Mijn kinderen zijn dol op knutselen. Vooral de oudste kan uren doorbrengen met wat lijm, papier en stiften. Er worden dan boekjes, slingers en weet ik wat nog niet meer in elkaar geflanst. Eens in de zoveel tijd moet ik dan wat weggooien, want dan zijn de lades onder de bedden te vol. Maar dan is er uiteraard eerst een strenge selectie van dochterlief geweest, want oh wee dat ik iets zou uitkiezen wat ze toch liever nog wilde bewaren. Gelukkig vind ik het het allemaal waard. Ik vind het heerlijk als ze zo lekker aan het knutselen zijn en moedig hun creativiteit graag aan. Soms help ik en soms helpt Totum daar een handje bij.

Shimmer & Shine Glitter Cards

Als ik mijn oudste blij wil maken dan zorg ik voor iets te knutselen met glitters. De glitterkaarten van Totum zijn daar een goed voorbeeld van. In zo’n pakketje zitten drie zelfklevende kaarten, die je kind kan versieren met steentjes en glitters. Het is niet veel, maar wel leuk om even creatief te zijn. De prijs van het pakketje glitterkaarten is ook zo aantrekkelijk dat het een ideaal cadeautje is om te geven voor een verjaardagspartijtje. Een echte aanrader voor elk meisje met een glittergen.

Paw Patrol Jewelley set

Voor de wat stoerdere meiden (en jongens) onder ons is er het Make Your Own Jewellery pakketje van Totum. Het is een leuke sieradenset voor de echte Paw Patrol fan. Zo draag je kind zijn uw helden altijd bij zich! In het pakketje vind je drie kleuren elastiekdraad, vier grote hartkralen, vier metalen botjeskralen, zilverkleurige kralen, diverse gekleurde kralen en natuurlijk stoere Paw Patrol Stickers. Ook dit setje kan je kopen voor een aantrekkelijk prijsje. Misschien leuk voor in de schoen?

Winactie

Vandaag kan je vast al raden wat ik weg ga geven. Je kan kans maken op beide pakketjes! Het enige wat je hoeft te doen is mij te laten weten welke van de twee je het meeste aanspreekt. De winnaar ontvangt allebei. Heb je gelijk een cadeautje voor het volgende verjaardagspartijtje! Je kan meedoen tot en met 14 september. Succes!