Nog even en dan is het alweer Vaderdag. Een dag helemaal in het teken van het papa zijn. De meiden zijn vast alweer druk bezig met de voorbereidingen op school en het kinderdagverblijf. Ik ben benieuwd of de oudste dit keer niet vergeet, dat ze een rijmpje heeft ingestudeerd. Dat was iets waar ik erg naar uitkeek op Moederdag en mijn hart smolt helemaal toen ze later op de ochtend ietwat verlegen het gedichtje op dreunde. Mierzoet, maar oh zo schattig.

Het minder leuke aan Vaderdag vind ik, dat ik weer iets origineels moet verzinnen om aan de papa van mijn kinderen te geven. Het is al zo vaak voorgekomen, dat ik denk iets leuks te hebben gekocht en dat het vervolgens ongebruikt in de kast blijft liggen. De hardloopriem met flesjes, die de kinderen vorig jaar hebben gegeven, is ook nog niet gebruikt. Nog even en ik pik het in.

Het is gelukkig niet met alle cadeaus zo. Soms weet ik het juiste product te vinden en wordt het juist weer heel intensief gebruikt. De thermosbeker van twee jaar geleden bijvoorbeeld wordt nog dagelijks gevuld met koffie voor onderweg. Wat ook zeker een succes was als cadeau voor Vaderdag, was de mok met een foto van de kinderen erop. (hmmm, weer iets met koffie. Ik zie ineens een patroon). Ook hier werd elke dag opnieuw gebruik van gemaakt. En helaas voor hem is deze twee weken geleden gesneuveld. Helaas voor hem, want voor mij betekent het dat ik weer een cadeau voor Vaderdag heb!

Het bedrijf waar ik toentertijd de beker vandaan had, bestaat niet meer. Ik moest dus een nieuwe onderneming vinden waar ik bedrukte mokken kon kopen. Tja, als je dan een website tegen komt dat gespecialiseerd is in mok bedrukken, dan weet je wel zeker dat je niet verder hoeft te zoeken. Ik had van te voren al bedacht, dat ik weer een mok met foto zou willen en was in de veronderstelling dat ik dan snel klaar zou zijn. Nou niet dus. Je kan namelijk ook verschillende soorten en formaten bekers bestellen. Aangezien manlief zijn koffie drinkt met veel melk leek een grote variant mij de beste keuze. Ik zelf was ook erg gecharmeerd van de mok met de gekleurde binnenkant. Het was net wat anders dan de reguliere koffiebeker.  En voor de prijs van €7,75 hoef je het ook niet te laten. Dan is het ook niet erg als het weer sneuvelt (en dan heb ik gelijk weer een cadeau voor zijn verjaardag 😉).