Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Onder de pannen met de Under Wraps bal”

Al een paar keer eerder heb ik geschreven over de fascinerende L.O.L. ballen. Het blijkt nog immer een zeer populair stuk speelgoed te zijn en op menig verlanglijstje te staan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er weer een nieuwe variant van deze suprisebal is uitgekomen. De nieuwst versie heet L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal en is net wat specialer dan de vorige. Het deed me zelf denken aan een escape room, maar in plaats van eruit probeer je dan er in te komen. Dat vroeg natuurlijk om een nader onderzoek van twee echte speurneuzen, Lotte en Maud, die het helemaal niet erg vonden om te ontdekken of deze L.O.L. Surprise net zo leuk is als de rest uit de reeks.

L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal

Mijn dochters van 10 (Lotte) en 7 (Maud) zijn dol op de verrassingseieren van L.O.L. Surprise. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat na het uitpakken de lol er wel af zou zijn, maar ook na het uitpakken van de eieren spelen ze vrolijk met de poppetjes en hun accessoires. Ze waren dan ook heel blij verrast dat ze “zomaar” een L.O.L. Surprise mochten uitpakken. En het was ook nog eens een heel speciaal ei. Bij het afwikkelen van het eerste papier kreeg je een loep waarmee je kon lezen wat je moet doen bij dit ei: de geheime aanwijzingen zoeken! Na het uitpakken van het tweede papier bleek dat het een roze met gouden bal was. Prachtig natuurlijk volgens Lotte en Maud. Daarbij kregen ze een nieuwe aanwijzing die ze met de loep moesten lezen: boven op de berg. Ook kregen ze een papiertje die je met de speciale loep kon lezen. Hier stonden 6 codes op voor 4 sloten op de bal. Om de beurt voerden ze de codes in en het ene na het andere geheime vakje ging open. In de kleine geheime vakjes zaten de accessoires: een rood flesje, kleertjes en schoentjes. En in het grote vak zat het poppetje met nog 2 accessoires: een zonnebril en een speen. Maud werd helemaal lyrisch van die speen! Het poppetje werd natuurlijk gelijk aangekleed en Maud constateerde dat het poppetje ook een hele mooie onderbroek had! Het is maar waar je blij van wordt natuurlijk 😉 En ze ontdekten ook nog dat de haren van het poppetje verkleurden als ze warm worden. Dan worden ze namelijk grijs. ’s Avonds in bad kwamen ze tot de ontdekking dat de ogen en de haren verkleurden in het warme water en op het broekje en topje kwam een hartje te staan. Zo vonden ze steeds nieuwe dingen uit bij het grappige poppetje. Lotte en Maud vonden het leukste van de bal dat je allemaal codes in moest voeren, een soort escaperoom in het klein en daarom net iets anders dan anders. Enige probleem waar ze tegenaan liepen, was op welke kamer het poppetje mocht komen te staan… Ze hebben een goede oplossing bedacht: de ene dag bij Lotte en de dag daarna bij Maud! Prima bedacht van de meiden 😊

Missie geslaagd

Het is al duidelijk dat ook de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps bal wederom een succesje is. Gezien de prijs is het ook uitermate geschikt als verjaardagscadeau of voor de Sint of Kerst. Voor meer informatie erover klik je hier. Of alvast weer een beetje in de feeststemming te komen, heb ik weer een leuke winactie. Ik zal maar liefst drie mensen blij maken met zo’n leuke Under Wraps bal. Als je kans wil maken laat je gewoon een reactie achter onder dit bericht of op Facebook. Mee doen kan tot en met 20 oktober. De winnaar maak ik op Facebook bekend.

Facebook Comments

«

»

25 COMMENTS
 • Marian Zw

  1 jaar ago

  Wat een leuke cadeau voor mijn dochter zou dit zijn, einde van de volgende maand is ze jarig, wie weet mag ik haar ermee verrassen

 • Manon

  1 jaar ago

  Leuk, ik doe mee!

