Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

““Als mama een baby krijgt wil ik er ook één””

Sinds de Muppets weten dat er een baby in mijn buik zit zijn ze gefascineerd door andere kleine kinderen. Veerle roept tegen elk kind, dat ook maar iets kleiner is dan zij is, dat het een baby is. En Sanne verkondigd aan iedereen die het weten wil, dat ze twee baby jongens in haar buik heeft. Alleen groeien ze niet zo hard zoals haar broertje in mama’s buik. Ik ben benieuwd of ze gelijk gaat hebben wat betreft het geslacht.

Voor de geboorte van Veerle heeft Sanne een prachtige houten poppenwagen gekregen van mijn ouders. Terwijl mijn schoonmoeder met de baby door de woonkamer wandelde, stapte zij er triomfantelijk naast alsof ze ook net moeder was geworden. Wel een mama van alles behalve van een baby, want haar pop mocht echt niet in de wagen van haar. Het lijkt mij wel leuk om bij de geboorte van de komende Muppet de dames toch ook een eigen baby te geven. Dan kunnen ze net zoals mama hun kindje verzorgen.

VTech Little Love
De nieuwe pop van VTech, Little Love zou daarvoor uitermate geschikt zijn. Deze Bedtijd Baby lijkt nog aardig op een echte baby, in ieder geval wat betreft de reacties die ze kan geven. Zo sluit ze haar ogen als ze neergelegd wordt (deden de echte baby’s dat maar ook altijd ;-)), maar vindt ze het ook fijn zingend en wiegend in slaap gesust te worden. Net zoals een zuigeling maakt ze lieve kleine geluidjes en is ze idolaat van haar speentje.  Het zou toch bijzonder zijn als de Muppets samen met mama een nieuw avondritueel bedenken voor hun nieuwe broertje of zusje en hun eigen “baby”.  En het helpt vast ook voor de ontwikkeling van hun zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Winactie
Zelf heb ik nog geen Little Love in huis, dus ik ben zeer benieuwd naar de ervaring van de gelukkige winnaar die ik deze pop namens VTech cadeau mag geven. Meedoen kan door in een reactie achter te laten dat je mee doet en het bericht te liken. Delen wordt gewaardeerd, maar is geen verplichting. De actie loopt tot en met 7 april 2017. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

Mijn co-peuterwinfeest-organisator Joyce zal vandaag een prachtige set voor in het haar als winactie online zetten.

 

Facebook Comments

«

»

26 COMMENTS
 • Christin@

  3 jaar ago

  Ik heb geen Facebook maar doe graag mee .

 • Anna

  3 jaar ago

  Jaaaaaaaa geweldig voor mijn dochter Julia

  • Anna

   3 jaar ago

   Facebook: An Na

 • elisabeth maria martina

  3 jaar ago

  wat een plaatje ik doe graag mee voor mijn kleindochter

 • Linda Raaijmakers

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee omdat ik weet dat Eva dit geweldig zou vinden 😀

 • Marieke Flikweert

  3 jaar ago

  Ik doe heel graag mee voor Elin! Die gaat het superleuk vinden 🙂

 • Michael noo

  3 jaar ago

  Super leuk!! Doe graag mee.. Zijn er hier 2 die dit heel graag willen hebben

 • Claudia Diependaal

  3 jaar ago

  Wow. Het poppen moedertje zou hier zo blij van worden. Ik doe dan ook heel erg graag mee. Wat n leuke acties hebben Joyce en jij.

 • Jamila

  3 jaar ago

  Wou die is mooi zou mijn dochtertje van 2 ook geweldig vinden dus wij doen graag mee

 • Marian B

  3 jaar ago

  Ik ken een heel lief moedertje voor de bedtijd baby! Zelf doet ze niet meteen haar ogen dicht als ze naar bed wordt gebracht 😉

 • ellen

  3 jaar ago

  Jaa ik doe graag mee! Sinds mijn dochter weet dat ze via een keizersnede is geboren wil ze alleen maar doktertje spelen en dat ik een baby uit haar buik moet halen. Haar eigen echte baby om dan mee te gaan spelen zou super zijn voor haar!

