Verhalen van een werkende moeder
TOP
leeftijd 2 tot 4 jaar

“De RC Docer Racer van Little Tikes”

Als kind heb ik ontzettend veel met mijn jongere broertje gespeeld. We konden eindeloos bouwen met de Lego en de meest spannende avonturen beleven met de GI-Joe’s. Eigenlijk met al zijn stoere speelgoed. Er was echter één ding waar ik nooit mee mocht spelen van hem en dat was zijn op afstand bestuurbare auto. Ik weet nog heel goed dat het een prachtige rode auto was en dat ik stront jaloers er op was. Urenlang was hij er mee bezig, tot vervelends aan toe. Want hij ging dan ook irritant tegen je benen aan rijden en zo. Hoe jaloers ik er ook op was, ik was net zo blij toen dat ding kapot ging. Eigenlijk wilde ik zelf een op afstand bestuurbare auto hebben, maar durfde ik dat gewoon niet toe te geven. Het was daarom des te leuker dat ik er nu eentje ontving om te kunnen reviewen. Voordat de meiden thuis kwamen, heb ik de doos uitgepakt en ben ik aan de slag gegaan. Pas toen deze mama echt helemaal klaar was mochten zij een rondje wagen. 

Mijn eerste op afstand bestuurbare auto

De droom auto waar me mee mochten spelen is RC Docer Racer van Little Tikes. Het is een raceauto en bullddozer ineen en uitermate geschikt voor peuters. (Uiteraard te koop bij Bol). Qua rijgedrag dus prima voor mij om eens te proberen. Het duurde ook echt even een paar minuten voordat ik echt het gevoel kreeg voor het apparaat. En torn begon de lol pas echt. Tijdens het rijden kon ik de race auto transformeren naar bulldozer en weer terug. Ik heb ook de schoenen van de kinderen even weggeduwd met de Docer Racer, dus een beetje kracht zit wel in het voertuig. Helaas was de pret van korte duur, want de kinderen kwamen thuis en hebben de review verder volledig over genomen. Snik!

De ervaring van de peuter

Het was voornamelijk de driejarige dame die er echt geen genoeg van kreeg. De Docer Racer reed de hele kamer door. Er was even een klaagmoment dat ie alleen nog maar achteruit ging, wat opmerkelijk is aangezien er alleen een standje vooruit op zit, maar na het draaien van het voertuig was het weer normaal. “Mama, je hebt hem gemaakt! Wat goed!” Ja, ik ben echt enorm technisch. Maar zoals dus gezegd, de Docer Racer kan alleen recht vooruit en naar links en naar rechts. Het heeft maar vier knopjes op de afstandsbediening, dus echt kindvriendelijk. Een knopje om naar links te gaan, een knopje om naar rechts te gaan. Een knopje om om te bouwen naar bulldozer en eentje voor de racewagen. Makkelijk hè? Daarom is het uitermate geschikt voor de peuter.

https://meervanmir.eu/review-rc-docer-racer-van-little-tikes
Facebook Comments

«

»

26 COMMENTS
 • Manon W

  2 jaar ago

  O wow, we zeggen al tijden dat mijn zoontje nog te klein is voor een ‘raceauto’, maar deze zou ik hem wel toevertrouwen, ziet er cool uit! Ik doe mee!

 • Marian Zw

  2 jaar ago

  Die is stoer! Ik loot heel graag mee voor mijn kleinzoon!

 • Patricia Koster

  2 jaar ago

  Wat ontzettend leuk! Mijn jongste zoontje zou dit super vinden. Zijn oudere broertje heeft ook ee n bestuurbare auto en de jongste mag er niet mee spelen. Met deze auto zou hij eindelijk ook mee kunnen doen. …

 • sylvia

  2 jaar ago

  ooohh dat zou super zijn voor onze kleine man, hij wil vaak met de bestuurbare auto van zijn grote broer spelen, maar dat gaat nog niet helemaal goed. ik denk dat deze perfect is om de “moves” te leren en hij is ook nog eens superstoer! ik doe graag mee.

