Al een tijdje was ik aan het twijfelen of ik nieuwe oordopjes wilde voor mijn telefoon. Ik gebruik nu gewoon degene die bij mijn iPhone kwamen en die werken op zich prima. En als iets nog goed is, waarom zou je het dan vervangen? Toch was ik al eerder overstag gegaan en had ik oordopjes besteld bij mijn grote Chinese vriend. Voor tien euro wilde ik dat wel eens proberen. Dan merk je maar weer dat goedkoop niet altijd waar voor je geld is. Muziek klonk alsof ik in een soort fabriekshal naar een radiootje aan het luisteren was. Bovendien leek het wel alsof mijn oren het formaat van Dombo hadden, want Pods vielen de hele tijd er uit. Geen succes dus en ik had het hele concept van draadloze oordopjes al afgeschreven. En toen mailde JBL mij.

Waarom nu toch wel draadloze oordopjes?

Je vraag je vast af waarom ik dan toch wel overgestapt ben naar draadloze oordopjes. Waarom ben ik akkoord gegaan met het proberen van iets waar ik eerder echt gewoon geen fan was van die dingen? Het antwoord is heel simpel: thuiswerken! Net zoals iedereen ben ook ik weer druk aan het werk vanuit huis, dus ben ik afhankelijk van mijn eigen apparaten. Voor mijn werk moet ik vaak bellen met cliënten en ondertussen een verslag van hun verhaal maken op de computer. Een telefoon aan mijn oor is dan echt niet handig. Voorheen kon ik het prima af met de meegeleverde oordopjes, maar laatst merkte ik toch steeds vaker het allergrootste nadeel. Ik kan niet tegelijkertijd mijn oordopjes en de oplader in mijn telefoon hebben. Vreemd genoeg gebruiken ze dezelfde ingang. Niet handig bedacht als je het mij vraagt. Dus daarom wilde ik toch de draadloze oordopjes weer een kans geven, maar dan wel die van een degelijk merk. Geen draad scheelt overigen ook enorm als je in de buurt van kleine kinderen aan het bellen bent. Op de een of andere manier heeft een snoer een enorme aantrekkinsgkracht op de dreumes. En ik had er ook vaak ruzie mee als in dat ik er in verstrengelde raakte en zelfs een keer in de auto deur heb laten hangen.

Roze JBL earbuds

Voor mijn verjaardag heb ik van JBL de roze draadloze oordopjes gekregen. Geweldig cadeau! De kleur valt lekker op en zo weet ik ook zeker dat manlief ze niet stiekem zal inpikken. Verder werken ze echt prima. Ik voel me wel een beetje een nerd als ik ze in heb, want volgens mij zijn ze aan tandje groter dan die van het bekende duurdere merk. Maar eigenlijk interesseert me dat vrij weinig. Ik vind iedereen er al lichtelijk belachelijk uit zien met die dingen in de oren. Mij gaat het er om of ze goed werken, ook qua verbinding, en een fijn geluid produceren. Wat dat betreft is JBL prima geslaagd. En deze vallen niet uit mijn oren!!! Inmiddels heb ik ze al een tijdje in gebruik en ben nog steeds enthousiast. Als je dus op zoek bent naar goede draadloze oordopjes voor een redelijke prijs, dan zijn de JBL Tune 225TWS wellicht iets voor jou. En ze komen ook nog eens in veel leuke kleurtjes!

Ook de speakertjes van dit merk zijn trouwens erg leuk. Ik heb er zelf twee, die ik graag gebruik als ik met de kinderen op pad ga of in de badkamer. Ze zijn al niet zo prijzig en vaak is er ergens wel een JBL Speaker aanbieding, dus zeker de moeite waard om in huis te halen.

draadloze oordopjes JBL

De kinderkoptelefoon van JBL

Voor onze oudste op school hebben destijds al een koptelefoon van JBL in huis gehaald. Eentje speciaal voor kinderen en die ook een begrenzing er op heeft. We zijn uiteraard erg zuinig op de gevoelige oortjes van onze meisjes en als ze die graag willen verpesten met teveel decibellen doen ze dat maar als ze volwassen zijn. Toch? Daarom hebben we ooit de JBL JR310-hoofdtelefoon aangeschaft. Daarmee kan het volume nooit hoger dan 85dB! Daarnaast heeft de koptelefoon ook en anti-klittenband kabel met microfoon en afstandsbediening. Ideaal dus nu de kinderen thuis onderwijs hebben en wel af en toe moeten kunnen “zoomen” met de juf. Ook is het wel fijn als ze even naar instructies moeten luisteren en geen omringende geluiden kunnen gebruiken. Echt gewoon een fijne koptelefoon van JBL en zeker een aanrader nu we thuis les hebben!

koptelefoon voor kind

Winactie

Van JBL mag ik iemand blij maken met de kinderkoptelefoon zoals hierboven aangegeven. Wil jij deze winnen? Laat dan een reactie achter en wie weet stuur ik het naar je op. Meedoen kan tot en met 30 januari. Succes!