 • Kelly Aarts

  3 jaar ago

  Leuk voor mijn jongste meisje van net 3! Zij is een echt poppenmoedertje, in tegenstelling tot haar oudere zus (waardoor we ook praktisch geen poppen in huis hebben hihi). Lijkt me dus wel geweldig voor haar, kan ze lekker moederen!

 • Linda Post

  3 jaar ago

  Wat leuk!! Deze wil Fenna graag voor je uitproberen hoor! Of misschien ons nichtje wel 🙂

 • Lesley

  3 jaar ago

  Super! Ook wij verwachten in oktober een kindje en hoe leuk als de jongste nu lekker kan moederen over deze pop en alvast mag oefenen! Doen graag mee! Leuke winacties zeg!

 • Femke Dekker

  3 jaar ago

  Leuk voor Sara … mijn kleine poppenmoedertje!

 • Annie Eggink

  3 jaar ago

  Leuk voor mijn kleinzoon. Hij mag graag knuffelen met popjes, dus hij zou hier vast ook erg blij mee zijn.

 • Manon Toemen

  3 jaar ago

  Superleuk voor onze oudste, in juni verwachten we de volgende zoon. Hij is er kei enthousiast over dus dit zou een leuk kado voor hem zijn!

 • Luisa

  3 jaar ago

  Ook weer zo leuk! Moet er inderdaad maar aan gaan wennen dat mijn kleine geen baby meer is! Ik doe mee voor een kleine poppenmoeder

 • melissa

  3 jaar ago

  Dit is voor onze dochter Elise de allerbeste en leukste prijs die er is: een pop. Ze is echt een poppenmoedertje en al haar poppen krijgen evenveel aandacht (dagelijks!). Ze wil heel graag dat deze mama nog eens een baby krijgt, maar ik moet er niet aan denken meer, haha, dus ermee oefenen is niet zozeer voor nu, maar alvast voor later als ze zelf mama is, haha. Liefs melissa

 • Iris

  3 jaar ago

  Haha, eerlijk zullen we alles delen. Deze mama heeft nu ook een baby, maar de peuter nog geen pop. Ik doe graag mee (ik heb helaas geen Facebook, maar ik hoop dat ik toch mee mag loten)

 • Mientje Lok

  3 jaar ago

  Wauw! Dit zou onze dame heel erg leuk vinden!

 • chantal Wollaars-Donath

  3 jaar ago

  Hier een poppenmoedertje die graag op stap wilt met deze schattige baby!de poppenwagen staat al klaar:)

 • Annemieke

  3 jaar ago

  Wat een mooie prijzen mag je weggeven! Ik doe graag mee voor onze meiden 🙂

 • Els

  3 jaar ago

  Het lijkt me een leuke pop voor mijn dochtertje Lisa, ik doe graag mee aan deze winactie.

 • Patricia

  3 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje.

 • Bodil

  3 jaar ago

  Evi verzorgt nu steeds haar roze knuffelbeer (“Slaapietijd Beer!” 😀 ).
  Héél schattig, maar zo’n prachtige pop zou natuurlijk helemaal geweldig zijn om voor te zorgen en mee te spelen. Ik maak dus heel graag kans voor mijn zorgzame kleintje (zonder facebook).

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Het leed dat kolven heet #earlybird #moedermelk #allesvoordekleine #borstvoeding #kolven #ziekenhuis #neonatologie
 • Dit vandaag met de post gekregen. Zo ontzettend attent!
 • Het waren best heftige dagen met de kleine dame. Op mijn blog vertel ik waarom.
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Een goede klusser begint al vroeg

Wij wonen nu ruim twee jaar in onze huidige woning ...

Sluiten