Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De RC Docer Racer van Little Tikes”

Als kind heb ik ontzettend veel met mijn jongere broertje gespeeld. We konden eindeloos bouwen met de Lego en de meest spannende avonturen beleven met de GI-Joe’s. Eigenlijk met al zijn stoere speelgoed. Er was echter één ding waar ik nooit mee mocht spelen van hem en dat was zijn op afstand bestuurbare auto. Ik weet nog heel goed dat het een prachtige rode auto was en dat ik stront jaloers er op was. Urenlang was hij er mee bezig, tot vervelends aan toe. Want hij ging dan ook irritant tegen je benen aan rijden en zo. Hoe jaloers ik er ook op was, ik was net zo blij toen dat ding kapot ging. Eigenlijk wilde ik zelf een op afstand bestuurbare auto hebben, maar durfde ik dat gewoon niet toe te geven. Het was daarom des te leuker dat ik er nu eentje ontving om te kunnen reviewen. Voordat de meiden thuis kwamen, heb ik de doos uitgepakt en ben ik aan de slag gegaan. Pas toen deze mama echt helemaal klaar was mochten zij een rondje wagen. 

Mijn eerste op afstand bestuurbare auto

De droom auto waar me mee mochten spelen is RC Docer Racer van Little Tikes. Het is een raceauto en bullddozer ineen en uitermate geschikt voor peuters. Qua rijgedrag dus prima voor mij om eens te proberen. Het duurde ook echt even een paar minuten voordat ik echt het gevoel kreeg voor het apparaat. En torn begon de lol pas echt. Tijdens het rijden kon ik de race auto transformeren naar bulldozer en weer terug. Ik heb ook de schoenen van de kinderen even weggeduwd met de Docer Racer, dus een beetje kracht zit wel in het voertuig. Helaas was de pret van korte duur, want de kinderen kwamen thuis en hebben de review verder volledig over genomen. Snik!

De ervaring van de peuter

Het was voornamelijk de driejarige dame die er echt geen genoeg van kreeg. De Docer Racer reed de hele kamer door. Er was even een klaagmoment dat ie alleen nog maar achteruit ging, wat opmerkelijk is aangezien er alleen een standje vooruit op zit, maar na het draaien van het voertuig was het weer normaal. “Mama, je hebt hem gemaakt! Wat goed!” Ja, ik ben echt enorm technisch. Maar zoals dus gezegd, de Docer Racer kan alleen recht vooruit en naar links en naar rechts. Het heeft maar vier knopjes op de afstandsbediening, dus echt kindvriendelijk. Een knopje om naar links te gaan, een knopje om naar rechts te gaan. Een knopje om om te bouwen naar bulldozer en eentje voor de racewagen. Makkelijk hè? Daarom is het uitermate geschikt voor de peuter.

Winactie

Voor deze geweldige Sinterklaas Winweek heb ik nog een 
 RC Docer Racer van Little Tikes liggen. Wil je kans maken op dit exemplaar? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of op Facebook. Aan het einde van de winweek maak ik de winnaar bekend. Succes!

Facebook Comments

«

»

25 COMMENTS
 • Manon W

  10 maanden ago

  O wow, we zeggen al tijden dat mijn zoontje nog te klein is voor een ‘raceauto’, maar deze zou ik hem wel toevertrouwen, ziet er cool uit! Ik doe mee!

 • Marian Zw

  10 maanden ago

  Die is stoer! Ik loot heel graag mee voor mijn kleinzoon!

 • Patricia Koster

  10 maanden ago

  Wat ontzettend leuk! Mijn jongste zoontje zou dit super vinden. Zijn oudere broertje heeft ook ee n bestuurbare auto en de jongste mag er niet mee spelen. Met deze auto zou hij eindelijk ook mee kunnen doen. …

 • sylvia

  10 maanden ago

  ooohh dat zou super zijn voor onze kleine man, hij wil vaak met de bestuurbare auto van zijn grote broer spelen, maar dat gaat nog niet helemaal goed. ik denk dat deze perfect is om de “moves” te leren en hij is ook nog eens superstoer! ik doe graag mee.

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Leuk zo’n auto op afstand bestuurbaar van Little Tikes.
  Daar maak ik het kleinzoontje van mijn vriendin heel erg blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hem.

 • Els Wanders

  10 maanden ago

  Leuk! Na de gave winacties met slijm, LOL en de arielpop ook een actie die leuk is voor mijn zoontje Niek. Hij is gek op auto’s, doe graag voor hem mee!

