Kleine meisjes worden groot. Over twee weken onze peuter geen peuter meer en zal zij als kleuter voor het eerst naar school gaan. Ik vond het bij de oudste al een bijzonder moment en ik merk dat het nu ook weer wat met mij doet. Ik kijk er nu al naar uit om haar met die oversized rugzak de school in te zien lopen om schoorvoetend naar haar klaslokaal te gaan. Daar zal ze vast net als haar grote zus vol verbazing naar de taferelen van haar nieuwe klasgenootjes kijken, die hun energie kwijt moeten. Hoe moe zal zij zijn na de eerste week school? En hoe gaat ze het overblijven en de bso ervaren? Over een paar weken weten we dat gewoon al.

Lunchtrommel, beker en fles

Natuurlijk zijn we thuis al met de voorbereidingen van het naar school gaan begonnen. Haar lunchbox en beker heb ik destijds gemaakt bij MyMepal, dus wat dat betreft zou ze gereed zijn voor haar nieuwe avontuur. Ervaring leert echter dat bekers nog wel eens vergeten worden in de tas en dat een extra exemplaar nooit weg is. Dus nam ik weer een kijkje op de site van MyMepal. Daar zag ik een nieuw product, de Ellipse waterfles! Die wilde ik wel hebben. Niet alleen voor de meiden, maar ook voor mezelf. Ik loop namelijk vaak met een flesje water rond en nu kon ik er dan eentje hebben met mijn naam er op. Handig ook voor tijdens het sporten, aangezien iedereen altijd met dezelfde bekende flesjes naar training komt.

Ik heb de Ellipse dus besteld, vier stuks! Voor alle meiden één en uiteraard voor mezelf (manlief wilde niet). Twee dagen na bestelling had ik ze gewoon al binnen en ze zijn leuk!!! Ook de meiden waren erg enthousiast. Nu zijn we dus echt helemaal klaar voor school.

Winactie

Omdat het een feestje is binnenkort en met een bijzondere leeftijd, mag ik twee mensen blij maken met een campus lunchbox én de nieuwe gave Ellipse waterfles. Wil je kans maken op dit setje? Laat mij dan weten welke kleur fles je zal kiezen mocht je winnen. Je kan ze hier vinden. Zie je nog meer leuke dingetjes die je stiekem wel wil hebben? Gebruik dan de code KW20340-DOE (geldig tot en met 1 juni) en ontvang 10% korting. De winactie loopt tot en met 16 maart. Succes!