Vorige week had ik weer een evaluatie gesprek met de fysiotherapeut van onze jongste dochter. Het was weer veel informatie en het een en ander moet nog wat bezinken geloof ik. Er is zoveel dat op me af komt, dat ik mij soms afvraag of ik niet beter gewoon een notitieboekje kan meenemen. Ik heb het allemaal niet zo scherp voor de geest meer. Enfin, er is mij wel iets bijgebleven van het gesprek afgelopen week en dat is stapelen. Het verzoek van de fysiotherapeut is of we wilden gaan oefenen met blokjes stapelen, in en uit doosjes halen en ringen om een paal heen. Dus hebben we weer wat attributen in huis gehaald.

Sophie de Giraf Splash en Surf pyramide

Ik durf het haast niet meer te zeggen, maar ook nu weer bood de Kleine Giraf uitkomst. Er zijn namelijk tal van stapelringen te vinden, maar niet voor in bad. Het was niet zozeer dat ik daar naar op zoek was, maar aangezien ik drie waterratjes heb kan een extra badspeeltje nooit kwaad. Toen de oudste twee de Sophie de giraf Splash en Surf pyramide zagen, wilden ze er ook gelijk mee spelen. Geen probleem uiteraard. Ik plakte de nappen tegen de badwand en om de beurt haalden ze een ring in de vorm van een dier er af. Elk exemplaar werd uitvoerig bekeken en zo ontdekten ze al vrij snel dat één van de dieren water kon spuiten.

Mama was alleen iets minder blij dat een wedstrijdje ver spuiten van start ging. Gelukkig was dat van korte duur en hoorde ik al snel dat er allerlei avonturen werden beleefd met de dieren. Natuurlijk werden de “oude” badspeeltjes erbij betrokken voor een nog spannender verhaal.

https://meervanmir.eu/review-sophie-de-giraf-splash-en-surf-pyramide-badspeeltje

De pyramide was eigenlijk bedoeld voor de jongste dame, maar haar grote zussen hebben het inmiddels ingepikt. Uiteindelijk zal ook zij er veel plezier van hebben en in de tussentijd is het gewoon een onderdeel van de badavonturen van de andere twee dames.