Het schooljaar goed beginnen met de Campus Set van MyMepal

Terwijl iedereen van een welverdiende vakantie aan het genieten is, denk ik alvast vooruit aan het nieuwe schooljaar. Het jaar waarin ik niet één, maar twee basisschoolkinderen zal hebben. Halverwege het jaar wordt ons sandwichkind namelijk vier jaar en zal zij zich ook tot de grote school mogen wenden. En ze is er helemaal klaar voor zegt ze. Ze is immers al een hele grote meid. Als het haar uitkomt dan, want als ze zelf moet eten of iets moet opruimen kan is ze ineens nog niet zo groot en heeft ze hulp nodig. Gelukkig hebben we nog een half jaar om haar helemaal klaar te stomen voor de kleuterklas.

Geen afval mee naar school

De school, waar mijn kinderen naar toe gaan, is een afvalvrije school. Dat betekent dat als ik zakjes of pakjes meegeef ik er op aangekeken en aangesproken wordt. Het houdt dus ook in dat de kinderen een goede broodtrommel en drinkbeker mee moeten. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb, zijn het wel bekers die open gaan en de tas vervolgens de rest van de dag naar (zure) melk ruikt. Aangezien ik ook steeds meer verhalen hoor over verdwenen lunchtrommeltjes, wilde ik er eentje die echt uniek zou zijn. Natuurlijk had ik ook gewoon stickertjes er op kunnen plakken zoals ik altijd doe, maar als je dan een gepersonaliseerde lunchset bij MyMepal tegenkomt, dan moet je die kans grijpen. Toch?

Mepal campus set

Misschien herken je het merk wel nog van je eigen schooltijd? Ik herinner me in ieder geval dat we daar altijd drinkbekers van hadden. Ze kwamen in alle kleuren en waren vrij duidelijk te herkennen aan de ronde dop / deksel met een dikke rand. Gelukkig is de vertrouwde vorm van de schoolbeker onveranderd. Het sluit alleen nog beter dan het vroeger deed. Dit geldt ook voor de broodtrommel (deze komt overigens met een handig bento bakje en vork erin). Door de handige klik weet je of je het goed gesloten hebt. En ze zijn tegenwoordig geheel naar je eigen stijl te maken. Want niet alleen de kleur van de beker zelf kan je kiezen, maar ook welke printjes je erop zou willen hebben. Sterker nog, je kan zelfs je lunchset personaliseren met een eigen foto! Ik zelf heb gekozen voor een roze basiskleur met een feestmotiefje erop. Het zag er zo vrolijk uit. De naamletters heb ik zwart en groot gemaakt, zodat daar geen verwarring over kan bestaan. Eenmaal alles afgerond was het binnen enkele dagen binnen. Een super service dus. En de bijna kleuter kon maar één woord uitbrengen toen ze haar nieuwe lunchset zag; Wow!!!

Winactie
Goede dingen moet je delen, dus mag ik van MyMepal drie mensen blij maken met een campus set. Je kan dan een broodtrommel, inclusief Bentobox en vorkje, en een schoolbeker helemaal naar je eigen smaak pimpen. Omdat ik erg nieuwsgierig ben, hoor ik graag van je voor welke kleur je zou kiezen. Alleen dan maak je kans op één van de drie setjes. De winactie loopt tot en met 11 augustus en de winnaar maak ik te zijner tijd bekend op Facebook. Ook zijn mijn winactievoorwaarden van toepassing en deze kan je hier vinden.

30 thoughts on “Het schooljaar goed beginnen met de Campus Set van MyMepal

 • Marieke Flikweert says:

  Dit is wel heel tof. Als ik zou willen zou ik voor een lichtblauw gaan met een donkerblauwe rand van deksel/dop. Met in koeienletters de naam Elin.

