Dat zie ik niet vaak (of gewoon niet) bij jongenskleding. Ze laten ook iedereen trots deze reversibel feature zien (naast het feit dat het een Freek jas is natuurlijk).

Beleef het als Freek Vonk

Vanaf 16 oktober vind je in alle winkels het speciale Shoeby x Freek doeboekje vol met kleurplaten (om te printen), quizvragen en foto’s van de collectie. In het boekje vind je ook een speciale marker die de Augmented Reality app met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie.activeert. Kom dus snel langs in één van de Shoeby-winkels want op is op! Geen tijd om naar de winkel te gaan? Ga dan naar shoeby.nl en download het doeboekje direct! Heb je alles afgerond? Dan maak je kans op kaartjes voor ‘Freek Vonk Live – Dwars door de Wildernis’ in AFAS Live tijdens de kerstvakantie. Kan je Freek en Johan in real life ontmoeten.

Geschreven door Petronella

Voor de meiden kan je hier de leukste outfits van Shoeby vinden.