Sinds de Muppets weten dat er een baby in mijn buik zit zijn ze gefascineerd door andere kleine kinderen. Veerle roept tegen elk kind, dat ook maar iets kleiner is dan zij is, dat het een Little Love baby is. En Sanne verkondigd aan iedereen die het weten wil, dat ze twee baby jongens in haar buik heeft. Alleen groeien ze niet zo hard zoals haar broertje in mama’s buik. Ik ben benieuwd of ze gelijk gaat hebben wat betreft het geslacht.

Een poppenwagen maar geen pop?

Voor de geboorte van Veerle heeft Sanne een prachtige houten poppenwagen gekregen van mijn ouders. Terwijl mijn schoonmoeder met de baby door de woonkamer wandelde, stapte zij er triomfantelijk naast alsof ze ook net moeder was geworden. Wel een mama van alles behalve van een baby, want haar pop mocht echt niet in de wagen van haar. Het lijkt mij wel leuk om bij de geboorte van de komende Muppet de dames toch ook een eigen baby, zoals Little Love, te geven. Dan kunnen ze net zoals mama hun kindje verzorgen.

VTech Little Love

De nieuwe pop van VTech, Little Love zou daarvoor uitermate geschikt zijn.

Deze Bedtijd Baby lijkt nog aardig op een echte baby, in ieder geval wat betreft de reacties die ze kan geven. Zo sluit ze haar ogen als ze neergelegd wordt (deden de echte baby’s dat maar ook altijd ;-)), maar vindt ze het ook fijn zingend en wiegend in slaap gesust te worden en te knuffelen Net zoals een zuigeling maakt ze lieve kleine geluidjes en is ze idolaat van haar speentje.  

Het zou toch bijzonder zijn als de Muppets samen met mama een nieuw avondritueel bedenken voor hun nieuwe broertje of zusje en hun eigen “baby”.  En het helpt vast ook voor de ontwikkeling van hun zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel.

De Little Love poppen zijn bij te koop bij Bol.