Terwijl iedereen van een welverdiende vakantie aan het genieten is, denk ik alvast vooruit aan het nieuwe schooljaar. Het jaar waarin ik niet één, maar twee basisschoolkinderen zal hebben. Halverwege het jaar wordt ons sandwichkind namelijk vier jaar en zal zij zich ook tot de grote school mogen wenden. En ze is er helemaal klaar voor zegt ze. Ze is immers al een hele grote meid. Als het haar uitkomt dan, want als ze zelf moet eten of iets moet opruimen kan is ze ineens nog niet zo groot en heeft ze hulp nodig. Gelukkig hebben we nog een half jaar om haar helemaal klaar te stomen voor de kleuterklas.

Geen afval mee naar school

De school, waar mijn kinderen naar toe gaan, is een afvalvrije school. Dat betekent dat als ik zakjes of pakjes meegeef ik er op aangekeken en aangesproken wordt. Het houdt dus ook in dat de kinderen een goede broodtrommel en drinkbeker mee moeten. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb, zijn het wel bekers die open gaan en de tas vervolgens de rest van de dag naar (zure) melk ruikt. Aangezien ik ook steeds meer verhalen hoor over verdwenen lunchtrommeltjes, wilde ik er eentje die echt uniek zou zijn. Natuurlijk had ik ook gewoon stickertjes er op kunnen plakken zoals ik altijd doe, maar als je dan een gepersonaliseerde lunchset bij MyMepal tegenkomt, dan moet je die kans grijpen. Toch?

Mepal campus set

Misschien herken je het merk wel nog van je eigen schooltijd? Ik herinner me in ieder geval dat we daar altijd drinkbekers van hadden. Ze kwamen in alle kleuren en waren vrij duidelijk te herkennen aan de ronde dop / deksel met een dikke rand. Gelukkig is de vertrouwde vorm van de schoolbeker onveranderd. Het sluit alleen nog beter dan het vroeger deed. Dit geldt ook voor de broodtrommel (deze komt overigens met een handig bento bakje en vork erin). Door de handige klik weet je of je het goed gesloten hebt. En ze zijn tegenwoordig geheel naar je eigen stijl te maken. Want niet alleen de kleur van de beker zelf kan je kiezen, maar ook welke printjes je erop zou willen hebben. Sterker nog, je kan zelfs je lunchset personaliseren met een eigen foto! Ik zelf heb gekozen voor een roze basiskleur met een feestmotiefje erop. Het zag er zo vrolijk uit. De naamletters heb ik zwart en groot gemaakt, zodat daar geen verwarring over kan bestaan. Eenmaal alles afgerond was het binnen enkele dagen binnen. Een super service dus. En de bijna kleuter kon maar één woord uitbrengen toen ze haar nieuwe lunchset zag; Wow!!!

Winactie
Goede dingen moet je delen, dus mag ik van MyMepal drie mensen blij maken met een campus set. Je kan dan een broodtrommel, inclusief Bentobox en vorkje, en een schoolbeker helemaal naar je eigen smaak pimpen. Omdat ik erg nieuwsgierig ben, hoor ik graag van je voor welke kleur je zou kiezen. Alleen dan maak je kans op één van de drie setjes. De winactie loopt tot en met 11 augustus en de winnaar maak ik te zijner tijd bekend op Facebook. Ook zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing en deze kan je hier vinden.