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Leuk zo’n auto op afstand bestuurbaar van Little Tikes.
  Daar maak ik het kleinzoontje van mijn vriendin heel erg blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hem.

 • Els Wanders

  2 jaar ago

  Leuk! Na de gave winacties met slijm, LOL en de arielpop ook een actie die leuk is voor mijn zoontje Niek. Hij is gek op auto’s, doe graag voor hem mee!

 • Marieke Flikweert

  2 jaar ago

  Ik loot supergraag mee voor mijn zoontje!

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar staat vast de naam van kleinzoon tije al op

 • Emmy Lagast

  2 jaar ago

  Mega! Zoonlief zegt al even dat hij een heuse racewagen wil! Wij doen dus graag mee om hem gelukkig te maken!

 • Liesbeth Barto

  2 jaar ago

  Heel graag doe ik mee voor onze jongste kleinzoon die net als zijn papa groot race-fan is 🙂

 • Jeannette de Wit

  2 jaar ago

  Dat zou mijn neefje echt super vinden❣️

 • MarjonS

  2 jaar ago

  Erg leuk voor onze 4 jarige! Ik doe graag mee.

 • AnnaB

  2 jaar ago

  wauw wat een leuke,en peuter proof zo te zien,lijkt mij erg leuk voor mijn zoontje

 • Marian B

  2 jaar ago

  Mijn kleine meisje pakt elke keer de de bestuurbare auto van mijn zoontje, waar die dan weer niet zo blij mee is. Dit is een mooi en passend cadeau voor mijn peutermeisje. Is het geruzie ook klaar, ieder zijn eigen exemplaar!

 • Iris Bakker

  2 jaar ago

  Jaaaaa, lijkt me ideaal voor onze peuter! Ik doe graag mee

 • G.T.

  2 jaar ago

  Leuk, ik maak graag kans!

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Hoi hoi!

  Deze is zo #GEWELDIG gaaf! Ik kan dan ook niet anders dan meedoen. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt!

  Groetjes Claudia!

 • Nele

  2 jaar ago

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die is na vele uren met zijn autokes spelen, wel klaar om met een grotere auto te gaan rijden 🙂

 • Bonnie

  2 jaar ago

  Leuk. Doe heel graag mee voor mijn zoontje

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Deze is wel heel gaaf voor mijn mannetjes Gijs, Teun en Mees! Ik zou ze graag blij verrassen.

 • melissa

  2 jaar ago

  Lekker stoer; met een auto racen. ik wist niet dat little tikes ook deze dingen had? maar wel heel leuk; ik doe graag mee voor onze jarno

 • Anne

  2 jaar ago

  Ooh wij wagen heel graag een kansje!

  Hier heeft Papa laatst een nieuwe bestuurbare auto gekocht maar het lukt Ezra nog niet die te besturen.. iedere keer wordt hij zoo gefrustreerd..

  Met deze auto zou hij misschien samen met papa kunnen gaan racen, hoe leuk is dat?!

 • Jolanda

  2 jaar ago

  Dat is nog eens een mooie en kindvriendelijke op afstand bestuurbare auto/bulldozer. Ik doe graag mee voor mijn kleine neefje die helemaal dol is op auto’s.

 • Goele H

  2 jaar ago

  Dit zou mijn meisje ook heel leuk vinden, al denk ik dat haar grote en kleine broers er ook geregeld mee aan de slag zouden gaan. Ik doe graag mee!

 • Laura K

  2 jaar ago

  Super leuk, hier 3 jongens die allemaal gek zijn op auto’s en racen. Dus een zeer welkom cadeau. Ik doe graag mee om kans te maken 😀

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Cozy Coupe van Little Tikes past in elke tuin - MeerVanMir on november 23, 2018
 • Instagram
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...
  • She’s rockin’ it 😂
  • Samen kijken we naar de blogpanelvideo van @rvgpr . Sofieke vond het erg rustgevend 😂. Ik ben vooral weer enthousiast geworden!

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Het ultieme slijm maken met de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton

  Slijm, slijm en nog eens slijm. Het is één van ...

  Sluiten