 • Oh leuk om zeker nooit de spullen te kunnen verliezen of verwisselen! Ik zou voor mijn dochtertje Fenna graag iets Roze of paars (of de combinatie 😀 ) kiezen. We kiezen vrij vaak voor iets uniseks zodat we het bij een volgende kindje zeker kunnen hergebruiken maar deze zou dan echt wel helemaal voor haar zijn, helemaal voor een meisje! 😀

 • Lindsey roosen says:

  Oooooh leuk zeg deze winactie! Ik zou voor echte jongens kleurtjes gaan en ik denk dat ik het zelf uit laat kiezen door mijn zoon Mathijs! Super handig zon set voor het nieuwe schooljaar!

 • Ik zou voor roze gaan. Misschien met wat geel erbij. Ik ben een enorme fan van mepal. Mijn oudste dochter heeft van de oude collectie een broodtrommel en beker. Ideaal! Dus doe graag mee aan deze leuke actie voor mijn jongste dochter Mila.

 • Dat verhaal van de verdwenen lunchtrommeltjes ken ik, daarom zou ik graag voor mijn dochter een nieuwe set willen ontwerpen met naam. Dan is er geen twijfel over mogelijk. Ik denk dat ze gaat voor roze of misschien paars.

 • Hier al jaren favoriet en ik vind de nieuwe versie zeker een verbetering! die heeft mijn man voor vaderdag met een foto van de jongens. Nu de jongens nog nieuwe bakjes, erg leuk om ze persoonlijk te maken
  Ik zou voor blauw en groen tinten gaan. Vorige keer zwart maar dat vind ik toch lastig, met schoonmaken zie je niet of ze ook echt goed schoon zijn.

 • Mijn dochtertje gaat ook bijna naar school! Uiteraard zal de kleur roze worden. De rand waarschijnlijk paars. En als het kan haar naam erop, is het ook meteen duidelijk van wie het is 😉

 • Voor mijn dochtertje hebben we al een mooie set bij MyMepal besteld, na de schoolvakantie gaat ze naar groep 1. Ze heeft de set helemaal zelf samengesteld. Ik doe graag mee voor mijn zoontje, in de kleur blauw met turquise rand en gele sluiting. Als achtergrond zou ik iets van auto’s voor hem uitzoeken, en natuurlijk zijn naam er ook op. Dan zouden ze allebei een mooie set hebben.

 • Ik maak graag kans! Mijn peuter die komend schooljaar voor het eerst naar school mag, zou helemaal blij worden van een rode, dat is zijn lievelingskleur!
  Ik heb helaas geen FB.

 • Manon Laurier says:

  Oh wat een leuke actie! Ik zou gaan voor de kleur geel want dat is de lievelingskleur van mijn dochter. Ze gaat binnenkort naar de basisschool en zo’n leuk setje zou helemaal geweldig zijn voor haar.

 • Claudia Diependaal says:

  Ik ga voor turquoise! Zo fijn deze bekers en dozen niet kapot te krijgen bijna! Ik heb ooit een beker gehad die wel lekte maar toen heb meteen een nieuwe gekregen!

 • Wat een leukeactie. Het perfecte bakje voor Gijs is groen met blauw … maar één ding wist hij zeker: Het plaatje van de gele raceauto moet er op! Ik zou mijn mannetje graag verrassen met deze leuke prijs!

 • anita kempenaers says:

  leuke actie, doe graag mee voor het blauwe bakje met rood dekselll en groene rand , voor de beker blauw met groene rand, leuk voor mijn kleinzoontje

 • Jaaa gaaf! Onze zoon mag na de vakantie starten op de basisschool en zou graag voor de blauwe met rood willen gaan omdat dit zijn lieverlings kleuren zijn.
  Fingers crossed!

 • Albertine van Veldhuizen says:

  Hé, ik zie nu pas dat er ook nog een andere afdeling met comments is, dus reageer ik hier ook maar ….
  De kleuren roze en aqua doen het hier heel goed, dus die zou ik voor Daphne kiezen.
  Ze wordt in september 7 jaar en gaat naar groep 4…
  Aangezien ze helemaal verliefd is op de pony van haar zus, zou ik er een leuke foto van haar met Replay op laten maken…
  Ik denk dat ze dat het allerleukste cadeautje van de dag gaat vinden! (Samen met een basketbalpaal die ze vraagt voor in de achtertuin )

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.