Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Gezellig een middagje vol make-up met Create It!”

Het leven met dochters is precies zoals ik mij had voorgesteld: een en al glitter en roze. De liefde voor eenhoorns en slijm had ik niet helemaal voorzien, maar verder is het wel een beetje zoals verwacht. Wat mij wel heel erg verbaasde, is de enorme liefde voor make-up. Ik weet nog dat ik als kind daar echt geen interesse voor had. Mijn zusje had zo’n enorme doos vol kinderlippenstiftjes, -oogschaduw en -poedertjes en dergelijke waar ze zich mee optutte. Maar ik vond het maar rotzooi. Mijn dochters daarentegen, vinden make-up echt het einde. Het liefst zouden ze zich dagelijks “mooi” maken. Gezien hun kwaliteiten het met een bende achter te laten, beperk ik de tutsessies zoveel mogelijk. Dat maakt het ook des te leuker als ze weer eens los mogen gaan.

De Create It! koffer

Afgelopen woensdag kon ik de meisjes verrassen met een middagje make-uppen. En wat nog leuker was, was dat ze een totaal nieuwe set, de 14-delige make-up koffer van Create It!, mochten proberen. Daar konden ze natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik denk dat vooral de vrolijke en uitgesproken kleurtjes hun aantrok. De koffer bevatte namelijk vijf nagellakken, 1 vel nagelstickers, vijf oogschaduw, 1 blauwe haarverf en vier lipitems. Ook zaten er twee foam vingerhouders (bij gebrek aan een beter woord) en een foam hartje voor de haarverf in. Genoeg dus voor de meiden om samen te proberen en plezier van te hebben.

Een tutsessie

De kleuter ging gelijk aan de slag. Ze pakte de foam vingerhouder en plaatste haar vingers erin. Hier was ik nogal verrast over, want hoe wist zij dat ze daarvoor bedoeld waren? Niet van mij! Vervolgens werden de vijf nagellakjes geopend, want ze zou haar nagels Rainbow maken. Haar zusje vond dat ook wel een goed idee. Samen gingen ze dus met uiterst precisie aan de slag. Deze mama mocht niet praten, want dan zouden ze afgeleid worden en uitschieten. Na de nageltjes werden de oogjes verfraaid met wat oogschaduw en lipgloss. Ja, het staat er echt. Blijkbaar zag het penseeltje van de lipgloss hetzelfde eruit als die van de oogschaduw, dus was het voor de ogen bedoeld. Ach ja, kleuters. De dames hadden het erg gezellig samen en hebben vol trots iedereen een mooie gezicht getoond. Ze kunnen ook niet wachten tot ze weer mogen make-uppen, zeggen ze.

Kindproof

Natuurlijk voldoen de producten van Create It! aan alle veiligheidsvoorschriften conform Europese wetgeving. Daar twijfel ik niet aan. Mijn grote vraag was voornamelijk hoe ik alles weer verwijderen zou moeten, want met aceton wilde ik liever niet aan de slag gaan. Gelukkig bleek een bad met zeep en een washandje redelijk afdoende. De oudste klaagde dat al haar harde werk verloren was gegaan waar haar zusje vandaag nog prachtig gekleurde nageltjes had. Op zich is het dus best gemakkelijk te verwijderen. Ik verwacht ook wel dat het ook uit de kleding zal komen, maar heb dat gelukkig nog niet hoeven te proberen. Maar eerlijk is eerlijk, het is wel meer geschikt voor de net wat oudere kinderen.

Winactie

Wil jij ook eens lekker gaan tutten met je dochter (of zoon)? Laat dan een reactie achter en maak kans op de 14-delige make-up koffer van Create It! Mee doen kan tot en met 30 maart en de winnaar maak ik op Facebook bekend. Succes!

Facebook Comments

«

»

22 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  10 maanden ago

  met drie kleindochters sowieso een succes

 • kempenaers anita

  10 maanden ago

  doe graag mee voor mijn kleindochter die zal hier wel veel plezier aan beleven

 • Alma

  10 maanden ago

  Ja super leuk voor mijn meiden van 2 en 4 jaar. Zijn nu al gek met nagellak en oogschaduw.

 • Betti Scheringa

  10 maanden ago

  Doe graag mee onze dochters van 5 en 2 (bijna 6 en 3) zullen dit geweldig vinden
  Die zijn dol op nagelslakken en lipgloss en oogschaduw dus dit zullen ze ook geweldig vinden

 • Jolanda

  10 maanden ago

  Mijn dochter wordt in april 6 en zou van dit kado zeker heel blij worden, lekker tutten met vriendinnetjes. Ik doe dus graag mee voor haar.

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Wat leuk voor de kleindochters zo’n koffertje vol optut spulletjes.
  Ik denk dat ze zich daar wel mee vermaken.
  Wat is er nou leuker dan nageltjes lakken en je opmaken net als mama.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Erika van Koert

  10 maanden ago

  Wat leuk! Echt iets voor mijn dochter Elin ♡

 • Claudia Diependaal

  10 maanden ago

  Wat een pracht kans. Daar zeggen mijn kleindochters vast geen nee tegen haha. Bij oma mag dat wel, toch? ‘O werkt dat haha. Hier mag je prutsen.

  Maar eerst eens de gelukkige worden haha.

 • harry brants

  10 maanden ago

  leuk pakketje voor mijn kleindochter zal hier zeer blij mee zijn

 • Corinne

  10 maanden ago

  Leuk voor mijn dochter!

 • Marieke

  10 maanden ago

  Jaaa leuk ik doe mee voor mijn dochter Linn dol op make uppen

 • Natalie

  10 maanden ago

  Heerlijk! Dit zou mijn nichtje helemaal de max vinden! Ik moet elke keer als ze langskomt haar nageltjes lakken!

 • Marian B

  10 maanden ago

  Dit is echt leuk voor mijn nichtje. Zij en haar moeder houden wel van tutten!

 • melissa

  10 maanden ago

  Binnenkort is het dan zover: voor het eerst een logeerpartijtje met een vriendinnetje. hoe leuk is dit dan om te doen! daar hebben de dames vast wel heel veel zin in.

 • Mark

  10 maanden ago

  Lijkt mij heel leuk voor mijn dochter!

 • Eliatha Buurmans

  10 maanden ago

  Superleuk, samen ons opmaken, wellicht kan ik nog iets leren van mijn stiefdochtertje van 13 jaar.

 • wilmsen anita

  10 maanden ago

  Daar zou mijn kleindochter zich mee amuzeren

 • Ran Slag

  10 maanden ago

  dat zou ik superleuk vinden om samen met mijn dochter te doen…

 • Jan

  10 maanden ago

  Ik waag heel graag een kansje.

 • iris

  10 maanden ago

  Leuk. Ik doe graag mee!

 • Sarita

  10 maanden ago

  Ik loot graag mee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De heerlijke bruisballen voor in bad van Create It! - MeerVanMir on maart 24, 2019
 • Instagram
  • Complete surrender 😍
  • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
  • Zo dol op dit meisje 😍
  • We mochten even knuffelen!
  • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
  • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
  • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
  • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog Veerle: allemaal nieuwe mijlpalen

  Het was alweer even geleden, dat ik wat van mij ...

  Sluiten