 • Marieke Flikweert

  10 maanden ago

  Ik loot supergraag mee voor mijn zoontje!

 • elisabeth maria martina

  10 maanden ago

  daar staat vast de naam van kleinzoon tije al op

 • Emmy Lagast

  10 maanden ago

  Mega! Zoonlief zegt al even dat hij een heuse racewagen wil! Wij doen dus graag mee om hem gelukkig te maken!

 • Liesbeth Barto

  10 maanden ago

  Heel graag doe ik mee voor onze jongste kleinzoon die net als zijn papa groot race-fan is 🙂

 • Jeannette de Wit

  10 maanden ago

  Dat zou mijn neefje echt super vinden❣️

 • MarjonS

  10 maanden ago

  Erg leuk voor onze 4 jarige! Ik doe graag mee.

 • AnnaB

  10 maanden ago

  wauw wat een leuke,en peuter proof zo te zien,lijkt mij erg leuk voor mijn zoontje

 • Marian B

  10 maanden ago

  Mijn kleine meisje pakt elke keer de de bestuurbare auto van mijn zoontje, waar die dan weer niet zo blij mee is. Dit is een mooi en passend cadeau voor mijn peutermeisje. Is het geruzie ook klaar, ieder zijn eigen exemplaar!

 • Iris Bakker

  10 maanden ago

  Jaaaaa, lijkt me ideaal voor onze peuter! Ik doe graag mee

 • G.T.

  10 maanden ago

  Leuk, ik maak graag kans!

 • Claudia Diependaal

  10 maanden ago

  Hoi hoi!

  Deze is zo #GEWELDIG gaaf! Ik kan dan ook niet anders dan meedoen. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt!

  Groetjes Claudia!

 • Nele

  10 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die is na vele uren met zijn autokes spelen, wel klaar om met een grotere auto te gaan rijden 🙂

 • Bonnie

  10 maanden ago

  Leuk. Doe heel graag mee voor mijn zoontje

 • Femke Dekker

  10 maanden ago

  Deze is wel heel gaaf voor mijn mannetjes Gijs, Teun en Mees! Ik zou ze graag blij verrassen.

 • melissa

  10 maanden ago

  Lekker stoer; met een auto racen. ik wist niet dat little tikes ook deze dingen had? maar wel heel leuk; ik doe graag mee voor onze jarno

 • Anne

  10 maanden ago

  Ooh wij wagen heel graag een kansje!

  Hier heeft Papa laatst een nieuwe bestuurbare auto gekocht maar het lukt Ezra nog niet die te besturen.. iedere keer wordt hij zoo gefrustreerd..

  Met deze auto zou hij misschien samen met papa kunnen gaan racen, hoe leuk is dat?!

 • Jolanda

  10 maanden ago

  Dat is nog eens een mooie en kindvriendelijke op afstand bestuurbare auto/bulldozer. Ik doe graag mee voor mijn kleine neefje die helemaal dol is op auto’s.

 • Goele H

  10 maanden ago

  Dit zou mijn meisje ook heel leuk vinden, al denk ik dat haar grote en kleine broers er ook geregeld mee aan de slag zouden gaan. Ik doe graag mee!

 • Laura K

  10 maanden ago

  Super leuk, hier 3 jongens die allemaal gek zijn op auto’s en racen. Dus een zeer welkom cadeau. Ik doe graag mee om kans te maken 😀

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Go Glam nageltjes. Mogelijk gemaakt door @pinkstudio.amsterdam
 • Twee kleine diva’s helemaal happy met hun nieuwe nageltjes van Go Glam. Iedereen mocht het bewonderen van ze. #goglam @lindenbarbosa #binnenkortmeer #uitgenodigd #mamablogger #reviewvolgt @pinkstudio.amsterdam
 • Dol op die oude filmpjes. Mini Sanne hier 😍
 • Dit soort humor houd ik van 😂
 • Ja hoor, we zijn alweer in de stemming 😂
 • Dit is toch zoveel liefde op een vierkante meter? Mijn meisjes! Ze zijn mijn draakjes en mijn allesjes. Wat ben ik trots op wie ze zijn. En ja, er is nog een lange weg te gaan met ook veel hulp van derden, maar de liefde is er niet minder om. En wat zijn ze ook dol op elkaar! Een zusje erbij maakt het helemaal af.
 • Tja...
 • Vind dit spel nu al leuk #megableu #whatdoyoumeme

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Het ultieme slijm maken met de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

Slijm, slijm en nog eens slijm. Het is één van ...

Sluiten