Iedereen kent wel de Zoef Zoef dieren of de Toet Toet auto’s van VTech, maar kende je ook al de Blub Blub Bad bootjes? Van V-Tech mocht ik Stijn Sleepboot aan gretige kinderhandjes onderwerpen om te testen. Saar (2) heeft zich hiertoe bereid gevonden.

Saar is namelijk een echte een waterrat. Zet de douche maar aan en ze zit er onder. Als het woord bad valt loopt ze zo snel als het kan naar de trap om vervolgens naar boven te klimmen en dan bij het bad te kijken of er al water in zit. Ze wil dan zo snel mogelijk de kleren uit, bruisballen er in en staat te gillen van plezier. De badspeeltjes (badeendjes, badpuzzel, kinderijsbrekers) worden dan een voor een uit het wasteiltje in het bad gegooid. Maar het mooiste vindt ze als ik gek zit te doen met een visje en dan liedjes zing.

Onder de douche is het ook altijd feest samen: stampen in het water en samen zingen. De Blub Blub Bad Bootjes van VTech zijn dan een goede aanvulling. De bootjes drijven op het water of kunnen door de wieltjes rond rijden onder de douche. Door op de gezichttoets, hetgeen oplicht onder water, te drukken gaan Stijn Sleepboot, Ziggy Zeilboot en Sem Speedboot vrolijk zingen of komen er leuke melodietjes uit. Alle bootjes kennen 4 liedjes en spelen 10 melodietjes af.

Stijn Sleepboot is een succes

2016-09-06-photo-00000020-1

Wat Saar van Stijn Sleepboot vond? Eerst had ze zo iets van: “ja, leuk, maar hij doet niets als ik hem onderwater houd!” Natuurlijk doet hij dan niets en hoor je niets. Het was raar voor haar dat de sop ineens licht gaf. Al snel had ze door dat als je op het gezicht drukt en je Stijn op het water zet mama met Stijn gaat zingen. De nieuwe aanwinst is inmiddels al meerdere malen mee geweest onder de douche en wordt daar rondgereden door Saar. Ik druk hem dan weer aan met mijn voet zodat ik mijn haar kan wassen en zeker weet dat Saar even aan de andere kant van de douchebak zit en er geen shampoo in haar ogen komt. (Handig dus ook voor mama ;-)) Overigens is Stijn ook erg leuk om in de zomer in de tuin mee te spelen!

Eigenlijk zijn er geen minpunten aan de bootjes. Stijn ligt wel erg diep en iets scheef in het water, maar dat mag de pret niet drukken.

Het enige wat ik mij nog afvraag is of er geen schimmels aan de binnenkant van de bootjes kunnen gaan groeien, want er kan wel water in lopen via de gaatjes aan de bovenkant waar het geluid uit komt. Hier zal vast wel over nagedacht zijn door VTech, dus ik ga er vanuit dat dit wel mee zal vallen. Kortom, Stijn Sleepboot is super leuk en Saar heeft de andere Blub Blub Bad bootjes en Zeedieren op haar verlanglijstje gezet.