Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De BubaBloon is meer dan een bal”

Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat er bepaalde merken zijn waar ik vaker over geschreven heb en stiekem gewoon heel erg fan van ben. Ik kan er niets aan doen, want ze maken nou eenmaal leuke producten. En als je dan de luxe hebt om zo nu en dan het zelf te mogen proberen, word je gewoon nog blijer van het merk. Één van de merken waar ik dus zo dolenthousiast van word, is de Kleine Giraf.

Kleine Giraf heeft alles

De eerste keer dat ik hoorde van de Kleine Giraf was toen ik Sophie als kraamcadeau voor mijn oudste dochter kreeg. Ik wist niet dat zoiets simpels zo geweldig kon zijn. Inmiddels zijn we tal van producten verder en is mijn liefde voor dit merk alleen maar toegenomen. Als je nog op zoek bent naar een leuk geschenk voor de feestdagen weet ik dan ook dat je zeker zal slagen als je even een kijkje neemt op de website. Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een leuk schoen-, Kerst- of verjaardagscadeautje heb ik wel een leuke suggestie voor je.

De BubaBloon

Het heet de BubaBloon. Eigenlijk is het gewoon een soort van ballon, maar dan met een leuk omhulsel wat het gelijk ook een stuk geschikter maakt voor de allerkleinste kindjes. Er zijn heel veel verschillende varianten van te verkrijgen, maar er is één die net wat specialer is dan de andere. Hoe gaaf is het namelijk om zelf je bal in te kleuren? Met de BubaBloon Color Your Own kan dat dus gewoon. En dan niet één keer, want na het wassen van de zak kan je gewoon alles weer opnieuw inkleuren. Zo kan er elke keer met een “nieuwe” bal gespeeld worden.

Aangeraden door de fysiotherapeut

Wat ik zelf ook wel erg leuk vind aan de BubaBloon is hoe goed het is voor de ontwikkeling van de armspiertjes van de allerjongsten. Wij kregen als advies van de fysiotherapie om de dreumes zoveel mogelijk met een grote bal te laten spelen als ze op haar rug ligt. Maar een gewone bal is gelijk zo zwaar en een strandbal of te groot of te weinig grip. De BubaBloon is het perfecte maatje om mee te trainen, je pakt het goed beet en het is vrij licht. Als je dus wat extra stimulans wil voor je kleintje is dit product wat mij betreft een echte aanrader!

Winactie
Van Kleine Giraf mag ik iemand blij maken met een BubaBloon. Wil jij er eentje winnen? Laat dan een reactie achter dat je mee doet. De actie loopt tot en met 21 november en op Facebook wordt de winnaar bekend gemaakt.

Facebook Comments

«

»

16 COMMENTS
 • Anna

  11 maanden ago

  Oooh wat geweldig! Ik doe graag mee!!
  Facebook: An Na

 • Jacobine Mol-Broekhuizen

  11 maanden ago

  O, wat leuk. Doe graag mee voor onze jongste dochter Anne-Mae!

 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

  die vind kleinzoon quinn vast helemaal te gek

 • Betti Scheringa

  11 maanden ago

  Doe graag mee
  Zo kunnen ze veilig spelrn met een ballon
  Leuk voor dochters en gastkinderen

 • Lynn Mahieu

  11 maanden ago

  Mijn dochtertje van net een jaar is een grote fan van ballen! Ze loopt de hele dag ‘bal, bal’ te zeggen en speelt dan ook graag met ballen en ballonnen (die na haar verjaardag met veel plezier bleven liggen!) Deze lijkt me weer net dat tikje anders dan haar standaard ballen en ballonnen dus die proberen we graag eens uit!

 • Monica Peeters

  11 maanden ago

  Wat een leuk idee! Ik weet zeker dan onze kleinzoons zich er mee zullen vermaken.

 • Jess Kniest

  11 maanden ago

  Wat een geweldige uitvinding! Onze kleine meid (en haar moeder) zou dit geweldig vinden dus ik waag graag een kans!

 • Jess Kniest

  11 maanden ago

  Wat een geweldige uitvinding! Onze kleine meid (en haar moeder) zou dit geweldig vinden dus ik waag graag een kans

 • Marian B

  11 maanden ago

  Dit ken ik helemaal niet, maar je hebt me enthousiast gekregen! Speel- en kleurplezier! Ballen/ballonnen en kleuren doen het altijd goed bij mijn dochtertje. En wat top dat je het kan uitwassen en gewoon opnieuw kan kleuren, zo blijft je er plezier van houden. Lijkt me een tof cadeautje, ik doe mee!

 • Simone

  11 maanden ago

  Ik doe graag mee!

 • Nele

  11 maanden ago

  leuk voor de kindjes of om cadeau te geven aan één van mijn zwangere vriendinnen.

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Wat een grappige bal en wat apart dat je hem uit kunt wassen en steeds weer opnieuw kunt inkleuren.
  Dat vindt mijn jongste kleindochter vast ook erg leuk.
  Ik volg op Bloglovin, heb geen facebook, maar doe graag mee.

 • Lieke van Veen

  11 maanden ago

  Super leuk voor mijn neefje ik doe graag mee!

 • Andy E

  11 maanden ago

  Ik doe heel erg graag mee. Mijn zoontje zou hier dolblij mee zijn!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Haar favoriete speeltjes om de armpjes te trainen - MeerVanMir on november 14, 2018
 • Pingback: Voor het eerst tekenen met het Nijntje tekenbord - MeerVanMir on november 14, 2018
 • Instagram
  • Even de kussens testen in @ikeanederland 😂
  • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
  • Weeeeeeeeeekend!
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Eindelijk eens een goed bericht!

  Joehoe!!! Na al die geen nieuws of vervelende berichten kan ...

  Sluiten