 • Cindy Framke

  1 jaar ago

  Superleuk! Mijn dochter is volgende maand jarig en dit staat heel hoog op haar verlanglijstje

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  mijn kleindochter is dol op verrassingen

 • Wendy Van De Reyd

  1 jaar ago

  Ons Sharona word in december 8 jaar, en is al grote fan van de LOL surprise ballen, deze kent ze nog niet , en is dan Een nog grotere surprise moest mama deze winnen , zou ze mega geweldig vinden ‍♀️

 • Kim

  1 jaar ago

  Ei ei ei, hiervan wordt onze Pip super (L.O.L) blij

 • Nele

  1 jaar ago

  Leuk voor mijn dochtertje, ik doe graag mee

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Weer een toffe actie! Ik waag heel graag een kansje voor mijn prinsesje

 • Sonja Rietjens

  1 jaar ago

  Wauw mega leuke actie , hoe gelukkig zou mijn kleindochtertje 7j wel niet zijn , moest ze deze kunnen winnen , leuke verrassing voor in december, duim zeker mee

 • Heidi

  1 jaar ago

  Leuke actie, ik doe mee voor mijn nichtje. Kan ik haar blij maken met de feestdagen!!

 • Heidi

  1 jaar ago

  Leuk ik doe mee voor Mn nichtje kan ik haar blij maken met de feestdagen!!

 • Jos neys

  1 jaar ago

  Klein kansje,maar Ooh zo een grote surprises voor mijn kleindochter , duim en deel dus graag mee

 • Milou Vink

  1 jaar ago

  Jaaaa ik wil hem graag hebben ben er heel fan van !

 • Milou

  1 jaar ago

  Jaaaa ik wil hem graag hebben ben er heel fan van !

 • Pia van Holsteijn

  1 jaar ago

  Ohhh dat zou er hier eentje helemaal het einde vinden! Ze heeft het over niks anders dan LOL surprise… en eerst snapte ik dat niet, maar inmiddels ben ik ook om… bet is wel errug leuk! En deze moet je dus open puzzelen?! Extra gaaf!!

 • Tamara v Bodegom

  1 jaar ago

  Oeeeehhhh onze bijna jarige dochter (ze is woensdag jarig) is SUPER fan! Ze heeft haar verjaardagskratje bij intertoys dan ook gevuld met alles van LOL surprise hahaha! Ik ga voor haar duimen

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Hier maak ik mijn kleindochter van 6 jaar ongelofelijk blij mee.

  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Els Wanders

  1 jaar ago

  Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje Lisa!

 • Patricia Paling

  1 jaar ago

  Ohhh…super gaaf!!! Mijn dochter is helemaal dol op alles van L.O.L. De Under Wraps staat dan ook hoog op haar verlanglijstje! Zou een geweldig cadeau zijn voor de feestdagen of haar 7de verjaardag op 22-12!

 • G.T.

  1 jaar ago

  Klinkt leuk! Ik zou graag mijn nichtje blij maken met zo’n Under Wraps bal, leuk voor 5-12!
  Ik heb helaas geen FB.

 • Marian B

  1 jaar ago

  Een verrassende Wraps bal dat geeft mijn meisje hier vast veel speur en speelplezier. Komt goed van pas voor de feestdagen.

 • MarciavKan

  1 jaar ago

  Jaaaa, superleuk! Met name onze jongste dochter Hannah is nog steeds dol op LOL en is zeker geen eendagsvlieg gebleken. Deze variant staat hoog op haar verlanglijstje voor Sinterklaas!

 • Corinne de Graaf

  1 jaar ago

  Leuk voor mijn dochter.Ik doe graag mee.

 • Jikke

  1 jaar ago

  Echt gaaf! Daar zou mijn dochter vast heel blij mee zijn. Ik doe dus graag mee.

 • Bjorn Neys

  1 jaar ago

  Voor mijn dochtertje super graag , ze is een grote fan van de LOL surprise ballen , deze kent ze nog niet , wil haar er dus graag mee verrassen

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Vond ik deze ineens tussen mijn foto’s 😂 #selfie
 • Me and minime
 • Even geen schoolwerk, want het is weekend. Maandag gaan we er weer fris tegenaan. We blijven positief! #Corona #thuisonderwijs #quarantine #scholendicht #mamaisjuf
 • Mijn heerlijke bollie 😍
 • Even tussendoor wat uitwaaien
 • Zou dit een voorbode voor de rest van het onderwijs zijn? #corona #thuisonderwijs #scholendicht
 • Was een heerlijke middag met @mamasliefste en @lisetteschrijft bij @dekoperenkat in #Delft.
 • Lekker in dromenland 😍. Mijn mooie dochter. En ja, ze heeft berg op haar hoofdje en een ooievaarsbeet op haar ogen, maar ik vind haar nog steeds prachtig.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
In mijn eentje met vier kinderen op stap

Vorige week woensdag ben ik voor het eerst in tijden ...

Sluiten