Het is alweer bijna vier jaar geleden dat ik besloot het reilen en zeilen in ons leven online te zetten. En er is zoveel geschreven sinds die tijd. Niet alleen door mij, maar ook door diverse gastbloggers. Soms scroll ik wel eens door de oude artikelen heen. Heel grappig om ze ook terug te lezen, want mijn schrijfstijl is inmiddels echt veranderd. Dit geldt overigens ook over hoe ik ten opzichte van vier jaar geleden in het leven sta, maar dat is weer een ander verhaal.

Iedereen heeft toch een toilettas?

Laatst kwam ik zo ook één van mijn eerste reviews tegen. Het ging over de oudste twee meisjes, die bij hun opa en oma gingen logeren en een eigen gepersonaliseerde toilettas meekregen. Tot op de dag van vandaag gebruiken we deze nog. Ik was daarom ook echt in de veronderstelling dat ieder kind wel eens toilettas zou hebben. Dat is dus blijkbaar niet zo. Toen mijn kleine nichtje bij ons kwam logeren, omdat haar broertje geboren moest worden, werden haar tandenborsteltje en dergelijke in een pedaalemmerzakje meegegeven. Want, zo vertelde mijn zusje, zij had er nog niet eerder bij stil gestaan een toilettasje voor haar dochter aan te schaffen. Het was ook nog niet eerder nodig geweest. Dat argument kon ik wel gebruiken. Immers had ik voor onze mini ook nog geen in huis gehaald, want ook zij heeft deze nog niet nodig gehad. Toch had ik bedacht er wel al eentje voor haar te halen, want ik had een jaar eerder een super leuke gezien en ik zocht eigenlijk alleen nog maar een reden om die te hebben. Voor de mini dus.

Dol op Affenzahn

Ik heb jaren geleden al eens verteld over de super leuke rugzakken van Affenzahn. Nou, daar hebben ze dus ook gewoon toilettasjes van! En laat ik daar nu net eentje van sinds kort in mijn bezit hebben. Met de leuke naam Bella Vogel en in de vrolijke kleur paars. Net zoals bij de rugzakken heeft de toilettas een tong die je kan uittrekken en waar de naam op geschreven kan worden. Verder heeft het meerdere vakjes om spulletjes in te stoppen en een spiegeltje in de flap. Het verbaasde mij dat er ook nog best veel in kan. Maar zelfs al zou je alleen een tandenborstel, tandpasta en wat andere kleine benodigdheden er in kwijt kunnen, dan nog is het gewoon leuk een Affenzahn toilettas te hebben. Ze zijn namelijk echt te schattig!

Winactie

Onze Affenzahn toilettas heet Bella Vogel en er zijn nog veel meer dieren beschikbaar, zoals Finn Kikker en Bobo Beer. Ik ga iemand blij maken met de enige echte Timmy Tijger, leuk voor zowel een jongen als meisje. Wil je kans maken op deze unieke toilettas? Laat dan een reactie achter. Mee doen kan tot en met 4 mei. Succes!