Als er iets is wat ik altijd erg schattig vind, is het wel een klein kind dat met een enorme rugzak op rond loopt. Dat je denkt “hé rugzak, waar ga je met dat kindje naar toe?” En tegenwoordig zijn er ook zoveel leuke varianten backpacks te vinden. In mijn tijd, jaren geleden, waren het voornamelijk effen kleuren met zo nu en dan een printje. Qua omvang en uiterlijk vertoon waren ze allemaal vrijwel identiek. Nu kan je rugzakken vinden geheel naar je smaak. Ben je fan van eenhoorns? Op google krijg je 341.000 resultaten als je de woorden “eenhoorn rugzak” in typt. Genoeg keuze dus.

In het dinosaurus thema

Voor mijn zus ging ik op zoek naar een dinosaurus rugzak voor haar oudste zoon. De kleine man is nog geen twee, maar wel al fan van dinosaurussen. Ook niet zo onbegrijpelijk, want het is hem met de paplepel ingegoten. Op zijn geboortekaartje stond namelijk er al eentje afgebeeld en in huis heeft hij zowel een kist als een bankje met dezelfde afbeelding van de dinosaurus er op geschilderd. Een rugzak van dit uitgestorven wezen hoort daar dan natuurlijk ook bij. En uiteraard wist ik al waar ik deze kon vinden voor mijn kleine neefje.

De Zoocchini rugzak

Van Zoocchini wist ik dat ze hele leuke rugzakken hadden voor kinderen vanaf drie jaar oud. Oké, voor mijn neefje iets te groot dus, maar dan was het maar op de groei in huis gehaald. Bovendien staat zo’n enorme rugzak gewoon schattig. De Devin the Dinosaur is het geworden, want het lijkt best aardig op de dinosaurus van het geboortekaartje. En met de grote ritsen en vele handige opbergvakjes is het ook gewoon een handige rugzak. De kleine man maakte het praktische niet zoveel uit en was meer verwonderd over het uiterlijk van de tas. Hij was er zo blij mee toen ik hem het gaf. Hij heeft er de hele dag mee rond gelopen en wilde het niet meer af doen. De Award voor de leukste tante was zeker weten voor mij.

Winactie

Met goede producten moet je anderen ook blij maken, dus mag ik een Zoocchini rugzak naar keuze weggeven. Om kans te maken hoef je alleen maar even te laten weten welke je voorkeur heeft. Je kan meedoen tot en met 4 mei. De winnaar maak ik bekend op Facebook. Succes!